bence bır yerde yanlış yapıyrsn.her aksam yatmadan once mutlaka pırın unu muhallebı yedır.ben 1.5 su bardagı sutten yapıyorum.hepsını yıyor.bı sekılde yedır.bır ay duzenlı yap.bıde her ogun muz cıcı bebe sut rondodan gecır yedır.bunlar kılo aldırıyr.hep corba cok kılo alamaz.bırde aptamıl sutlerı gec artık onları.normal yağlı ınek sutu ver ıcınede bal koy.bak bunları uygula farkı goreceksın
bi şekilde yedir demekle olsa keşke arkadaşım.o bi şekili biz sülalece başaramıyoruz malesef.vücut istemeyince çocuk ne yapsın.bi şekil de değil , görsen ne şekillere giriyoruz sülale boyu yedirebilmek için ... benim kızımın modeli böyle yese de birşey değişmeyecek bundan da eminiz artık (amerikan hast. prof. raporlu biliyoruz).12 yaşındaki oğlum çılgın gibi yiyor ama kilo alamıyor.genetik girince devreye mide fazla mesaiye kalsa da boş.alıştık artık çıtı pıtı mutluyuz :) bir yerde yanlış yapıyorsun diyorsun ya ben o yanlışı 12 yıl düşündüm de sonunda yanlışım olmadığını farkettim.zira karnımda da gelişimleri aynı şimdiki gibiydi ve beslenme + besini iletmede hiç bir sorunum olmadı.