• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve babası

Merhabalar

bir yıl önce konu açmıştım doğum yapacağımdan evli olmadığımdan bebeğimin babasıyla nisan attığımızdan ve ailemin benim yanımda olduğundan bahsetmiştim

ben çocuğumu tek doğurdum babasi olacak benim kızımın kirki çıktığı dönemde nişanlandı bir başkasıyla

iki ay öncesine kadar da hayatımızda yoktu bebeği hiç görmedi

birden mesaj attı iki ay kadar öncesinde güya kız doğumda oldu demişler vs öyle olsa bile insan ulaşmaz mi ya hayırdır böyle diyorlar diye

neyse kızı görmek istedi ailemle konuştum görsün dediler iki ay geçti bakın iki aydır kızıma toplamı 50 TL yi geçmeyen iki kiytirik oyuncaktan öte Birsey getirmedi. Kafe köşelerinde çocuğu görmek istiyor bütün gün telef ediyor bizi görmek için geldiğinde kız onu bile istemiyor bende duruyor onda ağlıyor.

kendisi Mısırlı bu arada mısırdan kız kardeşi gelmiş kızı görmek istiyor dedi mısırdan biseyler getirmiş filan dedi gittik gördü kıza kullanılmış lekeli aşırı cirkin şeyleri toplamış getirmiş kullanılmış gibi duran kilotlar filan yollamış eve gelip bakınca anneme verdim direkt kıyafet kutusuna atsın diye

kızım bir hafta sonra yaşına girecek bu yaşına kadar bu çocuk ne yedi ne içti ne masrafı var bilen yok soran yok allah razı olsun öyle böyle herkesin kötü yanları var ama ailem benim kızıma en iyisini en güzelini alarak sevgiyle büyüttü

ben bu adamla iletişimi kesmek istiyorum komple kendine hayrı yok bize hiç hayrı yok ama bazen kendi kendime diyorum ben kızıma kötülük mü yaparım iletişimi keserek diye

iletisimi kesmek diyorum çünkü sürekli yazıyor çok rahatsız oluyorum
Mısırlı milyarderr

Merhabalar

bir yıl önce konu açmıştım doğum yapacağımdan evli olmadığımdan bebeğimin babasıyla nisan attığımızdan ve ailemin benim yanımda olduğundan bahsetmiştim

ben çocuğumu tek doğurdum babasi olacak benim kızımın kirki çıktığı dönemde nişanlandı bir başkasıyla

birden mesaj attı iki ay kadar öncesinde güya kız doğumda oldu demişler vs öyle olsa bile insan ulaşmaz mi ya hayırdır böyle diyorlar diye

neyse kızı görmek istedi ailemle konuştum görsün dediler iki ay geçti bakın iki aydır kızıma toplamı 50 TL yi geçmeyen iki kiytirik oyuncaktan öte Birsey getirmedi. Kafe köşelerinde çocuğu görmek istiyor bütün gün telef ediyor bizi görmek için geldiğinde kız onu bile istemiyor bende duruyor onda ağlıyor.

kendisi Mısırlı bu arada mısırdan kız kardeşi gelmiş kızı görmek istiyor dedi mısırdan biseyler getirmiş filan dedi gittik gördü kıza kullanılmış lekeli aşırı cirkin şeyleri toplamış getirmiş kullanılmış gibi duran kilotlar filan yollamış eve gelip bakınca anneme verdim direkt kıyafet kutusuna atsın diye

kızım bir hafta sonra yaşına girecek bu yaşına kadar bu çocuk ne yedi ne içti ne masrafı var bilen yok soran yok allah razı olsun öyle böyle herkesin kötü yanları var ama ailem benim kızıma en iyisini en güzelini alarak sevgiyle büyüttü

ben bu adamla iletişimi kesmek istiyorum komple kendine hayrı yok bize hiç hayrı yok ama bazen kendi kendime diyorum ben kızıma kötülük mü yaparım iletişimi keserek diye

Eski eşim ilk ayrildigimiz zamanlarda kızımı bahane ederek saçma sapan konu açar kızımı görmek istiyorum diye konu bambaşka yerlere gelirdi . Benden ümidi kesince çocuğunu da görmeye gelmemeye başlamıştı artık hiç bir şekilde görüşmüyor yaklaşık üç yıldır

Yok kızım benim nüfusumda onunla resmî bir bağı yok
O zaman naçizane bence beyefendi önce çocuğunu nüfusuna alsın, akabinde her baba gibi çocuğunun maddi tüm ihtiyaçları için üstüne düşeni yapsın. Sonra da yasalar nasıl uygun görürse manevi olarak da evladının yanında olsun. Benim şahsi düşüncem bu şekilde. Allah yardımcınız olsun, evladınızla güzel bir hayat diliyorum size🙏🏻

Çok zor bir karar, benzer durumu yaşayıp bu kararı benim adıma vermemeliydin diye annesine isyan edenide gördüm. Zaten maddi beklentiniz yok, adamın nüfusuna almasının size bir yararıda yok, kendi aranızda bir düzen belirleyin. Haftada, 2 haftada bir 2-3 saat falan. Görüşme zamanında gelemeyecekse sadece 1 gün önce geleceğim veya gelemiyorum diye mesaj atsın. Başka birşey yazmasın, sormasın. Bu görüşme zamanları nasıl olmalı diye bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ama kestirip atarsanız ileride kızınız size sitem edebilir, hakkıdır da.

Mısır’lıları iyi tanırım, derdi çocuğu değildir emin olun. Öyle olsa hamileliğinizde yanınızda olurdu zaten.
Bir kadın bulup evlendiğinde çocuğu da unutur.

Sakın ha babalık davası vs açtırıp nüfusuna geçirmeyin, çocuğu alıp Mısır’a giderse o çocuğu bir daha alamazsınız.

Mısır’lıları iyi tanırım, derdi çocuğu değildir emin olun. Öyle olsa hamileliğinizde yanınızda olurdu zaten.
Bir kadın bulup evlendiğinde çocuğu da unutur.

Sakın ha babalık davası vs açtırıp nüfusuna geçirmeyin, çocuğu alıp Mısır’a giderse o çocuğu bir daha alamazsınız.
Benimde en büyük korkum bu o yüzden hiç üstüne gitmedim legal olarak hak sahibi olmasın diye

Benimde en büyük korkum bu o yüzden hiç üstüne gitmedim legal olarak hak sahibi olmasın diye
Tabi canim maddi durumun iyiyse ne diye medet umcan bu insan müsveddesinden. Bence hic konusma bile sinirlerini bozmak dışında yaptığı bisey yok gibi. Cevreni dinleme anneler hep bi orta yol bulma derdinde olur halbuki en iyi sen tanirsin.

Bu adamin nasıl biri olduğu sevgiliyken belli olmamış mıydı ? Keşke dikkatli olup hamile kalmasaydiniz çocuğa çok üzüldüm.
Eş kişisi ölmüş babasını özlediğini merak ettigini söylerdi hep,çocuğunuz hayatta olan babasını merak etmeyecek mi sizi suçlu görmeyecek mi işiniz zor hayırlısı olsun

Merhabalar

Açık açık buraya yazdıklarınızı söyleyin. Adam gibi babalık yapmayacaksa da çocuğu göstermeyeceğinizi iletin.

Yerinizde olsam gider dava açar çatır çatır çocukk bakım parasını alırım isterse 100 lira olsun önemli değil ayrıca çocuğumuda ona göstermemek için elimden geleni yaparım.. büyüdüğündede çocuğma açık açık olanı biteni anlatırım gerisi çocuğa kalır.. ne demek bakmamak kusura bakmayn ama bakacak verecek parasını çok sinrlendm şuan

Kızında ilerde babasını istemeyecektir...o yüzden panik yapmamalısın cocuğunun babasını tanımasına fırsat vermelisin...

bazı şeylerin bedeli vardır. çocuğunuzun gün gelip sizi suçlamaması için babasıyla görüşmesine izin vermeniz gerek diye düşünüyorum. bunun sizin için ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum ama keşkesiz çocuk büyütmek çok zor. ilerde görüşüp görüşmeyeceğine çocuğunuz zaten karar verir fakat zaten bu adam bikaç görüşmeden sonra vicdanını kendince rahatlatıp iletişimi kesecektir

Yabancı bi adamdan evlilik olmadan çocuk yapacak kadar cesur olup iki kıytırık hediyeye takmak da tuhaf şimdiye kadar bu adamdan ne bekleyebileceğinizi anlamış olmanız gerekmez miydi?
Siz çocuğunuza en büyük kötülüğü onu böyle bi adamdan dünyaya getirerek yapmışsınız zaten. Ben de çocuk büyütüyorum çocuk çok çok zor hayat çok uzun daha neler getirir bilinmez öyle kolay değil babayı silip atmak evet çocuğunuza çok büyük bi haksızlık ve bencillik.

Su an ki durumu yazayım geçen gün kızımın doğum günüydü babamız ortada yoktu bende artık görüşmek istemediğimi belirttim dünden razı kabul etti

bende isterdim babasıyla görüşerek büyüsün ama iste karşıda baba diye iskele babasından hallice bir varlık olunca mümkün olmuyor durum kızım daha kavrayıp olayları canı yanmazken kestirip atmak daha mantıklı geldi

mesela ben kızın fotoğraflarını paylaşırken düşünüyorum ilerisini bile hesap ediyorum çevrede sapik çok bu da kız çocuğu yanlış ellere geçer belki ileride o da paylaşmak istemez vs en son yanimdayken çat diye kızımın fotoğrafını uzaktan tanıdığı bir komşuna atıverdi dedim napıyorsun neden herkese atıyorsun neymiş merak ediyormuş millet belki ben çok hassasım ama yani batıyordu her yaptığı da yalan degil

sonuç olarak su an yok gitti hediyeye mi takıldın diyen arkadaşlara da evet takıldım çünkü icin icin bazı şeyleri telafi etsin çok istedim ama kendi istediğimle kaldım orası ayrı neden çocuk yaptın bu adamdan diyen arkadaşlara da aşırı derecede korunuyordum o halde hamile kaldım ama ben inanıyorum ki cocuguma gerçekten canımı kanımı tüm sevgini herseyi veriyorum mutlu bir bebek o ömrüm yettiğince de onun mutlu olması icin elimden geleni yaparım asla pişman değilim doğurduğuma ben pişman değilken benim cocuguma annem babam dahil kimse neden doğurdun vs deme hakkına da sahip degil bence. O bana Allah’ın en büyük armağanı.

Su an ki durumu yazayım geçen gün kızımın doğum günüydü babamız ortada yoktu bende artık görüşmek istemediğimi belirttim dünden razı kabul etti

bende isterdim babasıyla görüşerek büyüsün ama iste karşıda baba diye iskele babasından hallice bir varlık olunca mümkün olmuyor durum kızım daha kavrayıp olayları canı yanmazken kestirip atmak daha mantıklı geldi

mesela ben kızın fotoğraflarını paylaşırken düşünüyorum ilerisini bile hesap ediyorum çevrede sapik çok bu da kız çocuğu yanlış ellere geçer belki ileride o da paylaşmak istemez vs en son yanimdayken çat diye kızımın fotoğrafını uzaktan tanıdığı bir komşuna atıverdi dedim napıyorsun neden herkese atıyorsun neymiş merak ediyormuş millet belki ben çok hassasım ama yani batıyordu her yaptığı da yalan degil

sonuç olarak su an yok gitti hediyeye mi takıldın diyen arkadaşlara da evet takıldım çünkü icin icin bazı şeyleri telafi etsin çok istedim ama kendi istediğimle kaldım orası ayrı neden çocuk yaptın bu adamdan diyen arkadaşlara da aşırı derecede korunuyordum o halde hamile kaldım ama ben inanıyorum ki cocuguma gerçekten canımı kanımı tüm sevgini herseyi veriyorum mutlu bir bebek o ömrüm yettiğince de onun mutlu olması icin elimden geleni yaparım asla pişman değilim doğurduğuma ben pişman değilken benim cocuguma annem babam dahil kimse neden doğurdun vs deme hakkına da sahip degil bence. O bana Allah’ın en büyük armağanı.
Aşırı derecede korunuyordun derken hangi yöntemler vardı? Bir gözüm korktu açıkçası

Bence ayda bir diyin,beni zart zurt rahatsiz etme yoksa hic göstermem diyin.Bir düzene koyun

Merhabalar

Çocuğu nüfusuna almadan ne münasebet görmek. Hayırdır yani?

Back
X