• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizimin saclarinin herkes boya oldugunu soyluyor

Evet boya de . Boya masrafı çok oluyor de .küçük çocuk heves etti biz de kıramadık de gelecek ay maviye boyatcaz babasıyla de .boya olduğunu nasıl anladıklarını sor , onlar cevap vermeden ;aaaaaaa dip boyası mı gelmiş de
Çok iyi mis bu dediginizi aynen uygulayacağım canımız sıkıldıkça her ay başka renge boyuyoruz 😂😂

Benim oğlumunda saçları aynen öyle birde uzun banada herkes soruyor bende evet boya diyorum. Babasınınkide boya diyorum gözlerindede mavi lens var ikisininde diyorum

Benim oğlumunda saçları aynen öyle birde uzun banada herkes soruyor bende evet boya diyorum. Babasınınkide boya diyorum gözlerindede mavi lens var ikisininde diyorum
Bende öyle söyleyeceğim sanırım.bakislardan zaten inanmıyorlar 😅 maşallah sizinkine de rabbim saklasin canim

bence bu soruyu sormalarının sebebi saç rengi değil de çok yıpranmış bir görüntüsü olması, sanki açıcı sürmüşsünüz gibi yani yıpranmış görünüyor, deniz-havuz suyu şeyler de saçı kurutup böyle görüntü verir saçlarına bence biraz bakım yaparsanız sorulmaz aslında, evde b vitamini ve zeytinyağı maskesi gibi zararsız şeyler deneyebilirsiniz eminim soru soranların sayısı azalacaktır

bence bu soruyu sormalarının sebebi saç rengi değil de çok yıpranmış bir görüntüsü olması, sanki açıcı sürmüşsünüz gibi yani yıpranmış görünüyor, deniz-havuz suyu şeyler de saçı kurutup böyle görüntü verir saçlarına bence biraz bakım yaparsanız sorulmaz aslında, evde b vitamini ve zeytinyağı maskesi gibi zararsız şeyler deneyebilirsiniz eminim soru soranların sayısı azalacaktır
Aslında saçları böyle görünmüyor fotoda bana da öyle geldi herhalde toplamıştım açınca öyle bir görüntü oldu yumuşacık saçları var sürekli bakım maskesi uyguluyorum ama dediginiz gibi deniz güneş faktörü hayliyle yıpratıyor fakat normalde böyle görünmüyor o yüzden sorduklarını düşünmüyorum 😤

• Beğen
Reactions: mxn
Aslında saçları böyle görünmüyor fotoda bana da öyle geldi herhalde toplamıştım açınca öyle bir görüntü oldu yumuşacık saçları var sürekli bakım maskesi uyguluyorum ama dediginiz gibi deniz güneş faktörü hayliyle yıpratıyor fakat normalde böyle görünmüyor o yüzden sorduklarını düşünmüyorum 😤

Çok ilginç, insanlar bayılıyor başkalarının çocukları hakkında yorum yapmaya. Ben buraya sordunuz diye söyledim düşüncemi ama sanki Çin'de Tayvan'da yaşıyormuşsunuz da doğal sarı saçlı neredeyse kimse yokmuş bu ülkede gibi soruyorlarsa bence de çok acayip, kolay gelsin valla.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bu bebişkolarda böyle bazen yer yer gölgeli ombre görünümü bile oluyor. Ben de sinir olurdum sizin kadar. Ne tuhaf bir ülke. Hem her şeyi biliyor gibi hem hiç bir şey görmemiş gibi...
Bu arada ; yerim dalin kafalıııı 🐥

Çok ilginç, insanlar bayılıyor başkalarının çocukları hakkında yorum yapmaya. Ben buraya sordunuz diye söyledim düşüncemi ama sanki Çin'de Tayvan'da yaşıyormuşsunuz da doğal sarı saçlı neredeyse kimse yokmuş bu ülkede gibi soruyorlarsa bence de çok acayip, kolay gelsin valla.
Bir tek çocuklar mi herşeyle ilgili bayılıyorlar kaynana görümce eş çocuk ev araba maddi manevi herşeyle ilgili yorum yapmaya o kadar meraklilar ki fakat işin içine çocuk dahil olunca annelik iç gudusuyle biraz fazla hassas oluyoruz belki de o yüzden kaldıramadım artık Allah hepinizden razı olsun yorumlardan sonra o kadar rahatladım ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sagolun varolun ❤❤❤

Selam arkadaşlar öncelikle bıkmış usanmış bir anne olarak bir konuda yardimiza ihtiyacım var 3.5 yaşında kızım sarışın bir çocuk deniz güneş falan derken iyice çocuk sapsarı oldu saçlarının rengi epey açıldı herkes onune gelen herkes seviyor maşallah falan çıkandan sonra saçı boyamı boya mi sürüyorsun nazikçe cevap veriyorum küçücük çocuğa nasıl boya sürerim kendi saçları diye ama çok biktim bazen çocuğun üzerine yazı yazmak istiyorum kendi saclarim lütfen boya mi diye sormayın çok sıkıldım şu boya muhabbetinden söyle soran birini elime alıp saçını başını yolsam acaba etkili olur mu 😂 şaka bir yana gerçekten yardım edebileceğiniz birşey var mı nasıl cevap verebilirim 🙄 lütfen yardımcı olur musunuz resimlerinide bıraktım lütfen bakıp yorum yapar mısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum bu arada bende sarışınım ama bebeklikte ki gibi değil saçlarım kaslarım kumral açık renk tenim de beyaz yani esmer olsam ki olabilirim de aileden de gelebilir ki bizim ailede eşimin ailesi de sarışın çok var

