-
- Konu Sahibi Birumuttur yasamak
Doktor uyku saati suana kadar 1 saat gecmis bseu olmaz dedi uyudu uyandi smdi oglen uykusuna yatmasi gerekio ama uyutmuorum kndi kndine uyuya kalacak gibi off nqpcagimi sasirdmniye uyuttunuzdüşen çocuk en az 4 5 saat uyutulmaz
Merhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.
[/QUO
Bişey olmaz merk etmeyin çok yüksek değildi dimi
Canim benim oglum cok dustu cunku cok hareketli bir cocuktu bi kere ben bulasiklari yerlestiriyordum sen tut koltugun kenarina cik isik acip kapat ordan bi dustu bir ses geldi ama ben öldum aglaya aglaya oldu acile goturdum bisey yoj ezilmis dediler.7 aylikkende esime emanet ettim namaz kilacam sen bak dedim esim de uyumus kalmis kafasinin arkasina dusmustu ama nayilma kusma olmadi cok sukur.kuzeninizde bayilma kusma gibi belirtiler olmustur mutlakaAğladı içini çeke çeke balkona çıkarttım sustu sonra birşey olmasından sonrasında korkuyorum kuzenim bu sekilde düşmüş beyninde hasar kalmıştı şuan 35 yaşında ama zeka yaşı 20 bile değilmiş cocuk gibi aynı allahım sen evlatlarımızı koru cok korktum dua edin lütfen birşey olmasın
Uykusu geldiği içinde çok ağlıyorlar o yüzden bu aylardaki bebeklere uykuya müsade ediliyor, fakat ara ara dalgınlığını kontrol etmek, uyandırıp tekrar uyumaya bırakmak gibi yöntemler uygulanıyor. Konu sahibiyle paylaşmıştır bunları hekimi.Niye uyuttunuz? Sağlık ocağı doktoru anlamaz zaten
Lütfen biraz sakin olun çocuk bu düşecek ağlayacak böyle büyüyecek yani her düştüğünde böyle panik olup stres yaparsanız psikolojiniz bozulur. Benim de 9 aylık bir bebeğim var bir gün yataktan düştü ben yetişmedim.Düştüğü için ağladı ben çok sakin bi şekilde aldım kucağıma öptüm sarildim güldürmeye çalıştım sustu çocuğumMerhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.
Oy kuzum yaa canı çok acımıştirDirek kafasının üzerine düştü arka kısmını vurdu kemik olan kısmı küt diye ses geldi
Içinin rahat olsun .yeğenim 9 aylık biçok kez düştü. Olabiliyor öyle şeyler.Merhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.
Dün aksamda bnim oğlum yataktan düştü tomografi cektiler okadar kötüyüm ki çocuğumu radyosyonun içine soktumMerhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.