• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de o dönem mesajları var, isterse buraya alıntılarım kendi cümleleriyle. Anlaşmalı boşanmak için kendi uğraşmış. Evde kopuk iki kişilermiş, ama sorunları dizi izlerken birinin diğerini beklememesi, evde iki yabancı durumları. Hatta maddi durumları çok iyiymiş, ne istersem yapılıyor diye bir cümlesi var. Ama sevilmeye layık olduğunu düşünüyormuş ve eşinin negatif enerjisinden etkileniyormuş.

Bunlar yıllarca aldatılan, şiddet gören kadın cümleleriyse ben 20 yıldır bu foruma üyeyim, tüm bildiklerimi unutayım o halde. Ayrıca kendine yeni hayat kurduktan sonra, ben güçlüyüm diye konular açıyor, ve kendi söylüyor burada anonim olduğunu. Bu konularda şiddet gördüğüm, hep aldatıldığım evliliğimi bitirdim dese burada herkes ona "sen güçlüsün" diyecek fakat utanıyormuş.

Jameya'nın o kadar çok eski konusunu okudum ki. Adam Jameya'yı hiç sevmemiş bu nedenle de mutlu etmek gibi bir derdi hiç olmamış bu net. Ama adam o kadınla (Jameya'nın yuvamızı o yıktı dediği- ki bu da son 1-2 yıldır olan söylemi, öncesinde yoktu) boşanma ya da evlilik döneminde "tanışmış" olabilir. Sonradan ilişki yaşamış olabilir ki zaten Jameya bu konuda söyledi, adam barışmak istemiş, Jameya istememiş. E bu doğruysa Jameya övünerek ben bitirdim diyor, adamın yaptığından kime ne?

Ve geçmiş konuları okuyun, Jameya evliyken kayınvalideyle itip kakmalı fiziksel kavga yaşıyor, görümce için "yılan" diye konuları var. Hatta ben daha önce alıntıladım, o dönem bir üye var, Jameya'nın konularını okuyormuş, "sizi hep okuyorum, herkesle kavga içindesiniz ve herkese karşı öfke dolusunuz diye.

Jameya sindirilmiş bir kadın "ASLA" olmamış, şu an kuzu taklidi yapıyor burada.
ben yuvamızı o kadın yıktı demiyorrum ki.o kadının hayatına girmesi bile benim için bir şanstı. evet beni aldattı ama ben beni aldattı diye ayrılmadım zaten. onu bahane ederek ayrılmak istedim.yani aman aldatılıyorum dur boşanayım demedim benim daha büyük sorunlarım vardı o da bir sebep oldu. bitane resmim var bebeğim kucağımdayken boynumu sıkmıştı, tırnak izleri vardı. diğerlerini sildim ben normalde böyle şeyleri çok saklamam ama atayım gör koca tırnak izini. birşeylere kendimi inandırmaya çabalamıyorum ama neden yalan söyleyeceğimi de bir türlü anlayabilmiş değilim. açmadım konu anlatmadım evet. ben kendimi kandırdım belkide seviliyorum sandım yada kendimi o şekilde kandırdım? benim bu hayatta en çok istediğim şey mutlu bir yuvamın olmasıydı demek ki kendimi kandırmışım evli olduğum süreç içerisinde. kaldı ki her hatasında hüngür hüngür ağlayan ayaklarıma kapanan bir adamdı.

yüzüm gözüm mosmor gezmiyorrdum. kavgalarımızda o bana vurduğunda bende ona vuruyordum karşılık veriyordum yüzüme vurduğu olmadı. ama birgün yerde karnıma tekme atmıştı :KK43:
psikolojik olarak hiç iyi değildim. bir yandan yeni düzen kurmam gerekiyordu bir yandan vatandaşlığım yanacaktı nasıl halledicem diye deli gibi düşünüyordum, ki benim anksiyetem var birşeyi normal derecede düşünmüyorum. bazı şeyleri düşünürken ilaç kullanmadığım dönemde kontrol edemiyorum düşüncelerimi tüm hayatım elimden kayıyormuş gibi düşünüyorum ve o zamanlar ilaçlarımı kullanmıyordum.
evet ap*****k ettim bunu yapmamalıydım süründürmeliydim ama o dönem kurtulayım da ben herşeyimi yaparım düşüncesindeydim ki çok şükür herşeyimi de hallettim.çalışma iznimi bile aldım, ve 3 sene sonra vatandaş olucam.
işte çok çelişkili hayat.geçenlerde bir üyeye çemkiriyordun benim gibi dayaktan ağzı yüzü morarmış vaziyette yaşayan siz olsaydınız görürdüm sizi diye.
e normal insanda madem o kadar kötüydü durum terk etseydin sen boşasaydın adamı diye düşünür.canının derdine düşen kadın kocasından boşanacağını annesinden öğrenmez bizzat kendisi gidip boşanır darp raporu,aldatma delilleri(güya eski eşin ortağı da tasdiklemiş eşinin seni aldattığını).sen elinde bu kadar işine yarayacak delil varken ne yapar ne eder konforlu bir şekilde boşanırdın.

