• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Allah bilir tabi ama sadece kizi tattim bir de erkek cocugunu tadayim diye dusunerek cocuk istemeyin Allahtan. Tadi bozuk olur. Ah hic tatmasaydim dersiniz.

Onun yerine allahtan hayirli bir evlat isteyin, hz peygamberimiz gibi emin, guvenilir, hz yusuf gibi guzel, hz omer gibi adaletli, hz ali gibi cesur bir oglum olsun allahim diye dua edin. Çünkü allah diledigine kiz, diledigine erkek evlatlar verir. Bu ayetle sabittir.

Yoksa sabah yapın erkek olur. Tatli ye, sirke ic vs vs diyerek oglunuz olmaz. He es kaza birisinin dedigini yaparsınız ve oglunuz olur bu sefer de sebebi ictiginiz su da yediginiz hurma da aramayin. Allah korusun...Verende alanda belli.

Insan hem kızı olsun hem oglu olsun ister özenir bunu anlıyorum. Ama illa erkek olsun diye tavsiye aramayı yada bunun icin ozel gun belirlemeyi cabalamayı falan anlamıyorum. Allah ne verirse nasibin odur. Hayırlısını istemek lazım

Siz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Ne bekliyorsunuz aceba hakmi verelim size ? Simdi erkek degilde kiz diye tuttursaniz gene ayni tepki olacak ne severmissiniz erkek erkek
Sende hamilesin ama kalp kirici bi kadınsın nebicim anne olacaksin belli
Uslubunuz cidden cok kotu

Siz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Ayy gülme krizine girdim, ablacım Google a yazıp sorsana, bebek nasıl yapılıyormuş, cınsıyet kimin genlerınden geliyormus.. Bu kadar cahil olmayın ya, okuma yazmanız var.. Azıcık okuyun nolur

Asıl saçma olan sizsiniz yazık su kafada birde çocuk yetistiriyorsunuz🙄
Yaaa salak kocası tutturmustur erkek olsun diye, bu da arayısa girmiş nasıl erkek olur diye.. Allahın cahili işte.. Ne bu arkadas bir aydınlardan bir cahillerden teker teker gelşyorlar bana 🤣

Keske hayirlı evlat versin Allah deseniz,yazik erkek verip uzuvlarini eksik verse Rabbim ne yapicaksin al sana erkek deyipte bunlarida düşunuyomusunuz,senin dediklerinin aynisini dedi akrabamda simdi oglu 18yasinda zihinsel özurlu, erkek istiyordu insan istermi öyle olsun

Back