insan araştırmadan,sormadan soruşturmadan, sadece düşününce kendini nasıl yalnız hissediyor,iyiki böyle paylaşımlar yapabileceğimiz bir yer var.kızım 23 aylık 10.600gr 87cm. bana çok ta zayıf gelmiyordu,hiç düşünmüyordum zayıf olduğunu.bütün kış üstünde montu vardı kat kat giydiriyordum kimse bişii demiyordu.şimdi taytını giyiyor,üstünde sadece yağmurluğu oluyor.e teyzelerimiz,çocuğunda kilo problemi olmayan işgüzar ablalarımız ''ayyyy zayıf senin kızııınnnnn'' demeye başladılar.e biraz rahatsız oldum bir bilene danışayım bari dedim.doktorumuza gösterdim kilosunu tarttı.10.650 kg dedi sekreterine 'kasımda 10.600 kg dı' dedim şaşırdı.kan testi idrar testi bide ishalimiz var gaita testi istedi.ishal olan çocuktan alamadık kakasını yapmadı
ve sonuçları görünce maşallah dedi.na diyeyim kalıtsan demekki dedi.değerleri alt sınırda değil çok şükür. sabah kahvaltısında peynir,zeytin ezmesi,domates,pekmez,bılırcın yum. yiyor.arada canı ne istese,uyumadan önce koca kase yoğurt,uyanınca çorba yada makarna yada ne varsa,arada yine ne istese sonra meyve akşam bizimle bişeyler yemek istese yiyor yatmadan öncede muhallebi yiyor. balık yağı da veriyorum.şu anda çok hareketli,konuşmadığı şey yok,uykusu güzel,çok fazla hastalanmıyor.legolardı ,şekilleri yerleştirmeydi ,tahta yapbozları yerleştirmeydi hepsini çok iyi yapıyor.ben çok tombul bir çocukmuşum eşim ve ailesi hep zayıfmışdoktorumda genetik dedi.genele bakınca çokta önemsemiyorum kilosunu ama yinede gözüm üzerinde...