- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
Eski nickim e döndüm diyelim.Sen isim mı değiştirdin? Eski ismin daha güzeldi
tazminatı nasıl aldığını anlatmadın Jameya. o herif nasıl verdi o dönemin 35k şuan nafaka vermeyen adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski nickim e döndüm diyelim.Sen isim mı değiştirdin? Eski ismin daha güzeldi
Tazminatı oturup konuştuk ben tüm haklarımı alacağımı söyledim o da sana bu kadar verebilirim dedi başka para vermem çekişmeli olursa çok uzar bu senelerce sürer dedi. Bende süreç uzamasın diye tamam dedim o şekilde aldımEski nickim e döndüm diyelim.
tazminatı nasıl aldığını anlatmadın Jameya. o herif nasıl verdi o dönemin 35k şuan nafaka vermeyen adam
Zaten bundan sonra öyle yapmaya karar verdim. Hiç görüşmesin kendi de zaten kızım beni aramazsa aramasın hiç önemli değil diyor her seferinde. Ben bunları sinirden söylüyordur bu kadar gaddar olamaz diye düşünüyordum ama sinirden filan değil adamın çocuk umurunda bile değil.Emin olun yanında olupta babalık yapmamasındansa fizikende olmaması kızınız için daha iyi. Ben olsam hiç görüştürmez öldü sayardım.
Biran önce ev tutup kızımla düzen kurmak istemiştim. Şirket ve arabası vardı o dönem şirketin yarısını veya arabayı alabilirdim. Ama ben 35 k ve nafaka aldım. Keşke haklarımı alsaydım ama çok sürerdi boşanamayız uzun sürer diye bu şekilde anlaştımEski nickim e döndüm diyelim.
e keşke alsaydın madem.Biran önce ev tutup kızımla düzen kurmak istemiştim. Şirket ve arabası vardı o dönem şirketin yarısını veya arabayı alabilirdim. Ama ben 35 k ve nafaka aldım. Keşke haklarımı alsaydım ama çok sürerdi boşanamayız uzun sürer diye bu şekilde anlaştım
Biz boşanmadan ilişkileri başladı,ben bu kadından şüphelenip birgün tartıştım onunla ki ben normalde kıskanç değiliö hiçbir elemanına karışmadım. O gün şüphelendiğimde de boşanmak istediğimi söyledim.sonra o annemi arayıp biz boşanıyoruz dedi.e keşke alsaydın madem.
zaten valiz gibi götürüp bırakmış annenin evine sizi.acelen neydi ki gerekirse 2 yıl sürseydi.
şiddet gördün boşanmadın
aldatıldın boşanmadın
adam boşanmak isteyince gittin kuzu kuzu boşandın.
birde şu hayatındaki kadın olayını tam anlayamıyorum farklı farklı yorumlar yaptın sen o kadın hakkında.beni aldattığı kadınla şu an beraber dedin.biz evliyken o kadından “şüpheleniyordum” dedin,biz boşandıktan sonra o kadını hayatına aldı dedin.hangisi doğru bilmiyorum.
ne oldu da şüphelendin Jameya.nasıl bir pot kırdı eski eşinben bu kadından şüphelenip birgün tartıştım onunla ki ben normalde kıskanç değiliö hiçbir elemanına karışmadım.
Kimken kim oldun?Eski nickim e döndüm diyelim.
Ban arsızı idimKimken kim oldun?
Ben isimleri asla aklımda tutamıyorum ya bana bunu yapmayın
şirketçe yemeğe gitmişlerdi o gün arıyordum ulaşamıyordum, bir elemanımızı aradım sordum cevap vermiyor diye şaşırdı işte x i eve bırakmaya gitti (saat 23:30 civarıydı) 2 günlük eleman olduğu için içime kurt düştü sonra ısrarla aramaya devam ettim açmadı görüntülü aradım yine açmadı sonra msj çekti. o gün içime kurt düştü ve boşanmak istediğimi söyledim sonrası kendiliğinden geldi zaten.ne oldu da şüphelendin Jameya.nasıl bir pot kırdı eski eşin
ona da yapacak birşeyim yok ay vallahi düşündükçe daralıyorum ya. dün biraz konuştuk kızımla babası hakkında konuşmak istediğini söyledi, babam beni sevmiyor bence babam kötü biri annesi ona iyi şeyler öretmemiş gibi şeyler söyledi. hayır dedim öyle düşünme seni çok seviyor baban dedim ama ben inanmıyorum dedi. bana da vakit ayırsın hep x abla geliyo benimle vakit geçirmiyor dedi. sonraa okulda ki psikoloğuyla tekrar konuşmak istediğini söyledi. inanılmaz akıllı bir kız bunları yazarken bile bu çocuk bunları nasıl söyleyebiliyor diye düşünüyorum. bu şekilde şeylere şahit oluyorum sonra kızıma karşı vicdan yapıp arada ezilen oluyorum.İleride kızınız büyüyünce ondan medet umacak maalesef bazı adamlar baba olmamalı
ee sonra.ne zaman kesinleşti ilişkileri var mıymış o dönem?şirketçe yemeğe gitmişlerdi o gün arıyordum ulaşamıyordum, bir elemanımızı aradım sordum cevap vermiyor diye şaşırdı işte x i eve bırakmaya gitti (saat 23:30 civarıydı) 2 günlük eleman olduğu için içime kurt düştü sonra ısrarla aramaya devam ettim açmadı görüntülü aradım yine açmadı sonra msj çekti. o gün içime kurt düştü ve boşanmak istediğimi söyledim sonrası kendiliğinden geldi zaten.