buraya yazdığın hayatınla instagramda yaşadığın hayat yerle gök gibi mesela hangisi gerçek aklım karışıyor.
gittiğin takıldığın mekanlar istanbulda çok da ucuz olmayan ama kötü anlamda nam salmış yerler.kaç tane evli veya çocuklu kadın oligark ruby sortie gibi yerlerde takılır? parasını cebine koyup da gitmez.çocuğuna bot alamadığın sekiz aydır yatmayan nafaka ile parasızlık içinde ekmek soğan yiyen kadın gitmez. işte diyorum ya buraya lanse ettiğin hayatla yaşadığın hayat bir birine zıt

işte çok çelişkili hayat.geçenlerde bir üyeye çemkiriyordun benim gibi dayaktan ağzı yüzü morarmış vaziyette yaşayan siz olsaydınız görürdüm sizi diye.
e normal insanda madem o kadar kötüydü durum terk etseydin sen boşasaydın adamı diye düşünür.canının derdine düşen kadın kocasından boşanacağını annesinden öğrenmez bizzat kendisi gidip boşanır darp raporu,aldatma delilleri(güya eski eşin ortağı da tasdiklemiş eşinin seni aldattığını).sen elinde bu kadar işine yarayacak delil varken ne yapar ne eder konforlu bir şekilde boşanırdın.

buraya yazdığın hayatınla instagramda yaşadığın hayat yerle gök gibi mesela hangisi gerçek aklım karışıyor.
gittiğin takıldığın mekanlar istanbulda çok da ucuz olmayan ama kötü anlamda nam salmış yerler.kaç tane evli veya çocuklu kadın oligark ruby sortie gibi yerlerde takılır? parasını cebine koyup da gitmez.çocuğuna bot alamadığın sekiz aydır yatmayan nafaka ile parasızlık içinde ekmek soğan yiyen kadın gitmez. işte diyorum ya buraya lanse ettiğin hayatla yaşadığın hayat bir birine zıt
benim darp raporu almam demek vatandaşlığımı yakmam demekti :)
malesef birşeyere de bunun için katlanmıştım vatandaşlığımı alayım öyle boşanayım diye düşünüyordum ama tabi bana büyük bir kazık attı.
instagramda yaşadığım hayatı yansıtamam tabiki kimse yansıtmaz ki.
oligarka gittiğimde 1 tl harcamadım ben arkadaşlarım gelmişti beni de davet etmişti o şekilde gitmiştim. böyle yerlere de zatn sık giden bir kadın değilim.

Teşekkür ederim milana şimdi okuma fırsatım oldu. Eşimle konuştum evet,eşim beni aslında anlıyor.
Ben biraz sert konuştuğum için benimle inatlaşıyor.
Ama çok şükür o günden sonra çok daha iyiyim hatta bugün güldüm neden bu kadar taktığımı anlamış değilim.
Paikoloğa gitmeyi eşim de teklif etti hatta ikimiz gidelim istedi.
Buradaki kişileri de artık takmıyorum çünkü çoğu kişi laf olsun torba dolsun diye konuşuyor.
Çocuğu olmayan,lohusa depresyonun ne olduğunu bilmeyenler konuşuyor.
Gerçekten kötü bir durum ama atlatıcam herşey daha iyi olucak :))

28-Haziran Kayınvalidesine nefreti ile ilgili konu. Bak eşin sen lohusa depresyonundasın, sinirlerin bozuk diye sana psikologa gitmeyi teklif etmiş. Hatta ikimiz gidelim demiş. Eşinin sana ne kadar yardımcı olduğuna dair de mesajların var, birbirimizi anlıyoruz diye.

