kızım olmadan...ASLA..!

TE="CANIM KIZIM, post: 41928365, member: 624757"]Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..![/QUOTE]
Evet bir de bunu yapmak zorunda olarak görüyorsunuz kadını siz baya aşmışsınız.

Aynı şakayı gecen ay eşimin babaannesi yaptı telefonda konuşurken , yok efendim ilk çocuğummuş da iyi bakamazsam gelip alırlarmış falan tabi gülerek söylüyor ciddi değildi ama kanım dondu gözlerimden ateş çıktı o an .. Hala daha soğuk davranıyorum kadına ki çok severdim önceden .. Bu hormonlar bizi fazla duyarlı yapıyor sanırım :KK48:
Bence hamile kadına böyle şaka yapılmaz zaten valla rüyalarıma girdi kaç kere.

boşanmış bir ailenin çocukları benim iki oğlum biri diğeri 3,5 yaşında yaz tatilinde 1 ay babada kalıyorlar hakim öyle verdi kararı bir hafta sonra gidecekler çok kötü oluyorum bende içimde bir yumru yutsam yutamıyorum ağlasam ağlayamıyorum.. sizin düşüncenizi çok beğendim sizin gibi düşünmeye çalışacağım

sizin durum bıraz daha farklı tabı. bende eşime yolluyor olsam , aklım kalır. erkek nıhayetınde derım guvenemem ( eger annesı yanında degılse) ama aksı bırdurum yoksa baba acısından da bakılmalı. onunda burnunda tütüyordur evlatları.. onun acısından bakın sız olaya. bızımkılerden farklı bır durum ama; madem psıkolojı aynı ise ; cocuklar babasını ozledı onla kalmalı vs gbı kendınızı kandırmalısınız , ki gercekte bu.. en kotu ayrılıklarınız boyle olsun...

bende kızımı ılk yolladıgımda konu sahıbıyle aynı seylerı yasadım. oyle dırayetlı mantık abıdesı degıldım tabıkı ama , almaya vs kalkısmadım yol uzaktı belkıde o yuzdendı. aama zamanla aynı seylerı yasayacak.. ben krese verecegıme babanesıyle kalsın deıdm ki ıyıde ettım. onun tatılını bozamazdım. cunku kv ıcın o cocugu dogurmadım kı bakmak zorunda degıl. calısıyor eve para getırıyorsam oglu ıcın hıc degıl! kımsenın torununa bakma gbı bır zorunlulugu yok.
belkı benımle konusanlar olsaydı ben daha hafıf atlatabılırdım belkıde birise yaramazdı kım bılır..
tü kaka annelerden bırı oldum ama ; malesef gerceklerım bunlar. kımının ısıne gelır kımının gelmez!

kusura bakmayın herkes öylesine tırnaklarını çıkardı ki kendimden,duygularımdan şüphe duymaya başladım.
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim.

ya tırnak degıl.. yazanlar , tırnak cıkardı dedıklerın yanı bız.. anneyız.. cocuk olmayım bol keseden sallamadı kımse sana. ben en barız sekılde aynı seylerı yasadım ve hala yasıyorum demısım sana. rahat olmanı , abartmamanı , yarın bıgun bu keyfı kv getırtmelerın basını agrıtabılır o yuzden soyledım. akılda fıkırde senın.. istedıgını dusunmekte hakkın..
35 yasındayım , 8 yasonda cocugum var. belkı yasca olmasada , cocuklu anne olarak kıdemlıyım. sen benım annelıgıme, evlat sevgıme kadar sorguladın ben sana tırnak cıkardın demedım..

Kayınvalidemi alıp gelicez o zaten 15 gündür tatil yapıyor.
Annemler devam edecekler..
demek istiyorsunuz ki 15 gün yeter de artar..dönsün baksın kızıma artık.
bu bencillik..onlar da yaşlanmış emekli olmuşlar belki.tatil yapmak hakları.üstelik devamlı olarak da torun bakıyorlar..
5 gün dayanılmayacak birşey değil.elbet özlüyor insan ama ,çocukta travma falan yaratacak bir durum da değil.cuma gider alırsınız kızınızı.insanların tatilini bölme hakkınız da yok.ne güzel ki giderken torunu da alalım demişler ki herkes yapmaz,yapmak zorunda da değil..
madem öyle onlar tatildeyken kızınıza bakacak birini bulmalıydınız..onların tatilini bölme hakkıız yok.
bu arada demişsiniz ya anne misin sen flaan diye bazılarına,,anneyim oğlum var ve ilk defa iş seyahatimde 8 aylıkken ayrı kaldık 1 hafta kadar..sonrası da geldi.

Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!

Evladınızı özlemeniz çok normal. Bende anneyim ve sizi bu noktada anlayabiliyorum. Fakat şu yorumunuzu anlamam mümkün değil. Siz artık evlisiniz yani tek başınıza çekirdek ailesiniz. O artık kayınvalidenizin oğluysa, sizinde eşiniz ve siz onun oğluna değil eşinize destek olmak için çalışıyorsunuz. Çocuğunuza bakmayı kabul etmesi yazları tatil yapmaması anlamına gelmez. Bakıcı bile tutmuş olsanız senelik yıllık izin hakkı var. Kayınvalideniz ne güzel çocuğunuza bakmayı kabul ederek zaten kendince birçok şeyden feragat etmiş olmuyor mu?

