Kızıma güzel bir isim arıyoruz.

Kızıma isim ?

• Rüya

OY: 36 21,3%
  • Ada

OY: 29 17,2%
  • Nehir

OY: 27 16,0%
  • Duru

OY: 65 38,5%
  • Damla

OY: 12 7,1%

• Ankete Katılan
    169
İnci ismi bence çok güzel :) büyüdükçe kızınız içselleştirecek ismini..Siz kendiniz de düşünün mesela ada mı olsun isterdiniz nehir mi ? İnci mi ? Ben düşününce hani deniz kabuğundan çıkan inci zor şartlarda ama nadide mucize ..hoşuma giderdi inci ismi heralde..Yağmur da güzel ama bana hep kasvet çağrıştıryor hava kapalı oluyor ya ..ve ağlak olur gibi geliyor..Birde isim önüne bişeyler eklenmesin isterim hediye yağmuru mesela incimmm derken güzel mesela ada derken adammm oluyor birde..ben kızıma çift isim koydum mesela halen pişmanım. .internette bi site var oraya yazınca isim konusunda yardımcı oluyorlar birde özelden yazarım isterseniz forma eski üyeyim ama yeni girdim kullanmayı pek bilemiyorum

Evet isterim gerçekten .. Şu an İnci ve Aysu arasında kaldım ..Ama.sizin söylediğinizi ben de düşündüm .İlk kizimin adı İpek o da değerli bir kumaş .İnci de çok değerli az ve zor bulunan bir taş hem soyleniş hem de anlam açısından uyumlu olur hem diye düşünüyorum .

Burda sizin bakışınız önemli mesela bazıları sadece güzel çıksın ağızdan diyor anlamı önemli değil diyor,bazılarıda anlamı önemli diyor.Mesela Derin ismi söylerken çok hoş güzel ama anlam olarak benim için havada kalıyor...Aysu da güzel ama ilk söylenişte anlaşılmaz mı sanki diye düşündüm Aysu ,Aysun karışırmı ? Bilemedim ..Göksu ismide güzel.Gökçe ve Gökçen de beğeniyorum.İpek ismine İnci daha uygun ikiside i ile başlıyor ...

İnci ve Aysu çok güzel ve kibar isimler ❤

Bir önceki sayfada Derin ismini sormuşsunuz. Ben bir türlü alışamadım Derin'e isim olarak. Çok mu fesatım bilmiyorum ama farklı muhabbetler çağrıştırıyor Derin sıfatı bana

Deren hoş bir isim ama.

Ben de sırf bu yuzden bu isimden vazgeçtim .Birkaç yerde okudum bir de unisex diye .

Benim kızımın ismi Lena çok güzel bence çok beğeniyorum ben. İleride ikinci kızım olursa Layal düşünüyorum

Kızımın adı Rümeysa
Pek yaygın degil ama çok severim ismi :)
İkinci kızım olursa Aylin koymayı niyetlendim

Nehir begeniyorum ama Duru daha naif duruyor :)

Pelin nasıl? Ya da Pera? İpek gibi, içinde P harfi olan isimlerin söylenişi kibar oluyor genelde, kulağa yumuşak geliyor.

Pelin nasıl? Ya da Pera? İpek gibi, içinde P harfi olan isimlerin söylenişi kibar oluyor genelde, kulağa yumuşak geliyor.
Çok teşekkürler öneriniz için ..Olabilir aslında .Pelin ben d düşünmüştüm .İpek deki harfler var diye ama benim jenarasyonumda çok kullanılan bir isimdi Pelin .Çok var tanıdığım .O yüzden biraz cekimserim .

Pera çok çok güzel ..Ama eşim istemez büyük ihtimalle .Ona söyleyeyim bir .Çok teşekkürler tekrar

Benim kızımın ismi Lena çok güzel bence çok beğeniyorum ben. İleride ikinci kızım olursa Layal düşünüyorum
Lena ne demek ???Nasıl tepkiler aldınız çevreden ??Valla kafam çorba oldu iyice.Zaten kararsız bir insanım.İyice kafam karışıyor gün yaklaştıkça ..

Peri de olabilir. İsim işi çok zor ama çok eğlenceli

Genelde aysu ismini çok kullanıyolar çünkü seksi bir isim. Ben Ada’ya oy verdim..
Evet doğru öyle bir çağrışım olabilir .Ahu da öyle mesela .Hiç duymadım çevremde diye kafama yattı .Sonra da çok içime sinmedi .Sanki ipek ismi yanında daha güzel kalır gibi geldi .İki isim de aynı güzellikte olsun istiyorum .

Peri de olabilir. İsim işi çok zor ama çok eğlenceli
İlk kizim doğdu adını ipek koyduk.Sonra ben peri ismini duydum ve keşke bu ismi koysaydim ne güzelmiş .Neden aklıma gelmedi diye biraz bunalıma girdim Sonra alay edilir falan dediler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…