bence bır yerde yanlış yapıyrsn.her aksam yatmadan once mutlaka pırın unu muhallebı yedır.ben 1.5 su bardagı sutten yapıyorum.hepsını yıyor.bı sekılde yedır.bır ay duzenlı yap.bıde her ogun muz cıcı bebe sut rondodan gecır yedır.bunlar kılo aldırıyr.hep corba cok kılo alamaz.bırde aptamıl sutlerı gec artık onları.normal yağlı ınek sutu ver ıcınede bal koy.bak bunları uygula farkı goreceksın
bence üzülmek yerine kabullenmelisin artık. üçüz eşi kızım bir yaşında 6 kiloydu. şuan 3,5 yaşında 10 kilo. ayyy nekadar zayıf! tepkilerine artık cevap bile vermiyorum. ağzı olan konuşuyo misali insanlar sadece eleştirmeyi bilir. yavrularımızın canı sağ olsun bu yeter. sağlıcakla kal
Benim bebegim de 8 aylik,6700 kg.Boyu 70 cm.Benim ki de cok zayif,cok istahsiz.Bazen günde üc ögün güzelce yiyor,bazen ise tek ögünü zorla yediriyorum.Hala emziriyorum o da zar zor.Ne yapsam kilo aldiramiyorum.Bebegi 3 aylik ve 6-7 kg üzerinde olup da bebegine hala zayif diyenlere isyan etmek geliyor icimden.Biz ölelim o zaman...
şimdi buraya baktım da son 10 ayda 5.5 cm uzamış 1 kg almış kuzucum.önümüzdeki iki ayda da 1.5 cm uzarsa yıllık uzaması normal olmuş olucak.sevindirici
bu arada hala kızım kadar miniciği çıkmamış.büyüme hızı iyi gidiyor lakin açığı kapatamıyor.şuan 3 yaş 4 aylık 85.5 cm 8.6 kg.
yemesi fena değil.tek sorunumuz seçici olması.
rapor verir gibi oldu ama sonra burdan takip edip büyüdüğünü görmek çok keyifli oluyor
10 ayda 1 kilo gayet iyi yaşına göre. Bebeğinin ve oğlunun boylarının uzaması için sana bazı tüyolar vericem. Gece uyurlaken ışık açık olasın, gece lambası dahil. Büyüme hormonları uyurken ve ışıksız ortamda daha çok salgılanıyormuş. Bir yerlerden tutunup sallansınlar. Ben bu yöntemle 20 yaşımdan sonra 2 cm daha uzadım. Spora yönlendir, basketbol ve yüzme gibi. Ciddi boy uzatıyormuş. Ve yatmadan önce mutlaka bir bardak süt içsinler. Benim kızım sadece sabah uyanınca içiyor. Ben de uyumadan önce peynir kaymak yoğut süt karışımı hazırlayıp yedirmeye başladım. Aldığı kalsiyumu hesapladım . 300ml süt içmiş kadar kalsiyum alıyor. İnsanın standart birboy uzama limiti varmış, birde extra çabayla uzaya bileceği boy miktarı. Bu yöntemlerle biraz daha uzatabilirler. Birde doktorum protifar verdi. İçinde protein var. Ve yüksek miktarda kalsiyum. Bununda boy uzamasında etkili olacağını düşünüyorum.
Gece hiç ışık olmamasının , gece içilen sütün , saat 11 e kadar uykuya geçmeleri gerektiğinin , mecbur kalınmadıkça kortizon içeren ilaç krem vs kullanılmamasının büyüme hormonunu uyardığını biliyorum.Uyguluyorum da .. Malum endokrin takipliydik.Evde bir odamızın kapısında da barfiks çekmek için sabit demirimiz takılı.Maymun gibi sallanıyorlar :) Oğlumda su fobisi var yüzmeye ikna edemedik , kızım bu yaz başlayacak yüzme derslerine az daha büyümesini bekliyorum.Oğlum basket oynamaya çalışıyor.Gece sütü içiyorlar.Bol yoğurt tüketiyorlar.Yıllarca protifar (protein tozu) fantomalt (karbonhidrat) kullandık.Şu an favorimiz pediasure :) Aslında hepsini yapıyorum.Yine de tavsiyelerin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?