Boniva eskiden böyle değildim ama ya birde adam beni öyle sindirmiş ki. küçük bebeğim vardı hiç birşeyle uğraşasım yoktu. çocuğum zaten uyumayan bir çocuktu ben çalışıyordum bebeğim ile sabaha kadar uğraşıyodum enerjim de kalmıyordu beynim de. kaldı ki o kadar sindirdi ki beni hiçbirşey yapasım yoktu sanırım depresyondaydım o dönem. aklıma da böyle şeyler yapmak gelmiyordu sonradan ben açıldım kendime geldim kendime laf sötyletmiyorum. ben evliliğimde basit şeyler yaşamadım ve gerçekten hala anlatamadığım kendi içimde konusunu kapattığım şeyler var. laf söyletmiyorum derken adam hala birşeyler söylüyor ama karşılık veriyorum önceden karşılık vermiyordum.ee sonra.ne zaman kesinleşti ilişkileri var mıymış o dönem?
ne bileyim Jameya ya bana aldatma da şiddet de olmamış gibi geliyor hala. olmuş olsaydı sen ortalığı ayağa kaldırırdın,tehditler taktikler vatandaşlığını bile yaktırtmazdın elinde öyle koz olsaydı.sen ki elin adamının KENDİ süpürgesini aldı götürdü diye polis karakol adliye savcılık dava açacam süründürecem diyen birisin
bilemiyorum altan
ilişkileri boşanmadan önce kesinleşti. benim bir arkadaşım msj attı siz boşandınız mı bir kızla el ele gördüm demişti. sonra ben bizim ortağımızın eşine durumu anlattım o da bana evet böyle bir durum var bize de söyledi ve ben mutlu olucam ki çocuğum da mutlu olsun ben hayatıma bakıcam demiş. kızla ilişkisini de onaylamış ama uğraşmadım işte. şimdi ki aklım olsa sürüm sürüm süründürürdüm bunun pişmanlığı var bende fazlasıyla. hiçbirşeye karşılık vermemişim ama bıktım adamdan. psikolojik olarak beni çok yıprattı.ee sonra.ne zaman kesinleşti ilişkileri var mıymış o dönem?
ne bileyim Jameya ya bana aldatma da şiddet de olmamış gibi geliyor hala. olmuş olsaydı sen ortalığı ayağa kaldırırdın,tehditler taktikler vatandaşlığını bile yaktırtmazdın elinde öyle koz olsaydı.sen ki elin adamının KENDİ süpürgesini aldı götürdü diye polis karakol adliye savcılık dava açacam süründürecem diyen birisin
bilemiyorum altan
güzel diyorsun da yerine kendimi koydum yok olmuyor.Boniva eskiden böyle değildim ama ya birde adam beni öyle sindirmiş ki. küçük bebeğim vardı hiç birşeyle uğraşasım yoktu. çocuğum zaten uyumayan bir çocuktu ben çalışıyordum bebeğim ile sabaha kadar uğraşıyodum enerjim de kalmıyordu beynim de. kaldı ki o kadar sindirdi ki beni hiçbirşey yapasım yoktu sanırım depresyondaydım o dönem. aklıma da böyle şeyler yapmak gelmiyordu sonradan ben açıldım kendime geldim kendime laf sötyletmiyorum. ben evliliğimde basit şeyler yaşamadım ve gerçekten hala anlatamadığım kendi içimde konusunu kapattığım şeyler var. laf söyletmiyorum derken adam hala birşeyler söylüyor ama karşılık veriyorum önceden karşılık vermiyordum.
yüzüm gözüm mosmor gezmiyorrdum. kavgalarımızda o bana vurduğunda bende ona vuruyordum karşılık veriyordum yüzüme vurduğu olmadı. ama birgün yerde karnıma tekme atmıştıgüzel diyorsun da yerine kendimi koydum yok olmuyor.
evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
yüzüm gözüm dayaktan mosmor geziyorum
kocam çocuğumla ilgilenmiyor
benimle ilgilenmiyor
ama boşanmayı düşünüp uygulayan ben olmayacağım
“beni sindirmiş”kocam beni anneme bırakıp boşanmak zorunda bırakıyor
galiba bunu bir fırsat gibi görmüş olabilirim çünkü bizim geçmişimiz 2008 yılından beri bu adam benim peşimi bırakmadı. evlenmeye de çok garip şekilde ikna etti beni ben evlenmek de istemiyordum onunla. yapışmıştı evlenene kadar uğraştı. istemediğimi söylerdim o arabayla peşimde gezerdi elinde gülle arabadan gülleri vermeye çalışırdı yavaş yavaş giderek. kağpıma çikolata bırakırdı arkadaşlarını arattırırdı x seni çok seviyor diye. benim peşimde az dolaşmadı. fırsat bu fırsat hazır o istiyorken ayrılayım dedim.güzel diyorsun da yerine kendimi koydum yok olmuyor.
evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
benimle ilgilenmiyor
Bir de o dönem mesajları var, isterse buraya alıntılarım kendi cümleleriyle. Anlaşmalı boşanmak için kendi uğraşmış. Evde kopuk iki kişilermiş, ama sorunları dizi izlerken birinin diğerini beklememesi, evde iki yabancı durumları. Hatta maddi durumları çok iyiymiş, ne istersem yapılıyor diye bir cümlesi var. Ama sevilmeye layık olduğunu düşünüyormuş ve eşinin negatif enerjisinden etkileniyormuş.güzel diyorsun da yerine kendimi koydum yok olmuyor.
evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
benimle ilgilenmiyor