kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 şubat 2024 tarihindeki beyanatınıza göre o gün itibariyle 36 yaşınıza bastığınızı ve altı yıl önce 30 yaşında iken iki yaşındaki bebekle boşandığınızı ifade etmişsiniz.
28 şubat 2024 tarihinde ise 30 yaşında hamile kaldığınızı söylüyorsunuz.
bugün itibariyle de kızınızın altı yaşında olduğunu söylüyorsunuz.
bunu insanlara tam olarak neden yapıyorsunuz?
deşifre olmamak için :KK53:

6 şubat 2024 tarihindeki beyanatınıza göre o gün itibariyle 36 yaşınıza bastığınızı ve altı yıl önce 30 yaşında iken iki yaşındaki bebekle boşandığınızı ifade etmişsiniz.
28 şubat 2024 tarihinde ise 30 yaşında hamile kaldığınızı söylüyorsunuz.
bugün itibariyle de kızınızın altı yaşında olduğunu söylüyorsunuz.
bunu insanlara tam olarak neden yapıyorsunuz?
yanlış yazmışım. 1988 doğumluyum, 29 yaşındaydım hamile kaldığımda. kızım şuan 6 yaşında 2018 doğumlu. olabilir yanlış yazabilirim kafam dalgındır.

yo benim arkamda artık ailem var. gencecik erkek kardeşim var bir yumruk vursa bayılır o derece güçlü ve uzun boylu biri. herşeyi bırak mahalle beni uzun zamandır tanıyor mahalleye çıksam şiddet görüyorum desem herkes üstüne çullanır.
Jameya o ailen evliyken neden yoktu?

Ya da sorumu tekrarlıyorum, maliyeye şantajla kart bilgilerini aldığın günün gecesi evde erkek kardeşine haber verdin mi gel başımda bekle diye?

Boğazını sıkıp morartıp kendine defalarca şiddet uygulayan bir adamdan tehditle para alabilecek bir kadın tanıyan var mı:?

yanlış yazmışım. 1988 doğumluyum, 29 yaşındaydım hamile kaldığımda. kızım şuan 6 yaşında 2018 doğumlu. olabilir yanlış yazabilirim kafam dalgındır.

yapmayın gözünüzü seveyim. şimdi de başka bir senaryo ile karşımıza çıktınız.

deşifre olmamak için :KK53:

bunun gerçek olmadığını biliyoruz. keşke kendisi de bu bahanenin arkasına sığınırken insanların ona inanmadığını anlasa.

yo benim arkamda artık ailem var. gencecik erkek kardeşim var bir yumruk vursa bayılır o derece güçlü ve uzun boylu biri. herşeyi bırak mahalle beni uzun zamandır tanıyor mahalleye çıksam şiddet görüyorum desem herkes üstüne çullanır.
tamam jameya sen haklısın.son 10 ayda 438 kadın katletildi cinayete kurban giden kadınların arkasında duracak mahallesi,genç erkek kardeşleri olmadığı için öldürülmüşler tamam.

Jameya o ailen evliyken neden yoktu?

Ya da sorumu tekrarlıyorum, maliyeye şantajla kart bilgilerini aldığın günün gecesi evde erkek kardeşine haber verdin mi gel başımda bekle diye?

Boğazını sıkıp morartıp kendine defalarca şiddet uygulayan bir adamdan tehditle para alabilecek bir kadın tanıyan var mı:?
biz bu adamla aynı şehirde yaşamıyoruz lena :) adamdan da artık korkmuyorum dediğim gibi neden erkek kardeşimi bekleteyim? adam başka şehirde gelip bana şiddet uygulayamaz. ben yüz yüzeyken polemiğe girmiyorum. muhattap olmuyorum sadece msj içerisinde sinirlerim gerilip cevap veriyorum. boşandığımdan beri yüz yüzeyken hiçbir tartışmam olmadı olmaz da.

Lena9 Lena9 bak yeni bilgi geldi kaydetmek istersen. 6 ay sonra 1980 doğumluyum aslında diyebilir

tamam jameya sen haklısın.son 10 ayda 438 kadın katletildi cinayete kurban giden kadınların arkasında duracak mahallesi,genç erkek kardeşleri olmadığı için öldürülmüşler tamam.
adamla biz yüz yüzeyken tartışmıyoruz boniva. ben adamı msjla sinirlendirsem istanbula gelene kadar cinneti geçer zaten :KK70:

Benim bir yakınımın yakını boşandıktan 4 yıl sonra bacağından vuruldu. Eski eş hapiste. O adamın evlilikte şiddeti olmamasına rağmen, adam takıntılı olduğu ve arada çocukla görüş günlerinde sorun çıkardığı için kadın defalarca uzaklaştırma aldı, ya bana bir şey yaparsa diye. Her şeyi avukat ya da akraba üzerinden yürüttü, adamla yüzgöz olmamak için ne sosyal medya kullandı, ne başka bir şey ki bu kadın toplumda saygın bir mesleği olan ve eğitimli iyi aileden gelen biri. Tüm bunlara rağmen adam önce kadının ailesindekileri dövdü, sonra da kadını vurdu.

Bu kadın evlilikte hiç şiddet görmemesine rağmen, adama güvenmedi sonrasında.

Jameya ise maşallah boğazı sıkılıyor, ağzı yüzü mor geziyor, ama tehditler, başka adamla aynı evde kızıyla yaşamalar, eski kocaya "yeni kocam mı senin kızına ihtiyaçlarını alsın, utan" demeler... Jameya çok rahat.

Boğazının sıkılmasını (eğer öyleyse) kocamla kahve keyfi tadında anlatıyor..

