Kızım yataktan düştü:((

Ağladı içini çeke çeke balkona çıkarttım sustu sonra birşey olmasından sonrasında korkuyorum kuzenim bu sekilde düşmüş beyninde hasar kalmıştı şuan 35 yaşında ama zeka yaşı 20 bile değilmiş cocuk gibi aynı allahım sen evlatlarımızı koru cok korktum dua edin lütfen birşey olmasın
Gerçekten mi benimde bugün kızım karyoladan düştü korktum şimdi;(

benim oğlum park yatağından düşmüştü. birde kusmuştu (çok ağladığında da kusuyor. ama aklım çıkmıştı.) önce acile oradanda araştırma hastanesine sevk edildim. çocuk nörolojisi görsün diye. film çektiler. doktor birşeyi yok gidin gezin 2 saatte bir göreyim dedi. netice hiç birşey çıkmadı. korkmayın. sadece doktor gece uyurken arada gidip elini tutun hafif uyandırın oda sizin elinizi tutuyorsa yada dönüyorsa problem yok dedi. korkmayın sağlık ocağında doktor gözlerine tepkilerine bakmıştır.
Bebeğinizin düştüğünü yazmissinz şimdi iyi mi

Benim ilk çocuğum da 2 defa düşmüştü, tamamen ilk çocuk olmasının verdiği tecrübesizliğimden oldu. Hemen hastaneye götürüp film çektirdik bişey çıkmadı çok şükür. O korkuyla hala yataklarının kenarları parmaklıklı olmasına ragmen yastıklarla dolduruyorum etrafını. İçiniz rahat etmediyse bir hastaneye gidip detaylı gösterin bence, bir daha böyle birşey yaşarsanız hemen hastaneye gitmenizi tavsiye ederim.
Bebeğiniz iyi mi şimdi

X