Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kızım olursa şunları koyarım:

nil
nilsu
beril
beren
tuana
karin
doğa
ela
ceren
dora

şimdilik aklıma bunlar geliyor. hayırlı bir evlat olur inşallah.

canım ecrin ceylin koyma ne koyarsan koy bu yıl çok duydum gına geldi, ben kızda erkekde olsa deniz koycam ismi hazır,hem şarkısı var deniz koydum adını.........

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün Elif,ipek,zeynep,benim kızım olursa bunlardan birini mutlaka koyucam sıcak samimi yalın,ve çoooooook güzeller

ben daha hamile kalmadan isim belirlemiştim kız olursa BEREN erkek olursa DENıZ olucaktı ve kızım olucak allah nasip ederse BERENıM olacak

tubiş kızım bi kaç tane seç artıkta oylama felan yapalım bariii senin bi isim beğeneceğin yok kızıımm :mymeka:

Yüsra ismini tek geçiyorum... İlerde kızım olursa ismi belli, sizede önerebilirim :lepi:

Anlamı; sol taraf. İnşirah ve Talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.

:CüvCüv:benim eşim kız olursa masal erkek olursa rüzgar istiyor bende rüzgar olmaz at ismi gibi diyorum delikafadulden

ama anlamlı ve bilinen bir isim seç bence mesela ESMA,AYŞE,ZEYNEP,(ELıF ışık saçan güzel demek) ,ZEHRA,YAREN,(BELıNAY Ayın gölün yüzeyine yansıması)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…