Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızıma Acil Bakıcı Arıyorum İstanbul Kartal

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zeynepyal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
96
4
98
İstanbul
Merhaba
Acil genç bir bakıcı arıyorum. Çok tecrübe istemiyorum kızımla yorulmadan koşsun oynasın ve yemek yedirebilsin yeter.(Nasıl olsa evde birileri olacak alışma sürecinde) Lütfen bildiğiniz tanıdığınız varsa yardımcı olun.

ben kartal da oturuyorum .ilanınız için geçmi kaldım bilemiyorum ama...kızınıza seve seve bakarım benimde 2 oğlum var:))

banaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxadresinden ulaşabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben ilanınızı yeni gördüm bende iş arıyorum çocuk bakımında tecrübeliyim referans vere bilirim kartalda oturuyorum adım halime sizin ihtiyacınız yoksa bile çevrenizde arayan varsa yardımcı olursanız sevinirim acilen işe ihtiyacım var

merhabalar ben halime kartalda oturuyorum çocuk bakımında tecrübeliyim dilerseniz referas verebilirm

Merhaba
Rahmanlar beyazköşkte cok ıyı referansları olan,tecrubelı ve cocuklarla ıletısımı cok ıyı bakıcı ulaşmak ıstersenız

Kartal'da hala bakıcılık işi arayan varsa bana ulaşabilir. 6 aylık oğlum için...

ben kartal soganlık ta oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenligi yaptım.5 yıl özel çocuk bakımı işinde çalıştım.sizinle görüşmek isterim.mail adresime bilgilerinizi atarsanız ben size ulaşırım.referanslarım saglamdır saygılar. XXXXXXXXXXXXXXXXX

ben 37 yaşındayım çocuk bakmak istiyorum tercih edenler beni lütfen arasın **************

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***

Kartal'da hala bakıcılık işi arayan varsa bana ulaşabilir. 6 aylık oğlum için...

37 yaşındayım kartalda oturuyorum 2çocuk annesiyim düşünürseniz lütfen arayın ***********

Merhaba bende Yakacıkta oturuyorum,Çocuk gelişimi ve eğitimini bitirdim,5 yıl anaokulu tecrübem var... İlgilenen olursa

************** adresine mail gönderebilirler..

İyi günler

Merhaba Kartalın neresindesiniz.. İlgilenirseniz *************** adresine mail atabilirsiniz...

merhaba ilanınızın tarihi geçmiş biliyorum ama bazen tekrar aranıyo oyuzden yazıyorum ben maltepede oturuyorum 22 yasında cocuk gelişimini okuyorum daısardan 0 6yas baktım tecrübelıyım eger ilgilenırsenız sevınırım telefonum 05459790545

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…