• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın doğumgünü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kızlar haftaya kızımın ilk yaş günü var.Benim ve eşimin ailesi çok kalabalık 7 gorumce 4 kayın eşleri çocukları. Benim iki abim iki ablam eşleri çocukları anneler babalar derken 50 kişi oluyoruz evim aşırı küçük. Hepsini cagirsam curcuna hiçbirşey anlamiycaz ve eve sığmaz imkansız :( ikiye bolsem durum musait değil bu ay ekstra masraflar çıktı. Ne yapmalıyım akıl verin nolur. Iptal etmek de istemiyorum ilk doğum günü sonuçta.

Herkesi cagirmayin en yakinlari cagirin yeter bence

Bu ilk doğum günlerini resimli pastaları falan hep saçma bulmuşumdur. Eşinizle bebeğinizi alın çıkın güzel bi yemek yiyin pasta kesip bebeğinizi gezdrn sevindirin. Milleti yedirip icirmenin çocuğa faydası yokki ogun onun günü sonuçta

Bu hafta havalar güneşli, masalı bir piknik alanında 1 kaç saat kimsenin üşümeyeceği şekil de kutlamanı yapabilirsin canım

çocuk birşey anlamıyor ki,bu doğum günlerinden.3-4 yaşında olsa neyse.bence,çekirdek aile kutlayın,alın çocuğunuz,çıkın yemeğe.güzel de bir oyuncak alın,tamamdır.

Ilk Doğum günü böyle oluyor ya. Aılelerde heves edıyor ılk olunca. Bende ilk Doğum günümüzü aıleleri toplayarak yaptım. Ama ıkıncıde sadece arkadaşlar ve çocuklarını düşünüyorum. Aılelerle de bi pastakeseriz. Eğer küsme olmayacaksa sadece anne babaları çağır kardeşlere girme madem

Canım en iyisi ailelere kutlama yapmayacağız deyip esin sen ve bebeğin çekirdek ailenizle kutlayacaksiniz. Ben 15 kişilik pastaya 95 tl para verdim kızımın 2 yas doğum gününde 50 kişilik pastalar 400 450 tl para ediyor. Yani onu çağır bunu çağırma olayı yapsan gelmeyenler bozulacak boşver yani kutlayın aranızda bol bol resim cekinin :) Doğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ❤

Anne baba çocuk minik bir pasta kesin yeter. Herkesi çağırsanız olmaz, çağırmasanız alınırlar. Zaten çocuk da bunalır kalabalıkta.

Canım en iyisi ailelere kutlama yapmayacağız deyip esin sen ve bebeğin çekirdek ailenizle kutlayacaksiniz. Ben 15 kişilik pastaya 95 tl para verdim kızımın 2 yas doğum gününde 50 kişilik pastalar 400 450 tl para ediyor. Yani onu çağır bunu çağırma olayı yapsan gelmeyenler bozulacak boşver yani kutlayın aranızda bol bol resim cekinin :) Doğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ❤
Sorma cnm aileler çok ısrar ediyor yap diye. Kuzuma bebek mevludu bile yapamadım sırf bu yüzden.

ama 50 kişilik ev organizasyonu olmaz

bak bu haftasonum doğum günü partilerinde geçti 10-15 kişi dahi yoktu ve hep dışarıda idi

parti için bebek küçük

biz tatile gitmiştik ilk doğum gününde bir de sembolik tek kişilik pasta alıp mum üfletip foto çekmiştik

hatta oturduğumuz yerdeki çocuklar falan da iyiki doğdun diye şarkı söylemişti.

50 kişilik parti yapacağım diyorsanız da

lahmacun ayran söyleyin yesinler sonra da pastayı kesin olsun bitsin

o kadar kişiye çay bile olmaz yani

zaten normal bir evde o kadar kişi nerede oturur ki

biraz önce 30 kişi sığmaz diye hesap yapmıştım sizinkiler mümkün değil

yani sadece eşinizin tarafı da sığmaz ki eve

off

ben bunu düşünmemiştim

doğru pasta da maşallah altından beter zamlanıyor

Sorma cnm aileler çok ısrar ediyor yap diye. Kuzuma bebek mevludu bile yapamadım sırf bu yüzden.
Canım ben de eşim kızım ben olalım istiyorum eşim kabul etmiyor bir doğum günü yapmaya kalksak ki yaptık süsü püsü ikramı osu busu rahat 500 ü buluyor birde siz çok kalabalıksınız masraf 2 kat artıyor bütçeniz uygunsa disarda yap bir Cafe kapatın 2 saatlik en azından evinde kirlenmemiş olur.

Bence sahile falan gidin kutlayın daha iyi. :) bizim sitenin organizasyon odası var mesela kocaman, bir organizasyon olduğunda süsleyip orda kutlayabiliyorsunuz. Öyle bir şey olsaydı süper olurdu ama olmadığı için en iyisi sahil gibi halka açık geniş yerler.

Tabi canım pastayı görsen küçük bit kadar 15 kişiye ince ince kestikte yetti :D 95 tl olmasının sebebi adı doğum günü pastası çünkü şekilli şekilli oluyor şatafatlı yani tat bildiğimiz tat biz görsele para veriyoruz geçtiğimiz yıl aynı yerden aldığım pasta 75 tl idi :)
off

ben bunu düşünmemiştim

doğru pasta da maşallah altından beter zamlanıyor

50 kisiyi hangi normal ev alir ki...
Ya disarda kutla bir cafe ile anlas
Ya piknik tarzi parkta
Yada kimseyi cagirma

kv yada kendi annenin evi büyükse orada kutlayabilme imkanın varsa

Cnm evin küçükse dışarda 1 saatlik bir yerle anlasabilir kiralayabilirsiniz seni anlıyorum bizim de en yakinlarla 40 kişi olmuştuk oğlumun ilk dogum gününde ben baya da hazırlık yapmıştım ikramlar süslemeler baya hem de insan ilk olunca özeniyor evde yaptım ben çocuk için daha iyi oldu hem havalar soğuktu ama bir daha 3 4 yaşına kadar bu kadar hazırlıklı yapmam baya yorucu oluyor

Back
X