Üç seçenek arasından kızımıza en güzel isim ?

Hangisi kızımızın ismi olsun?

• Rüya

OY: 35 24,0%
  • Öykü

OY: 63 43,2%
  • Ada

OY: 48 32,9%

• Ankete Katılan
    146
Gerçekten çok komiksiniz .İyiki bu konuyu açmışım .Yoksa böylesine zeka yüklü bir espriden mahrum kalacaktım .Size de çok teşekkürler 🤭🤭😂😂😂
Hahahah 😂 sizin çocuğunuza karı koca enine boyuna düşünmenize rağmen bulabildiginiz isimler anca bu kadar olunca, boyle seviyeye bu seviyede bı espri layık olabilir diye düşünmüştüm😂😂😂 doğru dusunmusum kız 😂😂😂

Hahahah 😂 sizin çocuğunuza karı koca enine boyuna düşünmenize rağmen bulabildiginiz isimler anca bu kadar olunca, boyle seviyeye bu seviyede bı espri layık olabilir diye düşünmüştüm😂😂😂 doğru dusunmusum kız 😂😂😂
Hamile bir insana yazdığınız mesajdan sizin seviyeniz çok belli .Ben sizinle gerçekten ağız dalaşına girmeyeceğim .Yorum yapma zorunluluğunuz yok .Begenmediyseniz yazmazsiniz .Ya da illa bir şey yazacagim diyorsanız ucunu de beğenmediğinizi başka isimler öneririm diye yazabilirsiniz .Ya da beğenmez geçersiniz .Bir şeyi beğenmediginizi ifade etme biciminizden bilginiz,gorgunuz terbiyeniz her şeyiniz ortaya çıkmış bir mesaj nelere kadir degil mi ?😂😂😂Sizi burdan bir ucurayim ben modları etiketleyin.

Rüya çok hoş ve naif 🥰

Öykü ve özellikle Ada çok klişeleşti
Çok teşekkür ederim yorumunuz için .Bir ismi diğerinden ayiramiyoruz ama yaygınlık olarak düşünürsek evet Rüya daha az kullanılıyor .Öykü ve Ada daha çok sanki .Bu açıdan bakarsak Rüya öne geçiyor .Öykü isminin söylenişi çok naif geldi .Ada da sanki mistik bir hava var gibi .Ulaşılamazligi çağrıştırıyor sanki .En azından benim için .O yüzden bu isim de çekici geliyor .🙂🙂

Öykü söylemesi zor geliyor bana ve anlam olara sevmiyorum
niye bilmiyorum ama rüya yı da isim olarak çok beğenmiyorum
Mehtap rüya klüplerdeki böyle sanatçı ismi gibi geliyor
ada da sert bir isim söyleniş olarak ve erkeklerede konuluyor çok unisex bir isim buarada
Ama kesin üçü içinden seçicekseniz ada sırf söylemesi diğerlerine göre kolay diye

Öykü söylemesi zor geliyor bana ve anlam olara sevmiyorum
niye bilmiyorum ama rüya yı da isim olarak çok beğenmiyorum
Mehtap rüya klüplerdeki böyle sanatçı ismi gibi geliyor
ada da sert bir isim söyleniş olarak ve erkeklerede konuluyor çok unisex bir isim buarada
Ama kesin üçü içinden seçicekseniz ada sırf söylemesi diğerlerine göre kolay diye
Görüş belirttiginiz için teşekkür ederim🥰

Kizlar herkese merhaba .24 haftalık gebeyim.Kizimizin ismini belirlemek istiyoruz .İlk kizimizin ismi İpek .Naif ,herkesin duyduğunda beğeneceği bir isim istedik tıpkı İpek gibi .Eşimle diğer tüm isimleri bazı sebeplerle eleyerek bu üç ismi belirledik zor da olsa ama bu üç isim arasından seçim yapmak bir yana bir tanesini dahi eleyemiyoruz.Üc isim de içimize cok sindi .Sizin oylarinizi ve yorumlarınızı rica ediyorum ve su ismi eleyin su sebeple ya da şu isim su sebeple digerlerinden daha iyi dediğiniz seçeneği de yoruma yazarsanız .Çok mutlu olurum .Şimdiden yorumunu ,oyunu esirgemeyenlere çok teşekkürler ..🥰💕
Ben de 28 haftalık hamileyim. Ipek düşünüyoruz. Kızınızın karakteri nasıl ♥️

Bu üçü içinden bence Rüya. Öykü söylerken pek kibar gelmiyor bana ağzın aldığı şekil sebebiyle mi bilemedim 😄 Ada ismi de tek başına pek manasız gibi. Fonetik olarak da bi özelliği yok bence.
İnci düşünmez misiniz?

