Kizima isim

Bir de Mina vardı. 🙂🙂Anlamı çok guzel ve söylenişi çok hoş geldi ama eşim begenmedi.Yoksa çok beğenmiştim .Kimsede de yok çevremde.
Minaya benimki de yok der eminim 😂 bide buyuduklerinde isimler nasil duracak onu da dusunmeliyiz kucukken cok tatli duran isimler buyuynce degisik olacak gibi

Merhaba kizlar bebegime ben sena ismini begeniyordum ama esim simdi selin olsa nasil olur dedi sizce selin ismimi guzel senami sena daha anlamli geliyor bana ama kararsiz kaldim
bizim bebeğin cinsiyeti daha belli değil kız olursa ismi hazır da erkeğe bi türlü zaman ayıramadık esime erkek ismi de baksana dedim kız olacağını hissediyorum hep o yüzden hiç bakmak istemiyorum diyor :D

Defne güzel. Benim ilk oğlumun adı Çınar, ikincisi kız olsaydi defne koyacaktım ki oğlan oldu. Adını çok zor bulduk neyse. Ece, Mine, Zehra, Elif bu isimleri çok beğeniyorum. Bir ogrencimin adı Belemir'di çok beğenirdim iki ismi vardı o ikinciyi tercih ederdi ben de saçmalama bu daha güzel derdim 😅 bir tanıdığımızın kızınin adı Aysima'ydi niyeyse çok hoşuma gitmişti. Kız isimleri çok güzel ya. Erkeğe isim bulmak daha zor 🙈

Defne güzel. Benim ilk oğlumun adı Çınar, ikincisi kız olsaydi defne koyacaktım ki oğlan oldu. Adını çok zor bulduk neyse. Ece, Mine, Zehra, Elif bu isimleri çok beğeniyorum. Bir ogrencimin adı Belemir'di çok beğenirdim iki ismi vardı o ikinciyi tercih ederdi ben de saçmalama bu daha güzel derdim 😅 bir tanıdığımızın kızınin adı Aysima'ydi niyeyse çok hoşuma gitmişti. Kız isimleri çok güzel ya. Erkeğe isim bulmak daha zor 🙈
Bana da kiza isim bulmak zor geliyor 😂zehra ismini cok severim ama kuzenimin ismi kendisi de cok gicik biri 😂

Back
X