Ben sürekli kadını ağzı yüzü mor gezdiren, aldatan bir adamın eşinin lohusalığını önemseyip kendi psikolog teklif ettiğini görmedim. Hatta 20 yıldır burada gördüğüm her konuda, şiddet uygulayan adamı karısı doktora götürmeye çalışır, belki düzelir diye (ki ağzım açık kalır bu konulara) adamlar gelmez, beni sen delirttin diye.

Hayatın akışına ters yazdıkların.

bitane resmim var bebeğim kucağımdayken boynumu sıkmıştı, tırnak izleri vardı. diğerlerini sildim ben normalde böyle şeyleri çok saklamam
canım sen böyle bir fotoğrafı saklamayacaksın öyle mi?
sen ki boşandıktan sonra 3 yıl geçmesine rağmen eski eşinle yazışmalarını ekran görüntüsü alıp saklayan insansın. mesajlar neden eski tarihli değil de “bugün” yazıyor dediğimde de “geçen seni yazdığı gün ekran görüntüsü alıp saklamıştım” diyen de sensin. Yani işine yaramayacak gereksiz yazışmayı bile saklayan sen.

Şiddet dolu bir evlilik geçiren kadınların hiçbirinin ben sonrasında -hele de başka şehire taşınıp, kurtulmuşken- maliyeye seni şikayet ederim diye tehditle eski kocasının kart bilgilerini aldığını görmedim.

Türkiye'de tüm kadınlar "aman bulaşmayayım" diye fellik fellik kaçarken ağzı yüzü morarmış Jameya hiç korkmadan bu canavar adamı rahatça tehdit ediyor, şantaj yapıyor. Bir de kahkaha atıyor, bundan sonra bu yöntemi kullanıcam diye.

Şiddet diyoruz ya şiddet. Yalnız yaşıyor kızıyla, adam kapına dayanıp ağzını yüzünü ters döndürse sanırım maliye fikrini bir daha düşünür.Adamın ona asla bir şey yapmayacağını biliyor, çünkü asla yapmadı. Bundan adama sevgilisi için "kocam mı alsın senin kızının ihtiyaçlarını" diyebiliyor.

Evlenmeden başka adamla aynı evde yaşadı, eski kocasının gözüne soktu, adam onda bile delirmemiş, sen benim kızımı nasıl aynı eve sokarsın diye.

Zaten eski alıntılarımda bir mesaj var, Jameya diyor ki "o benim ülkeden gitmeme izin vermez, ama benim için, kızım sadece işin bahanesi" diye. Yani Jameya güya kızı için çıldırıyor, ama olay bu değil. Olay kendisinden başka tarafa kayan ilgi. Bu da maalesef adam arada boş kaldıkça Jameya'ya iş atıp ortadan kaybolduğu için. Jameya bekliyor yüzükle gelsin diye.

Teşekkür ederim milana şimdi okuma fırsatım oldu. Eşimle konuştum evet,eşim beni aslında anlıyor.
Ben biraz sert konuştuğum için benimle inatlaşıyor.
Ama çok şükür o günden sonra çok daha iyiyim hatta bugün güldüm neden bu kadar taktığımı anlamış değilim.
Paikoloğa gitmeyi eşim de teklif etti hatta ikimiz gidelim istedi.
Buradaki kişileri de artık takmıyorum çünkü çoğu kişi laf olsun torba dolsun diye konuşuyor.
Çocuğu olmayan,lohusa depresyonun ne olduğunu bilmeyenler konuşuyor.
Gerçekten kötü bir durum ama atlatıcam herşey daha iyi olucak :))

28-Haziran Kayınvalidesine nefreti ile ilgili konu. Bak eşin sen lohusa depresyonundasın, sinirlerin bozuk diye sana psikologa gitmeyi teklif etmiş. Hatta ikimiz gidelim demiş. Eşinin sana ne kadar yardımcı olduğuna dair de mesajların var, birbirimizi anlıyoruz diye.

Ben sürekli kadını ağzı yüzü mor gezdiren, aldatan bir adamın eşinin lohusalığını önemseyip kendi psikolog teklif ettiğini görmedim. Hatta 20 yıldır burada gördüğüm her konuda, şiddet uygulayan adamı karısı doktora götürmeye çalışır, belki düzelir diye (ki ağzım açık kalır bu konulara) adamlar gelmez, beni sen delirttin diye.

