- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
Sizin de az kalmış .Siz karar verdiniz mi acaba??Bir de cinsiyeti ne ?Defne de çok güzel. Akşama neye karar vereceksiniz acabaaa?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de az kalmış .Siz karar verdiniz mi acaba??Bir de cinsiyeti ne ?Defne de çok güzel. Akşama neye karar vereceksiniz acabaaa?![]()
Evet kesinlikle öyle ya .Naif güzel tınısı olan isimlerin anlamı basit hep .Biz de şu an Leyla ve Irmak arasında kaldik .Leyla nin anlamı çok hoşumuza gitti .Irmağın da anlamı kotu degil ama söylenişi zor mu diyoruz .Acaba Leyla ismini kızım sever mi ileride diyorum .Çok zor ya karar vermek .Selin isminin anlami pek guzel degil soylemi hos zaten soylemi guzelse anlami olmuyo![]()
Derin de çok güzel .Benim eşim istemedi ..selin güzelmişbende yeğenimin ismini derin koydum sağolsunlar kırmadılar beni
![]()
teşekkür ederim , hepimizin evlatları önce sağlık mutlulkla büyüsünler inşAllahDerin de çok güzel .Benim eşim istemedi ..
Biz doğmadan belirlemiştik. Cinsiyet belli olunca da aa Eylül geliyo demek dedik.Sizin de az kalmış .Siz karar verdiniz mi acaba??Bir de cinsiyeti ne ?Biz Leyla ve Irmak arasında kaldik .
Sağlıkla gelsin bebeğiniz .İlk kizimiz bol saçlı ,simsiyah sacla doğdu .Şimdi biraz açıldı ama buğday tenli esmere yakın .Biz de eşimle onu konuştuk .Tam kızımıza uygun olur diyeBiz doğmadan belirlemiştik. Cinsiyet belli olunca da aa Eylül geliyo demek dedik.Seçtiğiniz isimler çok güzel. Kara bi kız olursa Leyla koyun bana sarışında Leyla tuhaf geliyor.
![]()
Sağlıcakla gelsin sizin deSağlıkla gelsin bebeğiniz .İlk kizimiz bol saçlı ,simsiyah sacla doğdu .Şimdi biraz açıldı ama buğday tenli esmere yakın .Biz de eşimle onu konuştuk .Tam kızımıza uygun olur diye![]()
İpekle zeynep guzelBiz de hala bulamadık. Gülce Ipek Zeynep bunlar hoşuma gidiyor.
Selinin anlami pek hos degil bodur agac ve gur akan su.defne ismini de koyarsam hos kokulu bi bitki oldugu icin yunan mitolojisi falan bilmiyordum.esim gelsin oyle bi karar verecez artik ama ben begeniyorum yani hem cocuk ismi hem buyuk ismi olabilecek bi isim.yazdik begendigimiz isimleri ustunden gecip karar verecez artikDefne'yi hiç düşünmeyin bence. Çok sıradan. Ayrıca Yunan mitolojisinden gelmesi de hoşuma gitmiyor.
Selin veya Sena iyidir ❤
Defne mitolojiden gelen bir isim. Mitolojiye göre Defne bir tanrıça kızı ve ağaca dönüştürülüyor. Bu ağaca da Defne adı verilmiş.Selinin anlami pek hos degil bodur agac ve gur akan su.defne ismini de koyarsam hos kokulu bi bitki oldugu icin yunan mitolojisi falan bilmiyordum.esim gelsin oyle bi karar verecez artik ama ben begeniyorum yani hem cocuk ismi hem buyuk ismi olabilecek bi isim.yazdik begendigimiz isimleri ustunden gecip karar verecez artik![]()
ZeynepBiz de hala bulamadık. Gülce Ipek Zeynep bunlar hoşuma gidiyor.