Ama belki ard niyetli sormuyorlardır annesi 😍 Gerçekten maşaAllah en pahalı kuaföre yaptırsan ancak olur bu ton 🙈

Sizi çok iyi anlıyorum. Bu bebişkolarda böyle bazen yer yer gölgeli ombre görünümü bile oluyor. Ben de sinir olurdum sizin kadar. Ne tuhaf bir ülke. Hem her şeyi biliyor gibi hem hiç bir şey görmemiş gibi...
Bu arada ; yerim dalin kafalıııı 🐥
Doğrudur sorsanız her şeyi biz biliriz güya müslümanlık gereği başkalarına karşı meraklı önyargılı kibirli ukalaca yaklaşmayalım diye sozde müslümanlık insanı tavırlar sergileriz fakat gelin gorunki nezaketten doğallıktan uzağız kiskanclik damarlarımıza işlemiş evi nasıl araba markası ne. çocuğu nereye gidiyor. ne yazıkki aşırı dejenerasyon bir toplum haline geldik doğallıktan o kadar uzak kaldık ki küçücük çocukta bile kusur aramaya başladık. Başınızı agirttim hakkınızı helal edin çok çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz Allah razı olsun hepinizden ❤❤❤

Çocukların sarışın olması millete neden bu kadar enteresan gelşyor anlamıyorum ben ve eşim beyaz tenli kumralız, bebeğimiz sarışın, gören herkes aa bu Bebek sarışın e siz sarışın değilsiniz diye yorum yapıyor bende kızıyorum, benim anne tarafım sarışın renkli gözlüdür diye açıklama yapıyorum sürekli sıkıcı bir durum oluyor zamanla haklısınız.

Ama belki ard niyetli sormuyorlardır annesi 😍 Gerçekten maşaAllah en pahalı kuaföre yaptırsan ancak olur bu ton 🙈
Canım Allah bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙇‍♀️👼bilmiyorum başka çocuk var mı ama bebiş olunca anlarsınız o kadar kötü art niyetli olduklarını anneyiz gözlerinden bakışlarından anlıyoruz Allah için güzel bakan insan buradaki bütün arkadaşlar gibi sevip çok güzel yorum yapmışlardır her zaman. Allah vergisi olunca en iyi kuaföre avucunu yalamak kalıyor 🤭🙈

Canım Allah bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙇‍♀️👼bilmiyorum başka çocuk var mı ama bebiş olunca anlarsınız o kadar kötü art niyetli olduklarını anneyiz gözlerinden bakışlarından anlıyoruz Allah için güzel bakan insan buradaki bütün arkadaşlar gibi sevip çok güzel yorum yapmışlardır her zaman. Allah vergisi olunca en iyi kuaföre avucunu yalamak kalıyor 🤭🙈

Yaa amin inşaAllah 🙈 ilk olcak benim 🐣 hıı boyattım bide perma çektirdim üstüne de gül geç cnm 😅🤟 Rabbim nazarlardan saklasın onu ♥️😇

Çocukların sarışın olması millete neden bu kadar enteresan gelşyor anlamıyorum ben ve eşim beyaz tenli kumralız, bebeğimiz sarışın, gören herkes aa bu Bebek sarışın e siz sarışın değilsiniz diye yorum yapıyor bende kızıyorum, benim anne tarafım sarışın renkli gözlüdür diye açıklama yapıyorum sürekli sıkıcı bir durum oluyor zamanla haklısınız.
😅 aynısını yaşıyor muşuz bi ara saclarimi siyaha yakın boyadım tenim ve kaslarim aşırı açık kalınca tekrardan kumrala donus aldim o donemde goren kişiler eee sende esmersin bu çocuk kime çekmiş diye soruyorlardı 😂 esmerligi sacla bağdaştıran nadir toplumuz herhalde açıklama yap dur ki dur ama boşa yapıyoruz onlar zaten inanmıyorlar ben sondaki bakışlardan anlıyorum susuyorum artık 🙈 Allah ıslah etsin ne diyelim

Yaa amin inşaAllah 🙈 ilk olcak benim 🐣 hıı boyattım bide perma çektirdim üstüne de gül geç cnm 😅🤟 Rabbim nazarlardan saklasın onu ♥😇
Allah hayırlı annesine babasına düşkün merhametli evlat nasip etsin rabbim sağlıkla almayı nasip etsin ilk olsun devamı guzel gönlünce olsun ❤ cumlemizin insallah Allah korusun butun bebisleri kem gozden art niyetten 🙇‍♀️🙇‍♀️

Allah hayırlı annesine babasına düşkün merhametli evlat nasip etsin rabbim sağlıkla almayı nasip etsin ilk olsun devamı guzel gönlünce olsun ❤ cumlemizin insallah Allah korusun butun bebisleri kem gozden art niyetten 🙇‍♀️🙇‍♀️

Amiin amiin inş cümlemizin😍 Gece gece ne güzel dualar aldım ben oh 🙏🏻

Back