Kizlar herkese merhaba .24 haftalık gebeyim.Kizimizin ismini belirlemek istiyoruz .İlk kizimizin ismi İpek .Naif ,herkesin duyduğunda beğeneceği bir isim istedik tıpkı İpek gibi .Eşimle diğer tüm isimleri bazı sebeplerle eleyerek bu üç ismi belirledik zor da olsa ama bu üç isim arasından seçim yapmak bir yana bir tanesini dahi eleyemiyoruz.Üc isim de içimize cok sindi .Sizin oylarinizi ve yorumlarınızı rica ediyorum ve su ismi eleyin su sebeple ya da şu isim su sebeple digerlerinden daha iyi dediğiniz seçeneği de yoruma yazarsanız .Çok mutlu olurum .Şimdiden yorumunu ,oyunu esirgemeyenlere çok teşekkürler ..🥰💕
İdil,Nil,Duru bunları da düşünebilirsiniz✨

Ben de 28 haftalık hamileyim. Ipek düşünüyoruz. Kızınızın karakteri nasıl ♥️
Sağlıkla gelsin meleğiniz öncelikle .Kızim biraz sinirli,başına buyruk ,özgür hareket etmeyi,tek başına oynamayı seven kendi kendine yeten bir çocuk .🙂Zor bir karakteri var .Çok hareketli ,atletik bir çocuk .

Benim ilk kızımın adı Ela, bu kızıma da Ada mı koysam diye düşünüyorum açıkçası o yüzden Ada 😂
Ela da çok güzel isim .Ama o da çok yakınımızda var .Başka düşündüğünüz isimler var mı?Belki bana da fikir olur .Görüş belirttiginiiz için teşekkürler bu arada .🙂

Bu üçü içinden bence Rüya. Öykü söylerken pek kibar gelmiyor bana ağzın aldığı şekil sebebiyle mi bilemedim 😄 Ada ismi de tek başına pek manasız gibi. Fonetik olarak da bi özelliği yok bence.
İnci düşünmez misiniz?
İnci aslında hamile kalmadan önce bile bir kızım daha olursa diye düşündüğüm bir isimdi ama nedense çok söyledik,çok düşündüm ondan mı başka isim mi olsun diye düşündük .Bir arkadaşımız da bebeğine bu ismi verdi .Hatta iki arkadaşımız .O yüzden vazgeçtik aslında ..

Çok teşekkür ederim öneri için .Bu seçeneklerden daha çok beğendiğimiz isimler var .Mesela Nil..Ama yakınlarımız koydu bu isimleri .O yuzden elemek zorunda kaldık .İdil de öyle ama Duru güzel .Duru yu da not edeyim.
Şimdi farkettim sizin anketinizmiş duru diğer yazdıklarınızdan daha iyi benim fikrim söyleniş ve anlam olarak bir de çok yakınlarınızda da olsa sonuçta aynı evde yaşamıyorsunuz benim fikrim beğendiğiniz ismi koyun isim elerken daha çok beğendiğiniz isimleri içinize daha çok sinecek isimleri bu sebeple elemeyin herkes her ismi koyabilir kimse sizin tercihlerinizi etkilemesin çok önce aklınızdaki isim belki rüyanızda gördünüz o ismi herkesi boşverin bu yazdığınız isimlerden daha çok beğendikleriniz varsa başkaları koydu diye vazgeçmeyin benim fikrim tabi bu.

Kizlar başka yorum yok mu? Şu an için Öykü ve Rüya ismine çok yakın değilim .Söyleniş açısından güzel ama anlam düşününce tikaniyorum .Güçsüz geliyor anlamı.Bir konuda fikrinizi almak istiyorum ben çok çok beğendiğim isimleri yakınlarda var diye eledim.Yakinlarda dediğim mesela babamın kuzeninin torununda var .Ya da eşimin halasinin torununda var diye .Daha sonra da dedim içime çok sinen bir ismi baskasinda var diye neden koymayayim.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz .Çok yakınımızda değiller .Kırk yılda bir özel günlerde gördüğümüz insanlar .Bu bağlamda Nehir ismi nasıl ????Bizim seçeneklerimizden güzel mi?

X