Cok yakınımizda var o yuzden .Neden ki?
Aslinda yukarda da belirttim.Seceneklerimiz değişti .Öykü yu anlamindan dolayı eledik .Nehir ismi aklımıza geldi .Duru ismi aklımıza geldi .Başka anket açmak istedim.Ekleme yaptım o konuya ama kimse dikkat etmedi .Herkes yine eski isimlere göre yorum yapiyordu .O yüzden açtım tekrarSon ikisi yegenlerimin adiDurul durup konu aciyorsunuz ama Bu arada oyku’ye ne oldu? Nehir’den de ruya’dan da daha guzeldi bence
Aslinda farklı olsun diye sectigim isimler değil .Ada ismi çok yaygın .Hatta yazdığım isimler arasından en yaygıni.Ama baktık ki az bulunsun ,yakinlarimizda olmasın ,şöyle olsun böyle olsun dedikçe isim kalmadı .İçime sinmeyen bir ismi de sırf az bulunsun diye koymak istemiyorum .Hatta Nehir de uzaktan bir aktabamiz da var ama farklı sehirdeyiz diye ekledik onu da artık .Sizin isim öneriniz var ise alabilirimHepsi 2019 2021 Doğan çocuklara konulan isimlerden herkes farklı isim koyayım derken bütün bebeklerin adı Ada oldu
BaşakAslinda farklı olsun diye sectigim isimler değil .Ada ismi çok yaygın .Hatta yazdığım isimler arasından en yaygıni.Ama baktık ki az bulunsun ,yakinlarimizda olmasın ,şöyle olsun böyle olsun dedikçe isim kalmadı .İçime sinmeyen bir ismi de sırf az bulunsun diye koymak istemiyorum .Hatta Nehir de uzaktan bir aktabamiz da var ama farklı sehirdeyiz diye ekledik onu da artık .Sizin isim öneriniz var ise alabilirim
Duru gayet guzel bir isim, anlam olarak da uyumlu ipekle benceAslinda yukarda da belirttim.Seceneklerimiz değişti .Öykü yu anlamindan dolayı eledik .Nehir ismi aklımıza geldi .Duru ismi aklımıza geldi .Başka anket açmak istedim.Ekleme yaptım o konuya ama kimse dikkat etmedi .Herkes yine eski isimlere göre yorum yapiyordu .O yüzden açtım tekrarDamla ismini de eledik bu arada .Eşimin çok yakın arkadaşının kızının adı.Daha sonra aklımıza geldi .İstemedi o yüzden .Duru ismine yöneldim ben yine.Duru ismi nasıl tepkiler alıyor ?.Soyledigim bir kişi öyle sabun var ya falan dedi.Ee benim ilk kizimin adı da ipek .İpek diye de şampuan var .
Teşekkür ederim .Benim de şu an içime sinen Duru .Duru gayet guzel bir isim, anlam olarak da uyumlu ipekle bence
Donem dönem popüler olan isimler oluyor evet .Benim ismim de mesela 90 Larin popüler isimlerinden ama hiçbir zaman bundan şikayet etmedim .Hatta hosuma gidiyordu .İsmim çok beğenilen ,tercih edilen bir isim diye ve her yaşımda severek kullandım .Az bulunsun diye ileride çocuğumun hoşuma gidip gitmeyeceğinden emin olamayacagim ya da tam olarak işte bu diye severek koymayacagim bir ismi çocuğuma vermek istemiyorum .Hertaraf ada duru vs. Çocuklarla doldu
Başak ismini ilk kızıma koymak istemiştim ama tek harf değişikliği ile argo oluyor alay ederler dedi 7 den 70 e sorduğum herkes ben de bu isimden soğudum o yüzden .Başakhazal
Işıl da düşündüğümüz bir isimdi ama sonra vazgecti eşim nedenseKızım yok ama sevdiğim isimleri bırakayım bende : Işıl, Erçil, Hare..
Kur'andan isim bakanlara: Efide
Mitolojik isim sevenlere: Elis
Anlamı da söylenişi de çok güzel .Eşim begenmemisti .İlayda denilecek de yarıda kalmış gibi falan demişti .Yoksa Türkçe olması ,anlamı ,söylenişi hepsi tamam di bende.Her kız ismi sorana aynı cevabı veriyorumilay
Sağlıkla doğsun inşallahAnlamı da söylenişi de çok güzel .Eşim begenmemisti .İlayda denilecek de yarıda kalmış gibi falan demişti .Yoksa Türkçe olması ,anlamı ,söylenişi hepsi tamam di bende.