• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızım olacak mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunca doktorun var

O kadar doktorun vardır bır bildiği. Ooo siz ne kadar konuşursanız konuşun, boş deyin. Ben okuduklarima bakarım :) bilim yalan söylemez. :)
Bilim diye savunduğunuz şeyin kesin bilgi olduğundan bile emin değilsiniz ya da kendinizi inandırmışsınız. Kürlerle kıza yatkın olacaklarmış mış. Yeşillik yiyorlarmış hm ne güzel çok bilimselmiş

Bilim diye savunduğunuz şeyin kesin bilgi olduğundan bile emin değilsiniz ya da kendinizi inandırmışsınız. Kürlerle kıza yatkın olacaklarmış mış. Yeşillik yiyorlarmış hm ne güzel çok bilimselmiş
Niye saldırıyorsunuz, hayırdır? :) Konum hoşunuza gitmediyse, okumayın hanımefendi?

Niye saldırıyorsunuz, hayırdır? :) Konum hoşunuza gitmediyse, okumayın hanımefendi?
Konu herkese açık burası sizin şahsi profiliniz değil uslubunuzu bozmayın saldırmak falan? Yazmamak tercihim olabilirdi, herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin düşüncelerinizi doğru bulmadığımı yazdım ve bitti bu kadar.

Konu herkese açık burası sizin şahsi profiliniz değil uslubunuzu bozmayın saldırmak falan? Yazmamak tercihim olabilirdi, herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin düşüncelerinizi doğru bulmadığımı yazdım ve bitti bu kadar
Teşekkür ederim bittiği için. :)

Yani, bilmez olur muyum hiç :) şuan gayet sağlıklı besleniyorum emin olun. Evet, herkese öyle anlatıp, isteyenleri yonlendirebilirim, eğer kızım olursa. Yediklerim sebze meyve zaten :)
verdiğiniz önerileri ciddiye almayacak aklı selim kadınlarımız var neyseki. Herhalde bebeğiniz erkek olunca diyeti yanlış uygulamışım diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bu ne alternatif ne de modern tıp, düpedüz kocakarı hurafeleri.

verdiğiniz önerileri ciddiye almayacak aklı selim kadınlarımız var neyseki. Herhalde bebeğiniz erkek olunca diyeti yanlış uygulamışım diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bu ne alternatif ne de modern tıp, düpedüz kocakarı hurafeleri.
Peki. :)

Arkadaşlar hepinize peki. Ben bildigimi okumaya devam. :)

Kadın sadece şansını deniyor kız olmazsa da en azından denedim diyebilmek için. Yoksa o da biliyordur herhalde inancı varsa bu duruma Allah’ın karar verdiğini. Gömmüşsünüz de gömmüşsünüz. Ne var yahu heves etmiş , bir de diyet deniyim demiş, sizin hiç hevesleriniz umutlarınız olmadı mı? :)
Konu sahibi hanımcığım sana da sağlıklı hayırlı bir kız evlat diliyorum. Sonucu buradan paylaşırsın değil mi:anne:

Kadın sadece şansını deniyor kız olmazsa da en azından denedim diyebilmek için. Yoksa o da biliyordur herhalde inancı varsa bu duruma Allah’ın karar verdiğini. Gömmüşsünüz de gömmüşsünüz. Ne var yahu heves etmiş , bir de diyet deniyim demiş, sizin hiç hevesleriniz umutlarınız olmadı mı? :)
Konu sahibi hanımcığım sana da sağlıklı hayırlı bir kız evlat diliyorum. Sonucu buradan paylaşırsın değil mi:anne:
Aminnnnn, Allah razı olsun canım benim. İnan böyle umursamıyorum gibi yazıyorum onlara ama şuan moralim çok bozuk. :( Çok üzülüyorum böyle alaycı yorumlara. Umut etmek kötü bir şey değil ki. İnsan bir şeyi gerçekten istiyorsa saçma ya da değil dener en azından! En azından denedim olmadı derim.

İyi de sorun kız bebek istemesi umut etmesi değil ki garip garip şeyler denemek istemesi bunları bilimsel diye savunması onlarda beni ilgilendirmez ama kız olursa burada bilgi vereceğim demesi sorun, insan sağlığı ile oynar haberi yok. Sebze diyeti için demiyorum belki denk gelmediniz ama ben başka bir konuda böyle bir yazısına denk geldim..
Hanımlar merhaba. İkinci çocuğu düşünüyorum bu muhtemelen son çocuğum olacak. bir oğlum var bir de kızım olsa iyi çok olurdu. Bunun için tavsiyeleriniz var mi? Sirke ile vajinal duş öneriliyor bu sirke elma sirkesi mi? Neler uygulaya bilirim, bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
Sirkenin amacı zaten o bölgeyi asidik yapmakmis. Kız spermler asitli ortamda yasayabildikleri diğerleri yasayamadiklari için. Bakalım, hayırlısı.
Sizin hevesleriniz umutlariniz olmadı mı demissiniz oldu hanımefendi anne olmak için çabaladım tüp bebekle hamileyim. Nasipse sağlıkla kucağıma almak için duacıyım. Tedavi öncesi ve tedavi sürecinde asla sağdan soldan duyma kürler ile iş yapıp başarılı olursam size de söylerim demedim. Bu konu sahibine tepki gösterdim evet ama tepki gösterdiğim kısmı anlamınızı rica ediyorum. Burada amacım gömmek falan değil.

