İlki genellikle öyle olur:)eşimle yapmadığımız şey kalmadı görmemişin çocuğu olur misali:)heyecanınzi anlıyorum kendinizi ve çocuğunuz rahat bırakın,zamanla gelişimine göre öğrenecek emin olunEver ilk çocuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki genellikle öyle olur:)eşimle yapmadığımız şey kalmadı görmemişin çocuğu olur misali:)heyecanınzi anlıyorum kendinizi ve çocuğunuz rahat bırakın,zamanla gelişimine göre öğrenecek emin olunEver ilk çocuk
Bende artık öyle yapıyorum zaten konuşmaya başladı diye üzülmüştüm şimdi basladi herşeyin bir zamanı var demekki.İlki genellikle öyle olur:)eşimle yapmadığımız şey kalmadı görmemişin çocuğu olur misali:)heyecanınzi anlıyorum kendinizi ve çocuğunuz rahat bırakın,zamanla gelişimine göre öğrenecek emin olun
Renk körü olma ihtimali var mı? Bilemedim olabilirMerhabalar. Kızım iki yaşında yaşıtlarının çoğu renkleri biliyor ama ben kızıma renkleri ogretemiyorum. Renklere karşı bir antipati oluşturdu sanki öğretmene calistigimda sayfaları çeviriyor. Çoğu şeyi bulurken renkleri öğrenmeyi reddediyor. Neler yapabilirim sizce. Annelerden yardım bekliyorum.
Bende düşündüm ama renklerin aynılarını eslestirebiliyor bugün farkettim.Renk körü olma ihtimali var mı? Bilemedim olabilir
Başkası denesin. Siz veya eşinizden başkası. Oğluma her şeyi öğretmeye çalışıyorum yapmıyor. Misafirliğe gidiyoruz birisi bı defa söyleyince yapıyor. Benden öğrenip yapmıyor amaMerhabalar. Kızım iki yaşında yaşıtlarının çoğu renkleri biliyor ama ben kızıma renkleri ogretemiyorum. Renklere karşı bir antipati oluşturdu sanki öğretmene calistigimda sayfaları çeviriyor. Çoğu şeyi bulurken renkleri öğrenmeyi reddediyor. Neler yapabilirim sizce. Annelerden yardım bekliyorum.
Dedesi ananesi de deniyor ama yok ama bende artık bıraktım umursamıyorum. Zamanı gelince öğrenir diyorum.Başkası denesin. Siz veya eşinizden başkası. Oğluma her şeyi öğretmeye çalışıyorum yapmıyor. Misafirliğe gidiyoruz birisi bı defa söyleyince yapıyor. Benden öğrenip yapmıyor ama
Deniyorum ama yok mavileri toplayalım diyorum sarıyı veriyor. Zamana bıraktım sıkmadan öğretmeyi düşünüyorum. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum pek oturan çocuk değil. Eğitici oyuncaklarla çok oynamıyor. Annelik belki de normal ama ben kendimi sucluyorum acaba ben mi ogretemiyorum diyorum.Mesela kızımın logoları vardı renkli renkli..hadi mavileri toplayalım..hadi kırmızıları toplayalım derdim..boya kalemleri vardı..maviyi,sarıyı bulma oyunu oynardık
Daha öncede yazmıştım.kızım 4 yaşında falan öğrendi. Küçük..zamana bırakın.öğrenirDeniyorum ama yok mavileri toplayalım diyorum sarıyı veriyor. Zamana bıraktım sıkmadan öğretmeyi düşünüyorum. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum pek oturan çocuk değil. Eğitici oyuncaklarla çok oynamıyor. Annelik belki de normal ama ben kendimi sucluyorum acaba ben mi ogretemiyorum diyorum.
Öyle yaptım bende benim kızım hareketli çok öyle oturup oynamayı çok sevmiyor.Daha öncede yazmıştım.kızım 4 yaşında falan öğrendi. Küçük..zamana bırakın.öğrenir