- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
-
- Konu Sahibi whispersOFhope
Dediğim gibi malzemeleri alıp öğlen kızımın yemeklerimi kendim yaptım zaten. Fakat akşam yemeğini neden ben üstleneyim ki? Kendi evin değil, kendi düzenim değil, kızımı emzirip onunla mı ilgileneyim 10 kişilik yemek mi yapayım? Emin olun mantıklı olan her yolu denedim.
Kınaya geç kalacaklarını bilseydim zaten dışarda yemek yeyip gelirdik. Arabamız gelin arabası olduğu için de orada kalakaldık. kötü bir mahalleydi kınanın olduğu yer.
Öğlen yediğini akşamda yeseymiş çocuk keşke o kadar aç kalacağına kıyamam çubuk falandami yoktu yanınızdaDediğim gibi malzemeleri alıp öğlen kızımın yemeklerimi kendim yaptım zaten. Fakat akşam yemeğini neden ben üstleneyim ki? Kendi evin değil, kendi düzenim değil, kızımı emzirip onunla mı ilgileneyim 10 kişilik yemek mi yapayım? Emin olun mantıklı olan her yolu denedim.
Kınaya geç kalacaklarını bilseydim zaten dışarda yemek yeyip gelirdik. Arabamız gelin arabası olduğu için de orada kalakaldık. kötü bir mahalleydi kınanın olduğu yer.
Ne demek gaddar? Biraz saçma olmuş bu yorumunuz. Gelin hemen arkanızdan geliyoruz, bende yemek var, bekletin dedi. Bizim aracımız da gelin arabası oldu. Sonra geç kaldılar. Kına evinde de yemek yoktu. Ne yapabilirim? Onları bekledim ve yedirdim yemeğini. O anki ortamı bilip görmeden böyle saçma bir yorum yapamazsın.Nasıl kızınızın açlıktan ağlayacak noktaya gelmesine izin verirsiniz aklım almıyorum. Kayınvalide ne kadar gaddarsa sizde kızınıza karşı o kadar gaddarsınız. Ayrıca malzemeleri de getirmişsiniz sadece kızınıza göre bile yapabilirdiniz. Sırf inattan kızı aç bırakmışsınız.
Şaka mısınız?
Ne demek gaddar? Biraz saçma olmuş bu yorumunuz. Gelin hemen arkanızdan geliyoruz, bende yemek var, bekletin dedi. Bizim aracımız da gelin arabası oldu. Sonra geç kaldılar. Kına evinde de yemek yoktu. Ne yapabilirim? Onları bekledim ve yedirdim yemeğini. O anki ortamı bilip görmeden böyle saçma bir yorum yapamazsın.
Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.Küçük bir tencerede kızınız kadar pratik yemek yapsanız kayınvalideniz kızacak mıydı?
sırf seneye bir daha gitmesin diye bu olayi kullanmak icin yapmadiysa ben bisi bilmiyomÇok saçma yaptığınız. Siz üstün ırk mısınız? Kadının işi gücü var ya onların evinin düzenine uyun ya da kendi yemeğinizi yapın. Bu ne saçmalık kayınvalideden yemek beklemek diğer gelinden yemek bekleyip çocuğu ağlatmak. Bi süt bi ekmek arası sandviç de mi yapamadınız çocuğa bi yumurta da mı kıramadınız? Kapris yapmak yerine çocuğu düşünebilirdiniz
Haksızsınız. O raddeye gelinirse aç kalınacağı belli (düğün evi üstelik) işi o raddeye getirmeden çocuğu doyurmalıydınız.Şaka mısınız?
Ne demek gaddar? Biraz saçma olmuş bu yorumunuz. Gelin hemen arkanızdan geliyoruz, bende yemek var, bekletin dedi. Bizim aracımız da gelin arabası oldu. Sonra geç kaldılar. Kına evinde de yemek yoktu. Ne yapabilirim? Onları bekledim ve yedirdim yemeğini. O anki ortamı bilip görmeden böyle saçma bir yorum yapamazsın.