- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Taksi, minibüs her neyse. Özel araç olması şart değil. Üst değiştirmeye ne gerek var demek istedim ben.Hangi arabamizla gotursem karar veremedim mavi mi?kirmizi mi?derken kaldik işte naparsin
Allah kolaylik versin. Smdi nasil oldu.. calpol kismina takildim ben. Kizim var 13 aylik. Ne zaman o suruptan versem benimki de ogurdu kustu bilmem ne. Eczaneden baska bi surup aldim onu icti gecen. Tadi portakalli bi bebek surubu isterseniz ozelden yazarim adini.. :)Şimdi burada yazacaklarimi herkes okur mu bilmem.2 saat kadar önce yavruma ilık dus aldirdim çok agliyor yavrum fitil verdim emzirdim cok sukur uyudu ama ileriki saatlerde ne olur bilemem burun akintisi ve hafif öksürugu de var cunku neyse onca yoruma cevaben yaziyorum konumu acarken cok aceleci davrandigim icin belki de pek aciklayici olamadim
Kizim dun gece ateslendi ama atesi 37 filandi biraz huzursuzdu o kadar,sabaha karsi burun akintisi da baslayinca esime is yerine haber ver biraz gec git bi aile hekimine gosterelim dedim aile hekimligi 10dk yurume mesafesinde ve disarisi eksi derecelerde o yuzden burada cogu insanin atarlanarak yazdigi gibi battaniyeye sarip goturmek gibi bir durum soz konusu degil ama cocugumun hastaliginin zatureye cevirmesini isteseydim tavsiyenize uyardim elbet.Kizima ustten tulumunu giydirmeye calistim ama yavrum hem biraz atesinden hemde burun akintisindan zaten cok huysuzdu o kadar agladi ki esimde cocugu bosuna hirpaliyoruz atesi cok yok ben ates dusurucu surup filan istiyim dedi aile hekimine gitti.Herkes nedense aile hekimini suclamis kadinin yanlisi nedir arkadaslar herkesin evinde bulunan,dis cikarma doneminde bile annelerin dr. Danismaksizin bile verdigi calpolle,paronox fitil yazmasi mi?
Esim ilaclari getirdi(normalde bende de var ama alali cok olmustu diye onu vermek istemedim)Kizima vermek istedim öğurüp kustu birdaha da asla agzina bile yaklastirmadi zaten.İlerleyen saatlerde ateşi yükseldi ben evde tek basimayim elbette cebimde ay sonuna kadar yetmesi gereken 30 liramdan fazla param olsaydi bende ne cocugumun ne de kendimin ustune basina bakmaz kapima taksiyi cagirir basar giderdim ama ne yazik ki en yakin dev. Hast. Taksi ucreti 40 kusur lira tutuyor.Olsun gocunmuyorum herkesin basina gelen seyler yeri gelir heryere para sacarsin yeri gelir cebinde ekmek alacak paran olmaz.
Altinda arabasi olanlar icin at arabaya gotur demek ne kadar kolay?Bazilariniz boyle bir durumda çocugumun kiyafetine ozen gosterdigimi filan dusunmus vallahi arabam olsa don atlet gotururum umrum olmaz biliyor musunuz?