Hayatın akışına ters yazdıkların.
zaten bu yüzden anlatamıyıorum ben boşanmak istedim defalarca ammeöe babama gider anlatırdım bana inanmazlardı. adamın ne kadar tutarsız ne kadar dengesiz olduğunu kimseye anlatamıyorum. en basit örnek bot meselesi benimle 500 tl için küfür kavga gürültü yapan adam arada bir süre geçiyo kendiliğinden para atıyor. bahsettiğim de bu bu adamın anı anını tutmuyor. bazen çok kötü bazen çok iyi vicdan yaptırır ki ben bu durumu çok fazla yaşadım bu adam iyi biri ben mı çok üstüne gidiyorum diyip vicdan yapardım. evet boşanmadan önce herşey alt üst oldu ve ben boşanma davası açmıştımi bana psikoloğa gitmeyi o zaman da teklif etti çift terapisine gitmiştik ama sebebi de şiddetti. şiddete maruz kaldım diye boşanma davası açtım o zaman da yine yalvar yakar pişmanlıklar. anlatamıyorum bu adam hasta ve yaptığı hiçbirşeyi kabul etmiyor. birçok kez boşanmak isteyip aileme gittiğimde ailem bana inanmazdı konuşma tarzı değişirdi. adam bana şiddet uyguluyor dediğimde bana inanmıyorlardı bu adam mı şiddet uyguluyor saçmalama derlerdi sonradan anladılar beni. ben bunu kimseye anlatamıyorum ki. adamın anı anını tutmuyor iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. bu sebeple zaten gelgit çok yaşadım ben evliliğimde. burada konu açarken de bu durumu yazmadım evet çünkü her defasında pişman olup vicdan yapıyordum. önce beni kışkırtır hakaret eder sonra karşılık aldığında sanki ben suçluyum benim yüzümden hakaret etti gibi davranır daha geçen gün yaşadık bu durumu. vicdan yaptırır a evet benim yüzümden bu duruma geldik dedirtir.

benim darp raporu almam demek vatandaşlığımı yakmam demekti :)
işte elinde bir sürü delil varken konforlu şekilde boşanabilrdin eski eşe bak ben senin donuna kadar almıyorum zinadan da dava açmıyorum ne halin varsa gör vatandaşlığı aldığım günün ertesi bizzat ben seni boşayacağım ayağını denk al bekle
oligarka gittiğimde 1 tl harcamadım ben arkadaşlarım gelmişti beni de davet etmişti o şekilde gitmiştim. böyle yerlere de zatn sık giden bir kadın değilim
ah jameya ah.ben de her şeyi açık açık yazamıyorum.bak o mekanlara ben gidebilirim eşimle eğlenmeye hesabı da kendimiz öderiz çıkarız.evimde botsuz çocuğum yok maddi problemim yok.
oralara cebine parayı koyup giden erkekler ne için gittikleri belli.cebinde parası olmadan ama süslenip püslenip giden kadınlar da normal kadınlar değil.
hani sen evde çocuğun var bot alamıyorsun zor kanaat geçinen gündüzleri çalışan kadınsın ya.belki buraların yabancısı olduğun için mekanlar hakkında bilmeden gitmiş olabilirsin ilerisi için dikkat et benden tavsiye.

Ne

Yazık ki bu lohusalık döneminde yapılanlar unutulmuyor ve ne kadar öyle olduğu inkar edilse de huysuz çocuk evliliği ilişkileri zedeliyor eşini seviyorsan sabredeceksin yok sevmiyorsan şimdiden yol ver ki daha fazla yipranma

"Evet tabi ki yıpratıyor.
İnanmazdım normalde nasıl etkileyebilir diye düşünüyordum ama yorgunluk çok kötü bişey dinlenmek için birazcık fırsat bulamamak.
Düzelecek ama :)
Aslında eşim bana bişey yapmıyor çok da destek oluyor ama ben olduğum durumdan dolayı pek görmüyorum onun yaptıklarını yada görmezden geliyorum. Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı."

canım sen böyle bir fotoğrafı saklamayacaksın öyle mi?
sen ki boşandıktan sonra 3 yıl geçmesine rağmen eski eşinle yazışmalarını ekran görüntüsü alıp saklayan insansın. mesajlar neden eski tarihli değil de “bugün” yazıyor dediğimde de “geçen seni yazdığı gün ekran görüntüsü alıp saklamıştım” diyen de sensin. Yani işine yaramayacak gereksiz yazışmayı bile saklayan sen.
kötü şeyleri siliyorum dedim. kötü anısı olan herşeyi siliyorum.
ayrılacağıma karar verdiğim an da tüm resimlerimizi silmiştim ben saklamıyorum. o bahsettiğin şeyi saklamamın sebebi yarın öbür gün sevgilisi benim sevgilimin peşini bırak derse diye elimde kanıt olsun diye sakladım. ay gerçekten nasıl bir hasta ile uğraştığımı bilemezsiniz. bu tarz şeyleri saklamakta haklıyım inkar ediyor karşısındakini şizofren yerine koyuyor bu insan.şiddet uyguladın dediğimde ben sana salak bile demedim diyen bir insan. bana paçavra demişliği bile var bunu asla kabul etmeyen bir insan o sebeple bende yazışmaları saklıyorum.

