Bir de o dönem mesajları var, isterse buraya alıntılarım kendi cümleleriyle. Anlaşmalı boşanmak için kendi uğraşmış. Evde kopuk iki kişilermiş, ama sorunları dizi izlerken birinin diğerini beklememesi, evde iki yabancı durumları. Hatta maddi durumları çok iyiymiş, ne istersem yapılıyor diye bir cümlesi var. Ama sevilmeye layık olduğunu düşünüyormuş ve eşinin negatif enerjisinden etkileniyormuş.
Bunlar yıllarca aldatılan, şiddet gören kadın cümleleriyse ben 20 yıldır bu foruma üyeyim, tüm bildiklerimi unutayım o halde. Ayrıca kendine yeni hayat kurduktan sonra, ben güçlüyüm diye konular açıyor, ve kendi söylüyor burada anonim olduğunu. Bu konularda şiddet gördüğüm, hep aldatıldığım evliliğimi bitirdim dese burada herkes ona "sen güçlüsün" diyecek fakat utanıyormuş.
Jameya'nın o kadar çok eski konusunu okudum ki. Adam Jameya'yı hiç sevmemiş bu nedenle de mutlu etmek gibi bir derdi hiç olmamış bu net. Ama adam o kadınla (Jameya'nın yuvamızı o yıktı dediği- ki bu da son 1-2 yıldır olan söylemi, öncesinde yoktu) boşanma ya da evlilik döneminde "tanışmış" olabilir. Sonradan ilişki yaşamış olabilir ki zaten Jameya bu konuda söyledi, adam barışmak istemiş, Jameya istememiş. E bu doğruysa Jameya övünerek ben bitirdim diyor, adamın yaptığından kime ne?
Ve geçmiş konuları okuyun, Jameya evliyken kayınvalideyle itip kakmalı fiziksel kavga yaşıyor, görümce için "yılan" diye konuları var. Hatta ben daha önce alıntıladım, o dönem bir üye var, Jameya'nın konularını okuyormuş, "sizi hep okuyorum, herkesle kavga içindesiniz ve herkese karşı öfke dolusunuz diye.
Jameya sindirilmiş bir kadın "ASLA" olmamış, şu an kuzu taklidi yapıyor burada.