- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
-
- Konu Sahibi whispersOFhope
Ya kayınvalidesi çocuk evlendiriyor kafasında bir sürü stresi var evde yemek yapmıyor değil konu sahibesi 3 öğün yiyor. Kendi sorunu bence. Kendi yemeğini hazırlamalı. Çocuğunu kapris yapıp aç bırakması ne kadar normal?Kvnin yaptigi cok ayip bence de ama yinede bir kofteci bir corbaci bulup yedirseydiniz keske. Ben olsam evine giderim ama onun yaptigi hic birseyi yemem hic bir malzemesini kullanmam kendime ve cocuguma tum yemekleri ozel hazirlar yerim. Ayibini anlar belki.
Şaka mısınız?
Ne demek gaddar? Biraz saçma olmuş bu yorumunuz. Gelin hemen arkanızdan geliyoruz, bende yemek var, bekletin dedi. Bizim aracımız da gelin arabası oldu. Sonra geç kaldılar. Kına evinde de yemek yoktu. Ne yapabilirim? Onları bekledim ve yedirdim yemeğini. O anki ortamı bilip görmeden böyle saçma bir yorum yapamazsın.
Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.
Yani kına evi dediğiniz kayinvalidenizin evi ya hani e bu çocukta akşam yemek yicek bu kesin düşünüp öncedende yapabilirdiniz yemeğini demek istemiş arkadaş
Riske atılacak şey mi çocuğun yemeği gözünüzü seveyim.Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.
Yani gittiğin evin kurallarına uyarsın ya da kendi kendine idare edersin. Kimse senin 3 öğün ne yiyeceğini düşünmek zorunda değil kisırf seneye bir daha gitmesin diye bu olayi kullanmak icin yapmadiysa ben bisi bilmiyom
Çünkü kendisi premsessırf seneye bir daha gitmesin diye bu olayi kullanmak icin yapmadiysa ben bisi bilmiyom
Ona okim ben de ama kv yemek yapmiyor degil inatla yenmeyecegini bildigi yemegi yapiyor bence bu ayip. Yoksa bi corba, bi kofte patates yapmak cok zor olmamali.Ya kayınvalidesi çocuk evlendiriyor kafasında bir sürü stresi var evde yemek yapmıyor değil konu sahibesi 3 öğün yiyor. Kendi sorunu bence. Kendi yemeğini hazırlamalı. Çocuğunu kapris yapıp aç bırakması ne kadar normal?
Kayinvalide yemek yaparken kalkip disari mi gittiniz? Cocugunuza makarna yapardiniz siz de yemegi yerdiniz. Ben yemek yaparken misafir kalkip gitse bi daha yapmam.Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.
Tamam da bir yerde düğün salonu varsa,ev varsa civarında bakkal , market de vardır. Hiç bir şey yapamasaniz eşinizi yollayıp küçük yoğurt bebe bisküvisi aldirsaydiniz, Bandıra bandıra verirdiniz, en azından zavallimin karnı doyardi gelin gelene kadarŞaka mısınız?
Ne demek gaddar? Biraz saçma olmuş bu yorumunuz. Gelin hemen arkanızdan geliyoruz, bende yemek var, bekletin dedi. Bizim aracımız da gelin arabası oldu. Sonra geç kaldılar. Kına evinde de yemek yoktu. Ne yapabilirim? Onları bekledim ve yedirdim yemeğini. O anki ortamı bilip görmeden böyle saçma bir yorum yapamazsın.
Kimse dediğiniz insan eşimin annesi. Sizin kayınvalideleriniz nasıl bilmiyorum ama ben kendi annemin evine gittiğimde torunum geldi diye o ne seviyorsa onu yapar. Yine aynı şekilde öğlen yemeklerini ben akşam yemeklerini annem yapar. Burada anlattığım olayda kimseye kayınvalidenin yoğunluğu olmadığı halde yemek pişirmekten kaçması kimseye garip gelmemesi bana çok garip geldi gerekten.Yani gittiğin evin kurallarına uyarsın ya da kendi kendine idare edersin. Kimse senin 3 öğün ne yiyeceğini düşünmek zorunda değil
Teee şehir dışından gelmiş.Kayinvalidem/eltim yemek getirsin diye bekliyom, aciz biz accc 3 öğün yeriz biz hani yemek! Ayy dusman basina
Az malzeme aldırın kızınıza kadar yapın herkese yapmak istemiyorsanız ki istemeyebilirsiniz bu normal ama kızım açlıktan ağladı pozisyonuna sokmazdım hiç bir tabaklık yapardım yine yapardım daha çok yap derse bu kadar malzeme var derdim. 22 aylık bebekte 2 saatte bir emmiyor neticede yani evinizde nasıl yapıyorsanız yapın ocak bıçak kaşık tencere oldumu iş çözülür zaten pek bi düzende gerekli değil. Minnet etmekten çok daha kolay.Dediğim gibi malzemeleri alıp öğlen kızımın yemeklerimi kendim yaptım zaten. Fakat akşam yemeğini neden ben üstleneyim ki? Kendi evin değil, kendi düzenim değil, kızımı emzirip onunla mı ilgileneyim 10 kişilik yemek mi yapayım? Emin olun mantıklı olan her yolu denedim.
Kınaya geç kalacaklarını bilseydim zaten dışarda yemek yeyip gelirdik. Arabamız gelin arabası olduğu için de orada kalakaldık. kötü bir mahalleydi kınanın olduğu yer.
Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.