Çocuk Hastalıkları Kızım hasta dr. götüremiyorum:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah kolaylik versin. Smdi nasil oldu.. calpol kismina takildim ben. Kizim var 13 aylik. Ne zaman o suruptan versem benimki de ogurdu kustu bilmem ne. Eczaneden baska bi surup aldim onu icti gecen. Tadi portakalli bi bebek surubu isterseniz ozelden yazarim adini.. :)
Ben de benimki ateslenince bi kosu eczaneye gidip almistim doktor tavsiyesi falan da degil. Eczaci onu onerdi aldim yani.

giydiremedin diye mi hastaneye götürmedin. pijama üstüne mont giydirip çıksan olurdu. kendini yere atarsa atsın. geçen burda başka böyle konu vardı. bilmiyorum bana garip geliyor

Geçmiş olsun, bol sıvı verin, bol bol su içsin, küçük çocuklar çişlerini yaparak da ateşini düşürür, bir de burun akıntısı öksürüğü için bol sıvı alması gerek aklınızda olsun.

Gercekten yanlis anlasilmasinda, ne bilim internet icin belirli bir miktar oduyorsunuzdur her ay ama ay sonunu getirmeye para yok ve cocuk hasta, hastaneye goturecek taksi minibus parasi yok? Acaba cok mu yanlis seylere harciyorsunuz paranizi. Ben cok muskul durumda olsam, evime internet almazdim. Onun parasini baska seylere kullanirdim ki sizin buna cok ihtiyaciniz var gibi geldi. Yanlis anlamayin, yargilamak icin yazmadim ama burda cok okuyorum durumumuz yok vesaire diye ama sonra merak ediyorum, internete gidiyor para.

Cocugunuz insallah iyilesir. Benim annem kardesim ateslenince kol altlarina, kulak arkasina soguk bez koyardi. Endiselenecek bir derece degil benim yegenim 41 dereceye cikmisti atesi dustu ertesi gune.

Anlıyorum seni rabbim kolaylık versin çok geçmiş olsun benim kızımda ilaç içmeyen bir bebek kaşığa az mama yada sütünden koyup kalan kısma ilacı koyup verebilirsin bulabildigimiz tek çare bu illaki ilaci icmesi gerektigi zaman oldu doktorda icsinde oyle icsin dedi

Oğlum doğdu doğalı ilaç iciremedik.
Siringayla kustura kustura zorla verdiğim de oldu, mamasına kattığım da.
Ama bir yerde yanlışınız var onu belirtmek isterim, ateşi olan çocuğa mont giydirilmez.
Zaten ateşi olan soğuktan üşütemez.
Ev içerisinde kendine bayağı büyük olan bir atlet, dışarı çıkarken de şal gibi birşeye sarmaniz yeterlidir.
Ateş için çok zorda kalırsanız 38.5 üstünde fitil verin onun dışında ilaç içmiyorsa onu hareketsiz tutarak, ılık duş ve soğuk uygulama ile düşürmeye çalışın.
Allah şifa versin dünyada hiçbir bebek hasta olmasın....

Herkes nedense aile hekimini suclamis kadinin yanlisi nedir arkadaslar herkesin evinde bulunan,dis cikarma doneminde bile annelerin dr. Danismaksizin bile verdigi calpolle,paronox fitil yazmasi mi?

Hangi arabamizla gotursem karar veremedim mavi mi?kirmizi mi?derken kaldik işte naparsin

Kim bilebilir senin durumunu. Böylemi yazman gerekir. Çok geçmiş olsun bu arada. Allah sifa versin tez zamanda

Ambulans cagmayi dusunur musun acaba 37 buçuk derecede bile havale geçirme riski var Allah korusun ama ateşi var düşünemiyorum ve götürmeye imkanım yok de zaten onların görevi o ılık duş iyi gelir üstünü çok giydirme. Birşey yemiyorsa meyve suyu içir bol sıvı almazsa ateşi düşmez belki onu içer cevdigi içecek varsa eğer geçmiş olsun kardesim

Kizim 38 , 5 derecede havale gecirmisti.Benim doktorumda 37,5 derecede bile havale gecirir demisti .Ben de 39 dan yukarisini riskli biliyordum .Bazi bebekler kaldiramiyor demekki.

Çok geçmiş olsun

Şuan o kadar kötüyüm ki esim gece para getirmedi goturemedim dr.Bu sabah babama msj attim babamla annem ayri cok gorusmuyoruz mecbur kaldim taksi parasi istedim kizlar 50 lira bile yeter dedim gidelim de bir cesit doneriz diye beni aradi bir konusmasi var hesap numarasi istedi ama boyle emreder gibi bıkkın bi şekilde ne kizimin halini sordu ne de benim yerin dibine giremedim gercekten aglamaktan helak oldum bugun iyiysen herkes yaninda simdi kimsem yok oz annem bile kendini dusunuyo kabustamiyim gercekte mi anlamadim

çok geçmiş olsun hala mı kötü kızın.Ben çocuklarım grip olduğunda normal karşılıyorum.sakin ol çünkü çocuğunun durumunu en iyi sen bilirsin ve gidişatını daha iyi yorumlarsın.ayaklarında muhakkak çorabı olsun ateşi olsa bile ayaklar üşütülmez üstünü soyabilirsin.Ilık duşunu aldır ve ıhlamur, ada çayı ılıkça 2 ,3 kaşık ver.6 saatte bir ateş düşürücüsünü verirsin.Öksürüğü var mı ve derecesi nedir.çok öksürüyorsa muhakkak dr görmeli ,Allah korusun ciğerlerine inebiliri,temkinli olmalısın.burun açıcı okyanus suyu ya da tuzlu suyu şırıngaya enjekte edip azıcık burnuna sık ki rahatlasın burun delikleri kapalı olmamalı.

Hangi ildesin ?

Su an bebegin nasil ,ates devam ediyormu?
Ediyorsa ates dusurucuden ver yukselmesin.Allah yardimcin olsun.Annelere kolay kolay kizmam ama simdi evladina yardim etmiyceksin de ne zaman ediceksin.Allahim kimseye muhtac etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…