Tüm bunlarin yaninda tek tuk te olsa yargilamayip uzgun ve caresiz bir anneye teselli vermek isteyenler de olmus onlara tavsiyeleri icin cok tesekkur ediyorum.Esim magazaci gece 10 da gelecek kizimin ates durumu kotuye giderse dr. Goturecegiz insallah taksi parasi bulmus garibim ark. Borc istemis
Geçmiş olsun, bol sıvı verin, bol bol su içsin, küçük çocuklar çişlerini yaparak da ateşini düşürür, bir de burun akıntısı öksürüğü için bol sıvı alması gerek aklınızda olsun.Şimdi burada yazacaklarimi herkes okur mu bilmem.2 saat kadar önce yavruma ilık dus aldirdim çok agliyor yavrum fitil verdim emzirdim cok sukur uyudu ama ileriki saatlerde ne olur bilemem burun akintisi ve hafif öksürugu de var cunku neyse onca yoruma cevaben yaziyorum konumu acarken cok aceleci davrandigim icin belki de pek aciklayici olamadim
Kizim dun gece ateslendi ama atesi 37 filandi biraz huzursuzdu o kadar,sabaha karsi burun akintisi da baslayinca esime is yerine haber ver biraz gec git bi aile hekimine gosterelim dedim aile hekimligi 10dk yurume mesafesinde ve disarisi eksi derecelerde o yuzden burada cogu insanin atarlanarak yazdigi gibi battaniyeye sarip goturmek gibi bir durum soz konusu degil ama cocugumun hastaliginin zatureye cevirmesini isteseydim tavsiyenize uyardim elbet.Kizima ustten tulumunu giydirmeye calistim ama yavrum hem biraz atesinden hemde burun akintisindan zaten cok huysuzdu o kadar agladi ki esimde cocugu bosuna hirpaliyoruz atesi cok yok ben ates dusurucu surup filan istiyim dedi aile hekimine gitti.Herkes nedense aile hekimini suclamis kadinin yanlisi nedir arkadaslar herkesin evinde bulunan,dis cikarma doneminde bile annelerin dr. Danismaksizin bile verdigi calpolle,paronox fitil yazmasi mi?
Esim ilaclari getirdi(normalde bende de var ama alali cok olmustu diye onu vermek istemedim)Kizima vermek istedim öğurüp kustu birdaha da asla agzina bile yaklastirmadi zaten.İlerleyen saatlerde ateşi yükseldi ben evde tek basimayim elbette cebimde ay sonuna kadar yetmesi gereken 30 liramdan fazla param olsaydi bende ne cocugumun ne de kendimin ustune basina bakmaz kapima taksiyi cagirir basar giderdim ama ne yazik ki en yakin dev. Hast. Taksi ucreti 40 kusur lira tutuyor.Olsun gocunmuyorum herkesin basina gelen seyler yeri gelir heryere para sacarsin yeri gelir cebinde ekmek alacak paran olmaz.
Altinda arabasi olanlar icin at arabaya gotur demek ne kadar kolay?Bazilariniz boyle bir durumda çocugumun kiyafetine ozen gosterdigimi filan dusunmus vallahi arabam olsa don atlet gotururum umrum olmaz biliyor musunuz?
Tüm bunlarin yaninda tek tuk te olsa yargilamayip uzgun ve caresiz bir anneye teselli vermek isteyenler de olmus onlara tavsiyeleri icin cok tesekkur ediyorum.Esim magazaci gece 10 da gelecek kizimin ates durumu kotuye giderse dr. Goturecegiz insallah taksi parasi bulmus garibim ark. Borc istemis
aile hekimligi 10dk yurume mesafesinde ve disarisi eksi derecelerde o yuzden burada cogu insanin atarlanarak yazdigi gibi battaniyeye sarip goturmek gibi bir durum soz konusu degil ama cocugumun hastaliginin zatureye cevirmesini isteseydim tavsiyenize uyardim elbet
Herkes nedense aile hekimini suclamis kadinin yanlisi nedir arkadaslar herkesin evinde bulunan,dis cikarma doneminde bile annelerin dr. Danismaksizin bile verdigi calpolle,paronox fitil yazmasi mi?
