- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
Bir de Mina vardı.Evet irmakta guzel daha fazla karistirmim ben unisex olmasa deniz ismini de begeniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de Mina vardı.Evet irmakta guzel daha fazla karistirmim ben unisex olmasa deniz ismini de begeniyorum
Minaya benimki de yok der eminimBir de Mina vardı.Anlamı çok guzel ve söylenişi çok hoş geldi ama eşim begenmedi.Yoksa çok beğenmiştim .Kimsede de yok çevremde.
bizim bebeğin cinsiyeti daha belli değil kız olursa ismi hazır da erkeğe bi türlü zaman ayıramadık esime erkek ismi de baksana dedim kız olacağını hissediyorum hep o yüzden hiç bakmak istemiyorum diyorMerhaba kizlar bebegime ben sena ismini begeniyordum ama esim simdi selin olsa nasil olur dedi sizce selin ismimi guzel senami sena daha anlamli geliyor bana ama kararsiz kaldim
Kuzum selinden de senadan da donduk ya aylin ya defne pazartesiye doguracamSelin diyorum![]()
Kiz olursa ne cok merak ettimbizim bebeğin cinsiyeti daha belli değil kız olursa ismi hazır da erkeğe bi türlü zaman ayıramadık esime erkek ismi de baksana dedim kız olacağını hissediyorum hep o yüzden hiç bakmak istemiyorum diyor![]()
Defne de çok güzel. Akşama neye karar vereceksiniz acabaaa?Kuzum selinden de senadan da donduk ya aylin ya defne pazartesiye doguracamdaha bi isme karar veremedik aylin kuzenimin kizi diye ikilemdeyim biliyosun onceden beri aylin diyodum yoksa defne nasil sence
Ay evet delirecem hem anlamli hem kulaga guzel gelsin istiyorumDefne de çok güzel. Akşama neye karar vereceksiniz acabaaa?![]()
sezen <3 hiç başka düşünmedik bileKiz olursa ne cok merak ettim![]()
kura çekinAy evet delirecem hem anlamli hem kulaga guzel gelsin istiyorumkocamlada ortak karar olsun
![]()
Bu gidisle onu yapacaz defneyi begenir gibi oldu bakalimkura çekin![]()
Defne'yi hiç düşünmeyin bence. Çok sıradan. Ayrıca Yunan mitolojisinden gelmesi de hoşuma gitmiyor.Selinin anlamini sevemedim sena ismi de esimin icine sinmiyo simdi defneye dondukcildiracam ne zor seymis kiz ismi koymak
![]()
Bana da kiza isim bulmak zor geliyorDefne güzel. Benim ilk oğlumun adı Çınar, ikincisi kız olsaydi defne koyacaktım ki oğlan oldu. Adını çok zor bulduk neyse. Ece, Mine, Zehra, Elif bu isimleri çok beğeniyorum. Bir ogrencimin adı Belemir'di çok beğenirdim iki ismi vardı o ikinciyi tercih ederdi ben de saçmalama bu daha güzel derdimbir tanıdığımızın kızınin adı Aysima'ydi niyeyse çok hoşuma gitmişti. Kız isimleri çok güzel ya. Erkeğe isim bulmak daha zor
![]()
Nur cocuklara agir geliyor diye okudum dur bakalim begendigimiz isimleri yazalim dedi seceriz birini birlikte ben suan annemdeyim kendide cumartesi gunu gelecek yanimda olsaydi daha kolay olurduSena ismi güzel, Nur eklenip Nursena olabilir![]()
Selin isminin anlami pek guzel degil soylemi hos zaten soylemi guzelse anlami olmuyoselin güzelmişbende yeğenimin ismini derin koydum sağolsunlar kırmadılar beni
![]()