kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen isim mı değiştirdin? :110: Eski ismin daha güzeldi
Eski nickim e döndüm diyelim.
tazminatı nasıl aldığını anlatmadın Jameya. o herif nasıl verdi o dönemin 35k şuan nafaka vermeyen adam

Emin olun yanında olupta babalık yapmamasındansa fizikende olmaması kızınız için daha iyi. Ben olsam hiç görüştürmez öldü sayardım.

tazminatı nasıl aldığını anlatmadın Jameya. o herif nasıl verdi o dönemin 35k şuan nafaka vermeyen adam
Tazminatı oturup konuştuk ben tüm haklarımı alacağımı söyledim o da sana bu kadar verebilirim dedi başka para vermem çekişmeli olursa çok uzar bu senelerce sürer dedi. Bende süreç uzamasın diye tamam dedim o şekilde aldım

Emin olun yanında olupta babalık yapmamasındansa fizikende olmaması kızınız için daha iyi. Ben olsam hiç görüştürmez öldü sayardım.
Zaten bundan sonra öyle yapmaya karar verdim. Hiç görüşmesin kendi de zaten kızım beni aramazsa aramasın hiç önemli değil diyor her seferinde. Ben bunları sinirden söylüyordur bu kadar gaddar olamaz diye düşünüyordum ama sinirden filan değil adamın çocuk umurunda bile değil.

Biran önce ev tutup kızımla düzen kurmak istemiştim. Şirket ve arabası vardı o dönem şirketin yarısını veya arabayı alabilirdim. Ama ben 35 k ve nafaka aldım. Keşke haklarımı alsaydım ama çok sürerdi boşanamayız uzun sürer diye bu şekilde anlaştım

Biran önce ev tutup kızımla düzen kurmak istemiştim. Şirket ve arabası vardı o dönem şirketin yarısını veya arabayı alabilirdim. Ama ben 35 k ve nafaka aldım. Keşke haklarımı alsaydım ama çok sürerdi boşanamayız uzun sürer diye bu şekilde anlaştım
e keşke alsaydın madem.
zaten valiz gibi götürüp bırakmış annenin evine sizi.acelen neydi ki gerekirse 2 yıl sürseydi.
şiddet gördün boşanmadın
aldatıldın boşanmadın
adam boşanmak isteyince gittin kuzu kuzu boşandın.

birde şu hayatındaki kadın olayını tam anlayamıyorum farklı farklı yorumlar yaptın sen o kadın hakkında.beni aldattığı kadınla şu an beraber dedin.biz evliyken o kadından “şüpheleniyordum” dedin,biz boşandıktan sonra o kadını hayatına aldı dedin.hangisi doğru bilmiyorum.

e keşke alsaydın madem.
zaten valiz gibi götürüp bırakmış annenin evine sizi.acelen neydi ki gerekirse 2 yıl sürseydi.
şiddet gördün boşanmadın
aldatıldın boşanmadın
adam boşanmak isteyince gittin kuzu kuzu boşandın.

birde şu hayatındaki kadın olayını tam anlayamıyorum farklı farklı yorumlar yaptın sen o kadın hakkında.beni aldattığı kadınla şu an beraber dedin.biz evliyken o kadından “şüpheleniyordum” dedin,biz boşandıktan sonra o kadını hayatına aldı dedin.hangisi doğru bilmiyorum.
Biz boşanmadan ilişkileri başladı,ben bu kadından şüphelenip birgün tartıştım onunla ki ben normalde kıskanç değiliö hiçbir elemanına karışmadım. O gün şüphelendiğimde de boşanmak istediğimi söyledim.sonra o annemi arayıp biz boşanıyoruz dedi.
Kadınla ilişkisi ben annemin evine tatile geldikten sonra başladı. Bunu da sonradan zaten itiraf etti.
Keşke alsaydım uzun sürseydi boşanmayıp tüm haklarımı alsaydım. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım.

ben bu kadından şüphelenip birgün tartıştım onunla ki ben normalde kıskanç değiliö hiçbir elemanına karışmadım.
ne oldu da şüphelendin Jameya.nasıl bir pot kırdı eski eşin

ne oldu da şüphelendin Jameya.nasıl bir pot kırdı eski eşin
şirketçe yemeğe gitmişlerdi o gün arıyordum ulaşamıyordum, bir elemanımızı aradım sordum cevap vermiyor diye şaşırdı işte x i eve bırakmaya gitti (saat 23:30 civarıydı) 2 günlük eleman olduğu için içime kurt düştü sonra ısrarla aramaya devam ettim açmadı görüntülü aradım yine açmadı sonra msj çekti. o gün içime kurt düştü ve boşanmak istediğimi söyledim sonrası kendiliğinden geldi zaten.