işte elinde bir sürü delil varken konforlu şekilde boşanabilrdin eski eşe bak ben senin donuna kadar almıyorum zinadan da dava açmıyorum ne halin varsa gör vatandaşlığı aldığım günün ertesi bizzat ben seni boşayacağım ayağını denk al bekle

ah jameya ah.ben de her şeyi açık açık yazamıyorum.bak o mekanlara ben gidebilirim eşimle eğlenmeye hesabı da kendimiz öderiz çıkarız.evimde botsuz çocuğum yok maddi problemim yok.
oralara cebine parayı koyup giden erkekler ne için gittikleri belli.cebinde parası olmadan ama süslenip püslenip giden kadınlar da normal kadınlar değil.
hani sen evde çocuğun var bot alamıyorsun zor kanaat geçinen gündüzleri çalışan kadınsın ya.belki buraların yabancısı olduğun için mekanlar hakkında bilmeden gitmiş olabilirsin ilerisi için dikkat et benden tavsiye.
ya ne alakası var o dönem işlerim iyiydi benim. benim işlerim kışın kötüye gitmeye başladı.
ben oraya o sebeple gitmedim benim ilk defa gittiğim bir yerdi arkadaşlarla yemek yiyip geri döndük erkek arkadaşlarımız da vardı yanımızda kız kıza gitmedik zaten hesabı da onlar ödedi biz değil. izmirden gelen arkadaşlarımdı hepsi kız erkek karışık.

Dayak yiyip aldatılırken bunları yazıyordun yani?

"Malesef öyle farkındayı iki gündür ne kadar saçma sebeplerden dolayı kendimi üzmüşüm diye düşünüyorum.
Kendimi bu kadar yıpratmam çok gereksiz. Evet inanılmaz cins ve itici bir insan ama bu dönemde ona tahammülüm kalmadı elimden gelen birşey değildi gerçekten.
Bağırdım olmadı güzellikle konuştum olmadı,anlayış olmayınca karşı taraftan,bende de malesef sabır kalmadı.
Eşim kötü birşey yapmıyor aslında bana karşı gayet anlayışlı,çok da destek oluyor.
Evi temizliyor ütü yapıyor çocuğa bakamıyor sadece :) bide annesini ben çok kötülediğim için anneci olmaya başladı. Kendimi durduramadığım için hakaretlere başvurmaya başladım. O da haliyle annesini korumaya çalışıyor.
Neyse bundan sonra takmamaya karar verdim :) baktım olmuyor zaten paikoloğa veya psikiatriste gidicem."

O Gün bu iddia ettiğin şeyleri yaşarken bambaşka bir kurgu yapabiliyorsan bugün de neden yapmayasın ki? Ben de bunu söylüyorum.

"Evet tabi ki yıpratıyor.
İnanmazdım normalde nasıl etkileyebilir diye düşünüyordum ama yorgunluk çok kötü bişey dinlenmek için birazcık fırsat bulamamak.
Düzelecek ama :)
Aslında eşim bana bişey yapmıyor çok da destek oluyor ama ben olduğum durumdan dolayı pek görmüyorum onun yaptıklarını yada görmezden geliyorum. Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı."
doğum sonrası çok iyiydi ilk zamanlar bende kendimi sorguluyordum adama haksızlık ediyorum diye. zaten hamileliğimde de çok fazla kavga etmedik iyi davrandı.doğum yaptıktan 4 5 ay sonra çok büyük kavga edip boğazımı sıkmıştı. birde kızım 1,5 yaşındayken kafama vurmuştu.
bahsettiğim şeyler sık olan şeyler değildi zaten.bu aralıklarda olan şeylerdi

