Kızımı ana sınıfına yazdıranılır mıyım ?

bılıyorum ,ogrendım:) devletın anasınıfına gondereyım dedım alırlar mı bılmıyorum ama alırlarsa seneye tekrar edıcek
Kasim 2014 dogumlu cocuk anasinifina gidemez. Ama sinif acilirsa anaokuluna gitmeye hakki vardir.

Saçma olmaz çünkü 4 yaş ve 5 yaş grupları ayrı oluyor . Eğitimde kolaydan zora,basitten karmasiga gidilir..seneye de 5 yaş grubu olacak..ondan sonra da ilkokul..
Sehırler arası ve okullar arası farklılıklar oluyormus sanırım ben bı hafta ıcı gıdıp konusayım InsaAllah okulla

Eğer Ekim denmişse.ekim ve oncesidir.
Ayrica anaokuluna iki yil gidebiliyor cocuk.
Ama sınır ekimse kasim alirlar mi bilemedim.
Bende aralik dogumlu kizimi anaokuluna gondermek istemistim 2009 da.o sene merkezi adrese bagli kayit otomatik olarak ilk kez baslamisti.
Yilindan dolayi(2003 yili dogumlu) 1. Sinifa kayit yapilmisti.1 ay gec dogsa anasinifi olacakti.sonuc olarak kizim anaokuluna gidemeden 1. Sinifa başlamişti.
Sansina hep ilkler oldu.
İlk merkezi kayit,ilk 4+4+4 ve son teog.

neden saçma olsun. yaş grubuna göre eğitim veriliyor. bu sene oyun ağırlıklı seneye ilk okula hazırlık ağırlıklı.
Malesef bır arkadas alınmıyor dedı yası tutmuyor .. yınede gıdıp sorucam sansıma artıl :)

Eğer çocuğunuza iyi geliyorsa bağımsız devlet anaokuluna verin o zaman. İlkokul ve ortaokulların anasınıfları alsa da genelde yaş grupları karma oluyor yani çocuk 2013 lülerle aynı sınıfta olabilir. O da çocuğun gelişimi açısından çok sağlıklı değil.

Bence hata etmişsiniz büyüklerle aynı sınıfta olmasına izin verdiğiniz için. Anaokulu kayıtlarında adres çok önemli değildir. Uzaktaki bir okula bile kayıt yaptırabilirsiniz.

Evde kaldıkca cok sımarıyor malesef orada her ıstedıgının olamdıgını ogrenıyor ,onune gelen yemeklerı yemese bıle tadına bakıyor vs
Anliyorum ama seneye de gidecekse skilabilir. Benim gozlemim bu yonde. Calisan anneler bu konuda cok sikayetciydi calistigim okulda. Mecbursun ise gidiyorsun cocuk da okula. Ama inanilmaz skiliyorlar 2 sene ust uste gitmekten. Ben anasinifi ogretmeniyim basta alir yanima gotururum mis gibi diyordum ama simdi kesinlikle vazgectim bundan. Bikmis bir cocuk istemiyorum cunku. Bu yuzden ucretsiz iznimi dibinenkadar kullanacagim kendi cocugumu kendim buyutecegim. Evde biraz disiplin saglasaniz bence bu konular hallolur. Illa bu sebepler icin okula gondermeye bence gerek yok

Olmuyor. 2. Donem de alamadik biz kayit. Onemli olan okulun acildigi zamanki ay.

yoo bizim buradaki alıyor. ben oğlanı ocak ayında götürmüştüm hatta. ilk dönem bile bitmemişti.
şimdi arkadaşım kızını yazdırmak istedi 3 ayla almadılar 2.dönem getirin demiş müdür.

Benimde kizim 2014 aralık doğumlu bu sene değil seneye anasınıfına göndermeyi dusunuyorum

Canim benim kizimda 2014subat doğumlu yazdırdım Anaokuluna seneye de gidicek çokta araştırma yaptım bi sürü okul öncesi hocalaryıla görüştüm ve yazdırmaya karar verdim evde yeterince ilgikenemiyoruz zaten orda egleniyrlar ogreniyorlar

Öğretmenim çocuguna göre değisebilir fakat küçük olanlar fark ediliyor öğrenme zorluğu cekiyorlar hatta. Hayata 1 sene geç atılsın hiç bir şey kaybetmez
Kizim aralik dogumluydu.anasinifina da gidemeden 1. Sinifa baslamisti.ogrenmede sorun yasamadi.sansliydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…