İleride kızınız büyüyünce ondan medet umacak maalesef bazı adamlar baba olmamalı
ona da yapacak birşeyim yok ay vallahi düşündükçe daralıyorum ya. dün biraz konuştuk kızımla babası hakkında konuşmak istediğini söyledi, babam beni sevmiyor bence babam kötü biri annesi ona iyi şeyler öretmemiş gibi şeyler söyledi. hayır dedim öyle düşünme seni çok seviyor baban dedim ama ben inanmıyorum dedi. bana da vakit ayırsın hep x abla geliyo benimle vakit geçirmiyor dedi. sonraa okulda ki psikoloğuyla tekrar konuşmak istediğini söyledi. inanılmaz akıllı bir kız bunları yazarken bile bu çocuk bunları nasıl söyleyebiliyor diye düşünüyorum. bu şekilde şeylere şahit oluyorum sonra kızıma karşı vicdan yapıp arada ezilen oluyorum.

şirketçe yemeğe gitmişlerdi o gün arıyordum ulaşamıyordum, bir elemanımızı aradım sordum cevap vermiyor diye şaşırdı işte x i eve bırakmaya gitti (saat 23:30 civarıydı) 2 günlük eleman olduğu için içime kurt düştü sonra ısrarla aramaya devam ettim açmadı görüntülü aradım yine açmadı sonra msj çekti. o gün içime kurt düştü ve boşanmak istediğimi söyledim sonrası kendiliğinden geldi zaten.
ee sonra.ne zaman kesinleşti ilişkileri var mıymış o dönem?
ne bileyim Jameya ya bana aldatma da şiddet de olmamış gibi geliyor hala. olmuş olsaydı sen ortalığı ayağa kaldırırdın,tehditler taktikler vatandaşlığını bile yaktırtmazdın elinde öyle koz olsaydı.sen ki elin adamının KENDİ süpürgesini aldı götürdü diye polis karakol adliye savcılık dava açacam süründürecem diyen birisin
bilemiyorum altan :KK14:

ne bileyim Jameya ya bana aldatma da şiddet de olmamış gibi geliyor hala. olmuş olsaydı sen ortalığı ayağa kaldırırdın,tehditler taktikler vatandaşlığını bile yaktırtmazdın elinde öyle koz olsaydı.sen ki elin adamının KENDİ süpürgesini aldı götürdü diye polis karakol adliye savcılık dava açacam süründürecem diyen birisin
Boniva eskiden böyle değildim ama ya birde adam beni öyle sindirmiş ki. küçük bebeğim vardı hiç birşeyle uğraşasım yoktu. çocuğum zaten uyumayan bir çocuktu ben çalışıyordum bebeğim ile sabaha kadar uğraşıyodum enerjim de kalmıyordu beynim de. kaldı ki o kadar sindirdi ki beni hiçbirşey yapasım yoktu sanırım depresyondaydım o dönem. aklıma da böyle şeyler yapmak gelmiyordu sonradan ben açıldım kendime geldim kendime laf sötyletmiyorum. ben evliliğimde basit şeyler yaşamadım :KK43: ve gerçekten hala anlatamadığım kendi içimde konusunu kapattığım şeyler var. laf söyletmiyorum derken adam hala birşeyler söylüyor ama karşılık veriyorum önceden karşılık vermiyordum.

ilişkileri boşanmadan önce kesinleşti. benim bir arkadaşım msj attı siz boşandınız mı bir kızla el ele gördüm demişti. sonra ben bizim ortağımızın eşine durumu anlattım o da bana evet böyle bir durum var bize de söyledi ve ben mutlu olucam ki çocuğum da mutlu olsun ben hayatıma bakıcam demiş. kızla ilişkisini de onaylamış ama uğraşmadım işte. şimdi ki aklım olsa sürüm sürüm süründürürdüm bunun pişmanlığı var bende fazlasıyla. hiçbirşeye karşılık vermemişim ama bıktım adamdan. psikolojik olarak beni çok yıprattı.

Boniva eskiden böyle değildim ama ya birde adam beni öyle sindirmiş ki. küçük bebeğim vardı hiç birşeyle uğraşasım yoktu. çocuğum zaten uyumayan bir çocuktu ben çalışıyordum bebeğim ile sabaha kadar uğraşıyodum enerjim de kalmıyordu beynim de. kaldı ki o kadar sindirdi ki beni hiçbirşey yapasım yoktu sanırım depresyondaydım o dönem. aklıma da böyle şeyler yapmak gelmiyordu sonradan ben açıldım kendime geldim kendime laf sötyletmiyorum. ben evliliğimde basit şeyler yaşamadım :KK43: ve gerçekten hala anlatamadığım kendi içimde konusunu kapattığım şeyler var. laf söyletmiyorum derken adam hala birşeyler söylüyor ama karşılık veriyorum önceden karşılık vermiyordum.
güzel diyorsun da yerine kendimi koydum yok olmuyor.
evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
yüzüm gözüm dayaktan mosmor geziyorum
kocam çocuğumla ilgilenmiyor
benimle ilgilenmiyor
ama boşanmayı düşünüp uygulayan ben olmayacağım
“beni sindirmiş”kocam beni anneme bırakıp boşanmak zorunda bırakıyor :KK14:

evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
benimle ilgilenmiyor
yüzüm gözüm mosmor gezmiyorrdum. kavgalarımızda o bana vurduğunda bende ona vuruyordum karşılık veriyordum yüzüme vurduğu olmadı. ama birgün yerde karnıma tekme atmıştı :KK43:
psikolojik olarak hiç iyi değildim. bir yandan yeni düzen kurmam gerekiyordu bir yandan vatandaşlığım yanacaktı nasıl halledicem diye deli gibi düşünüyordum, ki benim anksiyetem var birşeyi normal derecede düşünmüyorum. bazı şeyleri düşünürken ilaç kullanmadığım dönemde kontrol edemiyorum düşüncelerimi tüm hayatım elimden kayıyormuş gibi düşünüyorum ve o zamanlar ilaçlarımı kullanmıyordum.
evet ap*****k ettim bunu yapmamalıydım süründürmeliydim ama o dönem kurtulayım da ben herşeyimi yaparım düşüncesindeydim ki çok şükür herşeyimi de hallettim.çalışma iznimi bile aldım, ve 3 sene sonra vatandaş olucam.

evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
benimle ilgilenmiyor
galiba bunu bir fırsat gibi görmüş olabilirim çünkü bizim geçmişimiz 2008 yılından beri bu adam benim peşimi bırakmadı. evlenmeye de çok garip şekilde ikna etti beni ben evlenmek de istemiyordum onunla. yapışmıştı evlenene kadar uğraştı. istemediğimi söylerdim o arabayla peşimde gezerdi elinde gülle arabadan gülleri vermeye çalışırdı yavaş yavaş giderek. kağpıma çikolata bırakırdı arkadaşlarını arattırırdı x seni çok seviyor diye. benim peşimde az dolaşmadı. fırsat bu fırsat hazır o istiyorken ayrılayım dedim.

evliliğimde mutsuzum
beni aldatan kocam var
benimle ilgilenmiyor
Bir de o dönem mesajları var, isterse buraya alıntılarım kendi cümleleriyle. Anlaşmalı boşanmak için kendi uğraşmış. Evde kopuk iki kişilermiş, ama sorunları dizi izlerken birinin diğerini beklememesi, evde iki yabancı durumları. Hatta maddi durumları çok iyiymiş, ne istersem yapılıyor diye bir cümlesi var. Ama sevilmeye layık olduğunu düşünüyormuş ve eşinin negatif enerjisinden etkileniyormuş.

Bunlar yıllarca aldatılan, şiddet gören kadın cümleleriyse ben 20 yıldır bu foruma üyeyim, tüm bildiklerimi unutayım o halde. Ayrıca kendine yeni hayat kurduktan sonra, ben güçlüyüm diye konular açıyor, ve kendi söylüyor burada anonim olduğunu. Bu konularda şiddet gördüğüm, hep aldatıldığım evliliğimi bitirdim dese burada herkes ona "sen güçlüsün" diyecek fakat utanıyormuş. Hadi diyelim şiddet çok utanç verici, aldatılmayı çok rahat anlatabilirdin. Ki evliyken kayınvalideyle olan itmeli kakmalı kavga detaylara kadar var. Yani Jameya zaten ne var ne yok yazmış, sonra birden utanası gelmiş.

Jameya'nın o kadar çok eski konusunu okudum ki. Adam Jameya'yı hiç sevmemiş bu nedenle de mutlu etmek gibi bir derdi hiç olmamış bu net. Ama adam o kadınla (Jameya'nın yuvamızı o yıktı dediği- ki bu da son 1-2 yıldır olan söylemi, öncesinde yoktu) boşanma ya da evlilik döneminde "tanışmış" olabilir. Sonradan ilişki yaşamış olabilir ki zaten Jameya bu konuda söyledi, adam barışmak istemiş, Jameya istememiş. E bu doğruysa Jameya övünerek ben bitirdim diyor, adamın yaptığından kime ne?

Ve geçmiş konuları okuyun, Jameya evliyken kayınvalideyle itip kakmalı fiziksel kavga yaşıyor, görümce için "yılan" diye konuları var. Hatta ben daha önce alıntıladım, o dönem bir üye var, Jameya'nın konularını okuyormuş, "sizi hep okuyorum, herkesle kavga içindesiniz ve herkese karşı öfke dolusunuz diye.

Jameya sindirilmiş bir kadın "ASLA" olmamış, şu an kuzu taklidi yapıyor burada. Onu da geçtim en az 10 cümle alıntılarım her zaman "öfke problemi" olduğuna dair. Bugün gördüğümüz süpürge için polise gitmeyi düşünen Jameya ile eskisi tamamen aynı kişi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X