benim kızım da 3370 gram doğmuştu, 13 aylıkken kilosu 6900 dü
iki - iki buçuk yaşına kadar ciddi yeme bozukluğumuz vardı ki burda en önemli sorun benim izlediğim baskıcı yöntemdi
( sonra Allah razı olsun bakıcımdan ve onun oğlundan :)) bakıcımızın oğlu kızımdan 7 ay büyüktü ve yemesi gayet güzeldi, kızım da ondan göre göre yemeğe başladı, üzerine balık yağı, zinco derken şu anda hemen her şeyi yiyor...şimdi diyeceksiniz ki "eee mesele ne?" , mesele şu ki kızım hemen her şeyi yemesine rağmen kilosu çok düşük.. şimdi 5 yaşından gün oluyor ama kilosu 12 kg bile değil.
küçükken kaç doktora götürdüysem bana, eşime hatta kızkardeşlerime bakıp genetik dedi, hatta bir keresinde kardeşim doktora götürmüştü, doktor kardeşlerime bakıp "bunu niye getirdiniz ki teyzelerine çekmiş belli :)" dedi
herkes zayıflığına bu kadar takma , sağlığı yerinde maşaallah , daha ne istiyorsun diyor, ama ben de küçükken çok zayıftım be bana çok takılırlardı hatta alay ederlerdi
( şimdi aynı şeyleri çocuğumun da yaşayabileceğini düşünmek beni üzüyor
(
daha geçenlerde parkta kadının biri "3 yaşına girdi değil mi? dedi, kadına "bir hafta sonra 5 yaşına girecek" deyince kadın bozuldu, tamam kadın kötü bir niyetle sormadı ama içim acıdı yine de...
kıyafetleri 2-3 yaş grubundan giyiniyoruz, hatta bazıları 1-2 yaş.. ne diyeyim aslında en önemlisi sağlıklı olması ama hani biraz kilosu da olsaydı fena olmazdı hani :))