Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba üzerinden çok zamn geçmiş. İnsallh bu msjimi görürsünüz. Benm de kızım aynı şekilde. Ekdokrine göturdunuz mü. Suanki durumu nasıl. Bilgi verirseniz çok mutlu olurumbizde de aynı sorun var. 16 aylık oğlum. 8800 gr ve 72 cm çocuk endokrin bölümüne gidicez endişeniyorum bende hormonlarında bişi mi var diye hiç bir şey yemiyor herşeyi tükürüyor. çok sinir oluyorum.
Kızınızın kilosu nasıl şimdi? Boyu ve baş cevresi ölçüsü neydi 2 yasında? Bu süreçte neler yaptınız?Kızım 20 aylık .kilosu 8.3 .boyu da ortalamanın altında .1 haftadır memeden kestim.aşırı derece huysuz .zaten eskiden de yemek yemiyordu.günde 1 kase çorba yerse tamam bugün yedi diyordum.nasılsa emiyordu bi şekilde karnı doyuyordu.şimdi sütten kestim.yine yemiyor.tabagı görür görmez ağlamaya başlıyor.çok zor durumdayım.hem memeden kesmenin huysuzlugu hem açlıktan ne yapıcagımı bilmiyorum.geçen ay doktora götürdüm.b12, demir,d vitamini, çinko,multivitamin verdi iştahını açar dedi bunlar ama hiç bir gelişme yok.öyle çaresiz kaldım onunla birlikte bende oturup aglıyorum.yasaklardan parka da götüremiyorum.