• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızımı nasıl emanet edicem bakıcıya ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.228
498
12 aylık bir kızım var ve doğduğundan beri annem bakıyor ben çalıştığım için. Ancak evimizin uzak olmasından dolayı artık bakıcıya vermeyi düşünüyorum.
Ama kızım yabancılardan korkuyor dışarıda biri yanağını sıksa ağlamaya başlıyor..Anneme alıştı tabi.hatta ben eve gidince bile anneme koşuyo canı yanınca.
ne yapmalıyım sizce? yabancı bir kadınla evde nasıl yalnız bırakıp çıkacağım?yardım edin nolur ya napıcam ben

kaygınızı anlıyorum..gercekten bu işi vicdanıyla yapanlar var..rabbim icinde merhamet ve sevgi olan kisiyle karsılastırsın sizi..bazı bebekler yabancılardan cekinirler..cünkü simalar yabancı gelir!! bende bakıcıyım tabi baktıgım bebek daha kücüktü böle bi problem yasamadım..ama alısır gün gectikce merak etmeyin:61:

bakıcıdansa kreş olayı daha mantıklı......ben ikizlerimi kreşe verdim ve çok ama çokk memnunum...

Back