kizim.. cildirmak uzereyim

cok sukur yuruyor artik. sevincimi paylasiim ve benim gibi olanlar bosuna uzulmesinler diye konuyu guncelledim sadece

Bebeginizi zorlamayin sevgili anne...
Eger bir saglik sorunu yoksa (ki bu ayina kadar kontrollerde vs belli olurdu) vakti geldiginde yuruyecek korkmayin.
9 bucuk ay bir bebegin yurumesi icin cok erken, ayaktada durmak istemiyor olabilir.
Ayaklarinida basmak istemiyordur normal.
Cani ne zmaan isterse,ne zaman ilgisini cekerse birakin ozaman yurusun,ayaklarini bassin.
Acele etmenize ne gerek var sevgili anne?
Cocugunuzun istekleri dogrultusunda sadece yardimci olun siz ona, o sizi her konuda yonlendirecektir.
Boylesi ikinizin arasinda, tum yasaminizda daha bagli,daha saglikli bir iliski olusturacaktir.

cok sukur yuruyor artik. sevincimi paylasiim ve benim gibi olanlar bosuna uzulmesinler diye konuyu guncelledim sadece
Kaç aylıkken yürüdü? Benim kızım da13 ayını bitirdi sadece popo üstü emeklemeye başladı. Biryerden tutunup kalkmaya çalışıyor ama başaramıyor henüz, sabırsızlıkla bekliyorum yürümesini..

Neden bu kadar panik yaptın ki?
Yürüteçte alıştır önce. En azından ayaklarını yere basmaya alışır.

Bence zorlamayın bu dönemde çocuk yürümek basmak istemez hep oturmaya alıştığı için hep ayaklarını kaldırır siz bastırmak istedikçe bir tepki geliştirir merak etmeyin zamanı gelince emekleyecek de yürüyecek de bazıları emeklemeden direkt yürür bazısı baya bir emekler sonra yürümeye başlar erken henüz bence önce emeklettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…