Kızım yataktan düştü:((

Birumuttur yasamak

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
3.677
5.249
Merhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.

Önce bir sakinleşin. İçiniz rahat edecekse bir süre uyutmayın. Doktorun da dediği gibi kusma vs olursa götürürsünüz acile. Bir şeycik olmaz korktuğu için ağlamış diyorsunuz canı bile yanmamış.

Küt etti düştüğünde başı uyku saati olduğu için uyutabilirsin şuan dedi doktor ama elim ayağım boşaldı sonrasında benim o sustu ben ağladım gün içerisinde kusma ateş baygınlık uyku hali olursa çocuk acile getirmemi söylediler

Bunu yaşamayan anne nerdeyse yoktur hiçbirşey olmaz...''ağlamasaydı, göz koordinasyonu kaybolsaydı kusma .. vss durumları Dr unuz söylemiştir zaten''
Ağladı içini çeke çeke balkona çıkarttım sustu sonra birşey olmasından sonrasında korkuyorum kuzenim bu sekilde düşmüş beyninde hasar kalmıştı şuan 35 yaşında ama zeka yaşı 20 bile değilmiş cocuk gibi aynı allahım sen evlatlarımızı koru cok korktum dua edin lütfen birşey olmasın

Merhaba hanımlar 7 aylık kızım var bugün sabah yataktan düştü o kadar korktum ki o 2 dakika falan ağladı benim bağırmama büyük ihtimal korktu tam düşerken gördüm çünkü yakalayamadım o sustu ben saatlerce ağladım sağlık ocağına götürdüm muayene ettiler birşey yok 1 saat geçmiş birşey olmaz dediler ama içim rahat değil gün içerisinde kusma ateş bulantı baygınlık olursa çocuk acile getirmemi söylediler uyuyor şuan içim çok huzursuz birşey olurmu daha bu saatten sonra başına gelen varmı sonradan bir etki olurmu ilerde beyin ile alakali falan ne olur kafayı yiyeceğim birsey söyleyin uyuyor şuan sadece onu izliyorum dualarınıza ihtiyacım var dua edin kızım için birşey olmasın lütfen.
ilk düştüğünde bende sizin gibiydim ilk 4 aylıkken düştü yeni donmeye başlamıştı.daha sonra 2. Oldu 3. Oldu insan alışıyor .düşmeden büyümüyorlar malasef.bizde gitmiştik doktora felan allahtan birşey olmadi.şuan 2 yaşında olcak hala ordan burdan düşüyor mosmor bacaklar kollar

Kusma falan yoksa bir sey olmamistir. Gecmis olsun birdahakine dikkat edersiniz

ooo o çocuk 3 5 aya ayaklanınca kafasını günde 10 kez vuracak... korkmayın... zaten büyük olasılıkla siz korkutup ağlatmışsınız. çocuktur olur öyle şeyler...

Küt etti düştüğünde başı uyku saati olduğu için uyutabilirsin şuan dedi doktor ama elim ayağım boşaldı sonrasında benim o sustu ben ağladım gün içerisinde kusma ateş baygınlık uyku hali olursa çocuk acile getirmemi söylediler
Çok geçmiş olsun. Sağlık ocağına götürmussunuz zaten..Sakın olup izleyin..
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

X