Kızım Melek Oldu

başın sağolsun canım.inan çok üzüldüm.bide ara atıyordun resimlerini.ağladım okurken.küçücük bir eşyamız kaybolsa nasıl üzülüyorsun.bir can kaybetmişsin.neyseki gece var o en azından belki biraz acını hafifletir

Canim başın sağolsun cok üzüldüm ışıklar icinde uyusun masumum benim ne de güzelmiş öyle. Sana birsey dicem ama nolur yanlış anlama
Arkadaşım köpeğini kaybetti ben ona yeni bir tane al dedim ona da dedim yanlış anlama beni diye
Hayir asla anlamam babamda alalim dedi ama haksizlik etmek istemedim yeni öldü demişti
15 gun kadar sonra senin meleginin cinsinden pug cinsi aldı bir tane de kedi.
Hem evdeki minnosa da iyi gelecektir uluyup duruyormus hem de biraz olsun teselli olursun lutfen yipratma kendini ALLAH gönlündeki muradi versin senin gibi iyi insanlarin da nesli çoğalsın insallah
Bende 1 minnos annesiyim 7 yaşında
Seni iyi anlıyorum

Öncelikle teşekkür ederim, Çok sağolun.. Biz kızımı sokakta bulduk. Ondan önce oğlum tekti zaten. Ama 2gündür alışamıyor belki ileride dediğinizi yapabilirim barınaktan bir can sahiplenebilirim ama maalesef şimdi değil.. Daha bu konuyu dün akşam eşimle konustuk biz de düşündük ama henüz cok erken..
Tekrardan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…