Benim bir yakınımın yakını boşandıktan 4 yıl sonra bacağından vuruldu. Eski eş hapiste. O adamın evlilikte şiddeti olmamasına rağmen, adam takıntılı olduğu ve arada çocukla görüş günlerinde sorun çıkardığı için kadın defalarca uzaklaştırma aldı, ya bana bir şey yaparsa diye. Her şeyi avukat ya da akraba üzerinden yürüttü, adamla yüzgöz olmamak için ne sosyal medya kullandı, ne başka bir şey ki bu kadın toplumda saygın bir mesleği olan ve eğitimli iyi aileden gelen biri. Tüm bunlara rağmen adam önce kadının ailesindekileri dövdü, sonra da kadını vurdu.

Bu kadın evlilikte hiç şiddet görmemesine rağmen, adama güvenmedi sonrasında.

Jameya ise maşallah boğazı sıkılıyor, ağzı yüzü mor geziyor, ama tehditler, başka adamla aynı evde kızıyla yaşamalar, eski kocaya "yeni kocam mı senin kızına ihtiyaçlarını alsın, utan" demeler... Jameya çok rahat.

Boğazının sıkılmasını (eğer öyleyse) kocamla kahve keyfi tadında anlatıyor..
lena bahsettiğim adam kendine hayran, bencil hayatının tadını çıkaran bir adam. hapse girmek istemez yani :)
şikayet edeceğimi duyduğu an nafakanı da yatırıcam demeye başladı, okulda ödeme almaları gerektiğinde avukata verileceksiniz diyin öder demiştim, öyle dediler ödemesini yaptı. karşımdaki adamı benden iyi tanıyamazsınız kimse için elini kana bulamaz. şiddete meyilli ama korkaktır aynı zamanda.

sende herşeye bir kulp buluyorsun ay tamam en iğrenç yaratık benim.
hah şöyle.başkası olma kendin ol jameya.taktik maktik boynum kıldan ince Mune abla senin yorumundan sonra aydınlandım anladım hepiniz haklısınız bunlar bir taktik olduğu için anca 2 gün dayanırsın

sende herşeye bir kulp buluyorsun ay tamam en iğrenç yaratık benim.
sana son on ayda 438 kadın eşleri tarafından cinayete kurban gitti diyorum kahkahalı yorum yazıyorsun.ciddiyetsizsin işte

sana son on ayda 438 kadın eşleri tarafından cinayete kurban gitti diyorum kahkahalı yorum yazıyorsun.ciddiyetsizsin işte
ben bunun farkındayım ki buna da gülmedim ciddiyetsiz filan değilim. ben benim yazdığıma güldüm senin yazdığına değil!!!

Lena9 Lena9 bak yeni bilgi geldi kaydetmek istersen. 6 ay sonra 1980 doğumluyum aslında diyebilir
Yahu adam kötü zaten tamam, siz de mutlu olamamışsınız, adam sevmemiş, değer bilmemiş tamam da. Buraya kimsenin itirazı yok.

Fakat Jameya bunların yeteceğini düşünmüyor. Mesela boşandılar, Jameya henüz evlenemedi, ciddi ilişkisi yok, adam devam etti, birileriyle beraber. Tamam zaten biz bundan hoşlan demiyoruz ama illa en mağdur Jameya olucak.
O kadın bir kere kesin "metres". Evliyken vardı.
Eşi "şeytan" zaten. Bir de boğaz sıkıyor, morartıyor.
Aldatıyor.
Millete araba dağıtıyor.
Nafaka yollamıyor tam 8 aydır, ama 3000 tl vicdan azabı parası yolluyor aniden.
Fantastik karakter gibi. Yani Jameya tüm tuşlara basmış. Adam o kadar kötü bir karakter ki her şeyi dibine dek kötü.

Jameya ise hep iyi ve affedici. O da fantastik karakter. Mesela kaynana ile itişip kakışan 10 kişinin zor ayırdığı kişi Jameya değil. Mesela boğazı sıkılıyor ama tüm lohusalığını yukarıdaki şeytan kocanın (baba ölmüş) hayatta kalan annesine küfür ederek geçiriyor. Bir de adamın yüzüne ediyor. Görümce yılan. Arkadaşlar berbat.

Ucuz yapımlı Türk dizisi gibi. Normal insan yok.

lena bahsettiğim adam kendine hayran, bencil hayatının tadını çıkaran bir adam. hapse girmek istemez yani :)
şikayet edeceğimi duyduğu an nafakanı da yatırıcam demeye başladı,
bak ne güzel işte.derdin gerçekten nafaka ise resmi yoldan ne yapılması gerekiyorsa yapıp bir kenara çekilseydin ya.adam hapsten korkuyor icradan korkuyor mis gibi eski eş

şikayet edeceğimi duyduğu an nafakanı da yatırıcam demeye başladı, okulda ödeme almaları gerektiğinde avukata verileceksiniz diyin öder demiştim, öyle dediler ödemesini yaptı. karşımdaki adamı benden iyi tanıyamazsınız kimse için elini kana bulamaz. şiddete meyilli ama korkaktır aynı zamanda.
E peki o zaman en fazla iter tekmeler boğazını sıkar o halde. Sorun yok, adamı iyi tanıyan sensin.

ciddiyetsizlik değil bu; inançsızlık. burada prime-time dizisi senaryosunda bize aylardır ve hatta yıllardır anlatılan şeyin gerçek olduğuna kendisi dahi inanmıyor ki gülebiliyor.
bırakın adamın kendisini dövmesi, sövmesi, tehdit etmesi ve hatta şu anda bile meyletmesini; adamın kendisini umursadığı dahi yoktu. bu kadar tırmalamasının sebebi de tıpku ilkokulda aşık olduğu kızın saçını çekerek ilgi toplamaya çalışan oğlan çocuğu gibi zorbalıkla adamın ilgisini çekmeye çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X