"Malesef öyle farkındayı iki gündür ne kadar saçma sebeplerden dolayı kendimi üzmüşüm diye düşünüyorum.
Kendimi bu kadar yıpratmam çok gereksiz. Evet inanılmaz cins ve itici bir insan ama bu dönemde ona tahammülüm kalmadı elimden gelen birşey değildi gerçekten.
Bağırdım olmadı güzellikle konuştum olmadı,anlayış olmayınca karşı taraftan,bende de malesef sabır kalmadı.
Eşim kötü birşey yapmıyor aslında bana karşı gayet anlayışlı,çok da destek oluyor.
Evi temizliyor ütü yapıyor çocuğa bakamıyor sadece :) bide annesini ben çok kötülediğim için anneci olmaya başladı. Kendimi durduramadığım için hakaretlere başvurmaya başladım. O da haliyle annesini korumaya çalışıyor.
Neyse bundan sonra takmamaya karar verdim :) baktım olmuyor zaten paikoloğa veya psikiatriste gidicem."

O Gün bu iddia ettiğin şeyleri yaşarken bambaşka bir kurgu yapabiliyorsan bugün de neden yapmayasın ki? Ben de bunu söylüyorum.
bir insan ev temizleyip eşine şiddet de uygulayabilir. ben hergün dayak yemiyordum.
güzel günler de geçirdiğim ona haksızlık yaptığımı düşündüğüm zamanlar da oluyordu ki bu süreçte öyle bir sorunumuz yoktu düzeldiğini düşünüyordum.

birde kızım 2 yaşındayken bacağıma vurmuştu bacağım mosmor olmuştu. sık aralıklarda olan birşey değildi.

Peki ya yine gelip seni döverse mesela bundan hiç çekinmiyor musun Jameya? Mesela maliye tehdidin vardı ya da adam da kuyruğunu kıstırıp sana kart bilgilerini gönderdi?

Mesela sonrasında korkmadın mı ya eve gelip boğazını sıkarsa diye? Çünkü genelde erkekler sinirlenirler şantajla para vermek zorunda kalınca?

Peki ya yine gelip seni döverse mesela bundan hiç çekinmiyor musun Jameya? Mesela maliye tehdidin vardı ya da adam da kuyruğunu kıstırıp sana kart bilgilerini gönderdi?

Mesela sonrasında korkmadın mı ya eve gelip boğazını sıkarsa diye? Çünkü genelde erkekler sinirlenirler şantajla para vermek zorunda kalınca?
hayır korkmadım çünkü şuan öyle birşey yaparsa tüm ailem karşısında olur ve bana yaptığının kat kat fazlasını yaşatırlar. artık ondan yada bana şiddet uygulamasından korkmuyorum ki öyle birşey yapsa ben durmam direk şikayet ederim. eskiden benim yüzümden olduğunu (sinirli bir insanımdır sinirlendiğimde bende susamam kendimi tutamayıp karşılık veririm) bu sebeple benim yüzümden olduğunu düşünüp, her defasında işte sen böyle bir insansın derdi önce çıldırtır öyle derdi bende vicdan yapardım. a evet bak burda da ben böyle yaptım ama bunu yapmamam gerekirdi derdim. hayır şimdi korkmuyorum şimdi bana şiddet uygulasa gider şikayetçi olur darp raporu alıp tazminat davası da açardım.

Burada arkasında ordu gibi sülalesi olan kadınlar cünayete kurban gidiyorlar eski eşleri tarafından. Jameya yürek yutmuş gibi davranıyor arkasında da kimse yok olmasına rağmen.Adamın umrunda olmadığını bildiği için olabilir mi.Gelip dayak atmayacak bunu bildiği için

6 şubat 2024 tarihindeki beyanatınıza göre o gün itibariyle 36 yaşınıza bastığınızı ve altı yıl önce 30 yaşında iken iki yaşındaki bebekle boşandığınızı ifade etmişsiniz.
28 şubat 2024 tarihinde ise 30 yaşında hamile kaldığınızı söylüyorsunuz.
bugün itibariyle de kızınızın altı yaşında olduğunu söylüyorsunuz.
bunu insanlara tam olarak neden yapıyorsunuz?

Burada arkasında ordu gibi sülalesi olan kadınlar cünayete kurban gidiyorlar eski eşleri tarafından. Jameya yürek yutmuş gibi davranıyor arkasında da kimse yok olmasına rağmen.Adamın umrunda olmadığını bildiği için olabilir mi.Gelip dayak atmayacak bunu bildiği için
yo benim arkamda artık ailem var. gencecik erkek kardeşim var bir yumruk vursa bayılır o derece güçlü ve uzun boylu biri. herşeyi bırak mahalle beni uzun zamandır tanıyor mahalleye çıksam şiddet görüyorum desem herkes üstüne çullanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back