- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
tovbe yarabbim
cocuk giyinmediyse ustune bi battaniye de mi ortemediniz ben anlamadim doktora goturmeme sebebini
grip korkulacak birsey degil , yemek yememesi de normal
sizi emerek iyilesecek cunku sizde hatasiniz ve vucudunuzdaki antikorlar sutten kiziniza geciyor
yine de sarin bir battaniyeye goturun doktora
cocugu gormeden ilac yazan doktoru da allaha havale ediyorum yuh faha neler okuyacagiz burda acaba
bataniyeye sarsaydınız üstünü giymediyse15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
yemese de olur oficim , yani cocuk grip emerek iyilesecek , anne de hastaymis su anda o bebege en faydali sey bi cay kasigi bile olsa anne sutuAynen yani ben konuda her seye takildim.. bebek akliyla hareket edilir mi, ustunu giymediyse ustundekiyle goturun.. hadi doktorun ilac yazmasi yanlis ama icmiyor ne demek? Oyalayarak icirin, gerekirse sikin burnunu hafif acsin agzini icirin ama ilac icmezde yukselen atesin nelere sebep olacagini biliyor musunuz? Yemek konusunda da et suyuna corba pisirin icine minik kofteler ezin yer o zaman bogazi agriyordur kolay yutulabilir bir seyler pisirin..
valla ben hasta oldugunda kizi giydirmek aklima bile gelmiyor , sariyorum bi battaniyeye goturuyorumAynen katılıyorum
Artık çocuk da değil yani bebek aklıyla iş olmaz
Giyinsin giyinmesin en kötü bir battaniyeye sarar götürürüm bu kadar
yemese de olur oficim , yani cocuk grip emerek iyilesecek , anne de hastaymis su anda o bebege en faydali sey bi cay kasigi bile olsa anne sutu
ama ilac icirmemek , hastayi gormeden ilac yazan doktor , agzim acik okudum konuyu
birşey olmaz çocuk bu hastalanacak, siz sadece dikkatli olun. yemek yememesi de hastalıgından ötürüdür. sıvı şeyler verin çorba su gibi... şurubu da içine atın o şekilde içsin..15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Cocugunuzun atesi varsa, bir sekilde ates dusurucu ilaclarinizi vermeniz gerek.Kizim 15 aylikken 38 ,5 derece ateste havale gecirdi.Ates dusurucusunu verdigim halde 10 dakika icinde oldu.15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok