- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 34
- Konu Sahibi Nazli gelin
Kuzenlerimin çocuklarında var bu isimlerSare ve serra güzel geliyor bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenlerimin çocuklarında var bu isimlerSare ve serra güzel geliyor bana da
Evet doğru ama etrafımızda çok Selin varSelin adı hep Selen den daha güzel gelmiştir benim de kulağıma.
Sare. Anlamı da güzel bakabilirsin :)Merhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Teşekkür ederim bakçamSare. Anlamı da güzel bakabilirsin :)
Sevgi selvi olablirMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Selin olsun bari daha güzel :)Babası Selen istiyor ama ben kararsızım çok
Selin çok var artık yaSelin olsun bari daha güzel :)
SareMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
SelenMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Sıla ismini çok beğeniyorumMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim