Kızım ve babası

Ayrica nafaka dvasi acip nafaka alin. Kullanmayacaksaniz da bebeğin adina hesap acın koyun oraya ilerde kullanır

Mısırlı kardeşimiz zengin mi. Şeyma Subaşı yapamadı bebek işini. Karakteri kültürü hiç biseyi uymayan bı adamla neden çocuk yaptınız. Ömür boyu bu gibi sıkıntılar peşini bırakmaz.

Aşırı derecede korunuyordun derken hangi yöntemler vardı? Bir gözüm korktu açıkçası
Hap ve kondom bir arada korunuyordum ama dumdum kaldım açıkçası
Ayrica nafaka dvasi acip nafaka alin. Kullanmayacaksaniz da bebeğin adina hesap acın koyun oraya ilerde kullanır
şimdilik bir düzene koyduk iyi gidiyor bir hesap açtık bebek icin dediğiniz gibi onda birikiyor para kendi teklif etti böyle bir uygulamayi
Ahah hayır değil mısırın sabancisi bize düşmez anca saymalara düşer maalesef

Babalık annelik gibi değil. Çocuğu benimsemesi için her anında yanında olması gerekirdi. Ya sık sık biraraya gelecekler ya da sevgi ilgi anlamında beklentinizi düşüreceksiniz.

Vay be hem hap hem de kondom ile hamile kalmak cidden çok zor. Gözümü korkuttunuz. Belki zamanında almayı unuttunuz ya da kondomu iyi takmadınız, çıkarmadınız falan gibi bir gözden kaçma olmuş olabilir?

Yine de minnacık bir ihtimal ya. Çok şaşırdım. Bebeğin geleceği varmış resmen.

Bir de yine merakımdan soracağım hangi ülkede yaşıyorsunuz?

İletişimi kesmek demek kıza da babasını tanıma hakkından mahrum bırakmak demek olur

Adam hatalı olabilir ama anne baba gibi davranın ve olaya çözüm bulmaya çalışın.

Bir hata yapmışsınız ikinciyi yapmayın.

En sinir olduğum şey bu kendi keyfi yüzünden kendi hırsları ve anlaşmazlıkları yüzünden çocuklarına da annelik babalık yapmayan ya da görüştürmeyen anne babalar

Yaa çok üzüldüm su an anne çocuklar için en iyisini yapmaya çalışıyor bakıyor büyütüyor sonra böyle o anne kim bilir neler yaşadı ben de bu durum da gibiyim şu an boşanma yok ama mümkün mertebe olursa böyle olacak durumum, içler acısı

Bakın size bir şey söyleyeyim, böyle bir kaç durum haberlere bile çıktı; yabancı uyruklu baba çocuğunu kendi ülkesine kaçırdı diye. Dikkat edin, kimsenin günahını almamak gerekir fakat temkinli olmakta da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…