Merhaba Arkadaşlar,

Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.

Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.

Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..

Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboş :KK43: Ağlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam :KK43:

Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye :KK43:
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan :KK43:
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...
canım ben senı cok ıyı anlıyorum geçen hafta annem benımde tatıle gıttı oglumu esımın kuzenıne bırakmak ıstedık bızden 45 dk uzakta yolda gelene kadar ikimizde agladık sonra bebekte durmamıs tekrar donduk gece kuzenını bıze getırdık 1 hafta bızde kaldı ıçıme resmen okuz oturmus gıbı zorumu gıttı

Valla ben anne degilim cocugu ozleme konusunda yorum yapamayacagim 8 aylik bebek cok kucuk henuz anne yaninda olmasi lazim bence de dogru ama yasli insanlara uzuluyorum ben de yazik...Kac yil bize bakip buyutuyolar kahrimizi cekiyolar sonra da tam dinlenicez rahata erecegiz derken bir de torun oluyor ona bakiyorlar hicbir karsilik beklemeden, hem de o yasta...kimbilir ne kadar yoruluyorlardir...bizim cocuklarimiz yuzunden onlar bagimli kaliyorlar bir yere...ornekte oldugu gibi...o zaman bi zahmet bakici tututulsun onlar tatildeyken en koyu ihtimal...

Son düzenleme:
Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!
bebeğin 10 aylık çok küçükmüş gerçekten
Allah' tan kv anlayışlı insanmış
yalnız şu düşüncenden bir vazgeç önceki konularında da hissettim sanki
yapmak bakma zorunda DEĞİL!!! oğlunu kalkındırıyorum diye düşünümeyiz hiçbirimiz
bakmıyorum dese ne yapacaksın.. böyle düşündükçe daha da batacak daha da yönlendirmeye çalışacaksın kv yi

siz onun oğluna destek olmak için değil,eşinize ve ailenize evladınıza destek olmak için çalışıyor olmalıydınız..çocuğunuzun geleceği için falan mesela..
bakmayı kabul etti diye,minnet duymanız gerekli,tatilinden feragat etmesini istemek değil..

Kusura bakmayin ama baslik yanlis.
Sonra siz buraya derdinizi anlattiniz, arkadaslarda yorumladi. Bazilari sizi hakli bazilar sizi haksiz buldu.
Goruyorumki sizi haksiz bulanlara baya tepkilisiniz. Siz ne bekliyordunuZ? Yaa evet cok haklisin herkez tatilini yarida kesmeli dememizi mi?
Kusura bakmayin ama ozaman ya calismicaksin, yada bakici tutucaksin. Yukarda ogluna destek oluyorum diyormussun. Ne kadar yanlisss o senin kocan, cocugunun babasi. Sanki elmis gibi yani sen kv nin ogluna destek oluyorsun diye oda tatilini yarida kesmek zorundami hemde annenleri agirlamisken yazlikta. Ne bencilce ya

bukadar üzmeyin kendinizi özlemeniz normal ama çocuğunuz emin ellerde bunu düşünün. bende kızımdan 2 gündür ayrıyım iş için şuan başka bi şehirdeyim anneme bıraktım 20 aylık oda ama ne yapalım sonuçta onlar için çalışıyoruz. bıraktığım kişide anneannesi olunca çok şükür içim rahat ediyo.

konu sahibi, siz onun oğlunu kalkındırıyorsanız onun oğlu da size kocalık yapıyor.. allah rızası için yapmıyorsunuz yani.. o kadar düşkünseniz çıkın işten kendiniz bakın çocuğunuza..

k.valide adayları; işte tam da bu yüzden değil torun bakmak hak etmeyen gelinlere 1 bardak su bile vermeyin, sonra "micbir yıpıcık bin gilinim" moduna giriyorlar...

Bence biraz abartmissiniz.. Insan evladini tabi ki ozler ama alti ustu 5 gun.. Kendine rahat ver uzun bir banyo yap, arkadaslarinla bir araya gel, esinle birlikte bi aksam yemegine git. 5 gun sonra zaten sana donecek kizin ama bir daha zor boyle yalniz kalirsin.

ozaman evlendirmeyin sizde kızınızı büyüyünce , erkek anneleri nasıl huzursuzluk çıkarıyorsa böyle kız anneleride çıkarıyordur .
bence abartmışssınız kusura bakmayın.
bukadar kızımsız aslaa aslaa yapamam dayanamam nefes alamam diye büyük büyük konuşmayınn
rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin

kız anneleri erkek annelerini 10'a katlar ama erkekler burada konu açamadığı için gelinlerin "benim annem melek" söylemlerine inanmak zorunda kalıyoruz :KK53:

X