Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben kızım olursa duru koymak istiyorum..yanına ikinci isim arıyorum bende... banada yardımcı olursanız sevinirim kızlar...

canım ecrin ceylin koyma ne koyarsan koy bu yıl çok duydum gına geldi, ben kızda erkekde olsa deniz koycam ismi hazır,hem şarkısı var deniz koydum adını.........

ne güzel biz de aynen senin gibi düşünerek 11. haftada koyduk kızımın adını. kız da olsa erkekte olsa deniz olacak dedik.deniz kızımız 25. haftasında çok şükür...

ama reyhan, cemre, simge, beril düşündüğüm diğer isimlerdi.

Begüm koy canım ben onu koydum hem de nadir konulan bir isim tavsiye edilen isimler dikkat edersen hep aynı bu da herkes o isimleri koyuyor yada koyacak demek başka Begüm koyan kişi pek görmedim kk da... :emir_bebek:

rana nasil ben cok seviyorum.
nadya tugba ile de uyumlu. anlamina bi bak istersen. kimsede duymadim. sonu a ile biten isimler kizlar icin cok hos oluyor kanimca :icecream:

tuana..

isimlerinize yakışsın diyorsan...

doğa
melis
esila
ela
ada
zeynep
elif
duru
beril
balım
gökçe
alya
derin
.....

ee güzel çok var..

canım allah analı babalı büyütsün.lina:cennetdeki hurma ağacının fidesi demekmiş,birde şimal:kuzey demek.karar verince haber ver merak ettim.güzel öneriler gelmiş.

benim kız geldi gelcek hala bi isim bulamadıkkdelikafadulden
ben buluyom eşim beğenmiyo eşim buluyo ben beğenmiyorum delikafadulden
doğduğunda karambole bi isim koycaklar diye korkuyorum kafamçokkarıştı

canım senin düşündüğün isimleri söyle ona göre bu daha hoş vs diye yorum yapalım
hem seçenekler azalmış olur

Samra:emer,güzel bebek demek..kulağa hoş geliyor önerebilirim...

bende kızım olursa Deniz,oğlum olursa Rüzgar koyarım...şimdilik aklımızda bunlar var :) hele bi yapalımda isim kolay :KK70: :KK70:

kızımın adı:Irmak
Bi kızım daha olursa IRAZ koymayı düşünüyorum.....
Seninde hoşuna gider belki...

Son düzenleme:
X