İyi de sorun kız bebek istemesi umut etmesi değil ki garip garip şeyler denemek istemesi bunları bilimsel diye savunması onlarda beni ilgilendirmez ama kız olursa burada bilgi vereceğim demesi sorun, insan sağlığı ile oynar haberi yok. Sebze diyeti için demiyorum belki denk gelmediniz ama ben başka bir konuda böyle bir yazısına denk geldim..

Sizin hevesleriniz umutlariniz olmadı mı demissiniz oldu hanımefendi anne olmak için çabaladım tüp bebekle hamileyim. Nasipse sağlıkla kucağıma almak için duacıyım. Tedavi öncesi ve tedavi sürecinde asla sağdan soldan duyma kürler ile iş yapıp başarılı olursam size de söylerim demedim. Bu konu sahibine tepki gösterdim evet ama tepki gösterdiğim kısmı anlamınızı rica ediyorum. Burada amacım gömmek falan değil.
Siz ne anlatıyorsunuz? Bu bölümler, Kürlerle dolu, benim kurum sadece meyve sebze. On binlerce konu ve kişiyi bırakıp, beni mı buldunuz? Önceki mesajlarınızı kibledim hanımefendi. Tamamen rencide etmek için girdinz konuya ve devam ediyorsunuz.

Siz ne anlatıyorsunuz? Bu bölümler, Kürlerle dolu, benim kurum sadece meyve sebze. On binlerce konu ve kişiyi bırakıp, beni mı buldunuz? Önceki mesajlarınızı kibledim hanımefendi. Tamamen rencide etmek için girdinz konuya ve devam ediyorsunuz.
Ben sizin sirkeli vajinal duşu alıntı yaptım yalnız diğer insanların kürlerinden bahsetmedim.

Ben sizin sirkeli vajinal duşu alıntı yaptım yalnız diğer insanların kürlerinden bahsetmedim.
Onu sordum, soru sormak yasak mi? Taktiginiz şeyi, ben burada okudum zaten. Okuduğum yerlerde kimse sizin gibi çıkıp, ortalığı ayağı kaldırmadı. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Tekrar ediyorum, ben de burada okudum. Onlarca yerde!

Onu sordum, soru sormak yasak mi? Taktiginiz şeyi, ben burada okudum zaten. Okuduğum yerlerde kimse sizin gibi çıkıp, ortalığı ayağı kaldırmadı. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Tekrar ediyorum, ben de burada okudum. Onlarca yerde!
Ortalığı neden ayağa kaldırayım hanımefendi? Çıkıp kkda konu konu sizi mi anlattım burada konuşuyoruz işte. Ayrıca size cevap vermedim ki diğer soru yönelten kişiye yazmıştım.

Ortalığı neden ayağa kaldırayım hanımefendi? Çıkıp kkda konu konu sizi mi anlattım burada konuşuyoruz işte. Ayrıca size cevap vermedim ki diğer soru yönelten kişiye yazmıştım.
Beni de alintiladiniz ve mecburen gördüm!

Bu zamana kadar çok az kişiyi kıblemisimdir. Ama bundan sonra, sorduğum konu harici yorum yapan, sadece rencide etmek için gelen, bilmislik ve ukalalik taslayan, kendince dalga geçen her yorumu kibleyecegim. Yeter ya. İnsanlar buraya bir umut bir şeyler yapmaya, belki de olmazi oldurmaya çalışıyor, oradan birileri çıkıp, aaa hahahah böyle değil şöyle, şöyle değil böyle diyip, kocaman insanlara çocuk gibi akıl veriyor. Arkadaşlar, emin olun burada kopyala yapıştır yazdığınız birçok şeyi ben ezbere biliyorum. O yüzden. Lütfen rica ediyorum, insanların umitleriyle başka yerde dalganizi geçin ya da en iyisi hiç geçmeyin!

Anlaşamadığımız nokta şu sanıyorum, isteyen istediğini dener, yapar. Ancak bunu, kız erkek çocuk isteyen kadınları yanlış yönlendirerek ( kürlerle, beslenmeyle vs) yapmasının sakıncalı olduğunu söylüyorum. Üstelik tıpa dayandırılarak.
Asıl bu umutlarla oynamaktır bana göre.

Sylvia Plath Sylvia Plath umutlarınla dalga geçmiyorum, kimseyi de üzmek istemem. Mesajlara gülüp geçmişsin ama anlıyorum ki aslında moralin bozulmuş. Mesajlarım uyarı niteliğindeydi dalga değil onu bilmeni isterim. Ama kadınları bu tarz hurafelere yönlendirme lütfen. Kız olursa ben bunları yaptım da oldu demen sağlıklı bir düşünce değil.

Back
X