Oğlumda ne pediasure (günde 2 kutu 2 sene kadar içti) , ne protifar ne de fantomalt etki etti.Şuan 12 yaşında ,son birkaç yıldır fil gibi yer ama hala zayıf.Kızımda pediasure a yeni başladım etkisini zamanla görücez bilmiyorum.Yalnız son bir aydır balıkyağı alıyor düzenli sanki biraz poposu ve yanağı oldu gibi. O organlarımız yoktu da :) Her bünye farklı , bir arkadaşımın oğlu pediasure sayesinde hem boy attı hem kilo aldı mesela.
Fantomalt iştahsızlık yaptımı peki, benim kızımda sanki yaptı. Zaten zor yediriyordum şimdi hic yeniyor.aslında benim kızımInda boyu kısa fakat doğum boyuna göre uzaması çok iyi. 40cm doğdu. Şuan düzeltilmiş yaşı 18 aylık. türk kız çocukları ortalamasına göre 80 santim olması gerekiyordu bu düşünüldüğünde iYi uzamış. seninkiler de Belki ergenlikte hem boyları uzar hEmdekilo alırlar bende ergenliğe kadar zayıf ve kısaydım daha sonra benden kısa olanları bile boy olarak geçtim şuan kilom da iyi. kızımın dA 3 yaşından sonra kendi yemek yemeye başladığı zaman kilo alacağını saınıyorum kendi yemesi için elimden geleni yapmaya çalışıcam senin kızın kendisi yemek yiyor mu?