- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
dr ya goturmeniz daha uygun olur sanki15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Hastayken yememesi çok normal biz büyüklerin bile canı istemiyor çokta zorlamayı yemek için aynı şey 15 gün önce başımdan geçti keşke ilacını içebilir biraz toparlanır di hiç olmazsa geçmiş olsun bu arada15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
tovbe yarabbim
cocuk giyinmediyse ustune bi battaniye de mi ortemediniz ben anlamadim doktora goturmeme sebebini
grip korkulacak birsey degil , yemek yememesi de normal
sizi emerek iyilesecek cunku sizde hatasiniz ve vucudunuzdaki antikorlar sutten kiziniza geciyor
yine de sarin bir battaniyeye goturun doktora
cocugu gormeden ilac yazan doktoru da allaha havale ediyorum yuh faha neler okuyacagiz burda acaba