Hangi arabamizla gotursem karar veremedim mavi mi?kirmizi mi?derken kaldik işte naparsin
Kizim 38 , 5 derecede havale gecirmisti.Benim doktorumda 37,5 derecede bile havale gecirir demisti .Ben de 39 dan yukarisini riskli biliyordum .Bazi bebekler kaldiramiyor demekki.Ambulans cagmayi dusunur musun acaba 37 buçuk derecede bile havale geçirme riski var Allah korusun ama ateşi var düşünemiyorum ve götürmeye imkanım yok de zaten onların görevi o ılık duş iyi gelir üstünü çok giydirme. Birşey yemiyorsa meyve suyu içir bol sıvı almazsa ateşi düşmez belki onu içer cevdigi içecek varsa eğer geçmiş olsun kardesim
Çok geçmiş olsunŞimdi burada yazacaklarimi herkes okur mu bilmem.2 saat kadar önce yavruma ilık dus aldirdim çok agliyor yavrum fitil verdim emzirdim cok sukur uyudu ama ileriki saatlerde ne olur bilemem burun akintisi ve hafif öksürugu de var cunku neyse onca yoruma cevaben yaziyorum konumu acarken cok aceleci davrandigim icin belki de pek aciklayici olamadim
çok geçmiş olsun hala mı kötü kızın.Ben çocuklarım grip olduğunda normal karşılıyorum.sakin ol çünkü çocuğunun durumunu en iyi sen bilirsin ve gidişatını daha iyi yorumlarsın.ayaklarında muhakkak çorabı olsun ateşi olsa bile ayaklar üşütülmez üstünü soyabilirsin.Ilık duşunu aldır ve ıhlamur, ada çayı ılıkça 2 ,3 kaşık ver.6 saatte bir ateş düşürücüsünü verirsin.Öksürüğü var mı ve derecesi nedir.çok öksürüyorsa muhakkak dr görmeli ,Allah korusun ciğerlerine inebiliri,temkinli olmalısın.burun açıcı okyanus suyu ya da tuzlu suyu şırıngaya enjekte edip azıcık burnuna sık ki rahatlasın burun delikleri kapalı olmamalı.Şuan o kadar kötüyüm ki esim gece para getirmedi goturemedim dr.Bu sabah babama msj attim babamla annem ayri cok gorusmuyoruz mecbur kaldim taksi parasi istedim kizlar 50 lira bile yeter dedim gidelim de bir cesit doneriz diye beni aradi bir konusmasi var hesap numarasi istedi ama boyle emreder gibi bıkkın bi şekilde ne kizimin halini sordu ne de benim yerin dibine giremedim gercekten aglamaktan helak oldum bugun iyiysen herkes yaninda simdi kimsem yok oz annem bile kendini dusunuyo kabustamiyim gercekte mi anlamadim
Hangi ildesin ?Şuan o kadar kötüyüm ki esim gece para getirmedi goturemedim dr.Bu sabah babama msj attim babamla annem ayri cok gorusmuyoruz mecbur kaldim taksi parasi istedim kizlar 50 lira bile yeter dedim gidelim de bir cesit doneriz diye beni aradi bir konusmasi var hesap numarasi istedi ama boyle emreder gibi bıkkın bi şekilde ne kizimin halini sordu ne de benim yerin dibine giremedim gercekten aglamaktan helak oldum bugun iyiysen herkes yaninda simdi kimsem yok oz annem bile kendini dusunuyo kabustamiyim gercekte mi anlamadim
Evet öyle bünyede bünyeye değişiyor tabi kiKizim 38 , 5 derecede havale gecirmisti.Benim doktorumda 37,5 derecede bile havale gecirir demisti .Ben de 39 dan yukarisini riskli biliyordum .Bazi bebekler kaldiramiyor demekki.
Su an bebegin nasil ,ates devam ediyormu?Şuan o kadar kötüyüm ki esim gece para getirmedi goturemedim dr.Bu sabah babama msj attim babamla annem ayri cok gorusmuyoruz mecbur kaldim taksi parasi istedim kizlar 50 lira bile yeter dedim gidelim de bir cesit doneriz diye beni aradi bir konusmasi var hesap numarasi istedi ama boyle emreder gibi bıkkın bi şekilde ne kizimin halini sordu ne de benim yerin dibine giremedim gercekten aglamaktan helak oldum bugun iyiysen herkes yaninda simdi kimsem yok oz annem bile kendini dusunuyo kabustamiyim gercekte mi anlamadim