doktormuşsun , dalın ne bilmiyorum ama anlarsın sanırım.bizim durumumuz başka yönlü.basit bir iştahsızlık değil.doktorlar kromozom analizi istedi , normalin dışında miniğiz.beslenememeyle olacak gibi değil.karnımdayken de hiçbir sorun olmamasına rağmen minikti kızım.şimdi 23 aylık ve hala 6.5 kg 75 cm.çok şükür aklı yerinde , genel sağlığı yerinde , çok sevimli hastalıklı gibi görünmüyor , enerji dolu.sadece ufak tefek.derdim nasıl kilo aldırırımı ya da yemiyoru aştı aslında , anladım durumun farklılığını.acaba kızım kadar miniği var mı ben onu merak ediyorum.
seninki kadar miniği var canım inanki ben parkta gördüm , kızımı sallarken çocuğu izliyordum kendisi minicik ama eline kocaman birşey almış boyunun 2 katı sopamıydı neydi. acaba bu çocuk kaç yaşındadır diye düşünüyordum bende etrafta kızımdan miniği ararım hep , bi vazgeçemedim bu huyumdan. neyse annesi yanıma geldi dediki seninkidemi iştahsız belli zayıf dedi bende evet dedim sizinki ne kadar dedim yalan olmasın ayını tam hatırlamıyorum ama 20 küsür aylardaydı, kilosuda 6,5 du. sen hiç merak etme inanki var. hatta arasan daha zayıflarını bile bulursun. sonra benim arkadaşım vardı aynı mahalleden bendende 4 yaş büyüktü ama ben çocukken aşırı zayıf olmama rağmen suratım küçük olmasına rağmen ondan büyük dururdum annesi dermişki doğduğunda portakal kadar kafan vardı. şimdi o arkadaşım büyüdüde oğlu var üstelik doğum yaptıktan sonra kilo aldı ya öyle bir güzelleştiki. diyeceğim o ki ama az , am açok belli bir artış varsa çocuk büyüyor demektir. seninkide maşallah 500 gram almış aman maşallah diyeyimde böyle devam etsin bıdık.