- 1 Nisan 2015
- 88
- 92
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
0 6 yas çocuklar ile çalışıyorum. Biz daima götürmelerini tavsiye ediyoruz balayina.Çocuğu balayına götürmemekle dışlamanın bir alakası yok ki. Balayının amacı belli, karı koca dışında birinin orada ne işi var? Götürdüler de daha mı iyi oldu şimdi? Kuramazlar tabii ama kurdukları zaman tiksinecekler o üvey babadan. Belki de kendi cinsel deneyimini yaşarken o görüntüler aklına gelecek.. Çocuklar sandığımızdan zeki ve hızlı kavrarlar, uzmanlar nasıl halleder bilmem ama uzman bence de şart. Ve dediğim gibi ne olursa olsun, bir çocuğun balayında işi yoktur.. Zaten kalıp gelecekleri 1 hafta.
Anneyi haksız bulabilirsiniz, ama konu sahibi konuyu ben haklı mıyım haksız mıyım diye sormak için açmamış ki. Zaten böyle bir durumda anne haklıdır diyebilecek insan yoktur herhalde, bu olay bir başkasının başına gelseydi konu sahibi de o kişiyi haksız bulurdu. Mesele böyle bir tecrübe yaşayan çocuk için neler yapılabilir, varsa bu konuda deneyimi olan anneler onların fikirleri alınır. Aksi halde 35 sayfa birbirinin aynısı yorum yapılır ve gerçekten konu sahibine yardımcı olabilecek öneriler arada kaynar gider.Bunları balayında yapması çok doğal ama çocuğun orada ne işi var... Zıpladı inledi diye eleştirenleri haksız buluyorum ama önlem almadan yaptığı için de anneyi haksız buluyorum. Çocuk bu ne zaman uyanacağı belli olur mu? Kapı kilitlenmeli, çocuk korkarsa kapıyı vurur bağırır, hemen eylem sonlandırılır. Kimse zarar görmemiş olur. İlk yorumumda belirttim bu işi anca pedagog çözer. Üzüldüğüm tek kişi o masum çocuk..
Yaşayan anneler var mı burada bilmiyorum ama, ben de bir anne adayıyım ve inşallah böyle bir olay yaşamam. Yaşamamak için her şeyi yapacağım. Burada psikolog üye var mı bilmiyorum ama yoksa öğretmen üyelerden tavsiye alarak işe başlanabilir belki.Anneyi haksız bulabilirsiniz, ama konu sahibi konuyu ben haklı mıyım haksız mıyım diye sormak için açmamış ki. Zaten böyle bir durumda anne haklıdır diyebilecek insan yoktur herhalde, bu olay konu sahibinin değil de bir başkasının başına gelseydi konu sahibi de haksız bulurdu. Mesele bu olayı yaşamış bir çocuk için neler yapılabilir, varsa böyle deneyimi olan anneler onların fikirleri alınır. Aksi halde 35 sayfa birbirinin aynısı yorum yapılır ve gerçekten konu sahibine yardımcı olabilecek öneriler arada kaynar gider.
Acaba çocuk rüya gördüğüne inandırılabilir mi? Sanırım görmüş ki ağlamaya başlamış. Yakın çevreye sorduğu sorular, anlattıkları ve oyuncak bebekleriyle ne gibi oyunlar oynadığı bence de gözlemlenmeli.0 6 yas çocuklar ile çalışıyorum. Biz daima götürmelerini tavsiye ediyoruz balayina.
olayı tasvip etmiyorum ama zaman kaybedilmeden çözüm bulunmalı.
Doğru yöntemle sıkıntı kalmayabilir. Ama anne yada eşi konuyu bilincsizce irdelediklerinde is içinden cikilmaz bir hal alacak ve zaten yaralanmis olan çocuk daha fazla yaralanacak.
Ben konuya çocuk acisindan bakıyorum. Belki çocuk görmedi yada uykuluydu anlamadi.ama anne stres yapti ve gördü sanıyor. Onun icin sormamali gozlemeli.
Neden çocuğun balayına götürülmesini tavsiye ediyorsunuz yani sebepleri neler? Neden çocuk balayına götürülmeli? Götürülmediği zaman ne olur?0 6 yas çocuklar ile çalışıyorum. Biz daima götürmelerini tavsiye ediyoruz balayina.
olayı tasvip etmiyorum ama zaman kaybedilmeden çözüm bulunmalı.
Doğru yöntemle sıkıntı kalmayabilir. Ama anne yada eşi konuyu bilincsizce irdelediklerinde is içinden cikilmaz bir hal alacak ve zaten yaralanmis olan çocuk daha fazla yaralanacak.
Ben konuya çocuk acisindan bakıyorum. Belki çocuk görmedi yada uykuluydu anlamadi.ama anne stres yapti ve gördü sanıyor. Onun icin sormamali gozlemeli.
Bile bile mi dedin kraliçe 86?Madem bizim beyaz kraliçe yok, bizdekulitta ya soralım
İlk soru benden
Bir anne nasıl olur da evladının duyacağını bile bile İNLER!!!, nasıl olur da evladının göreceğini bile bile ZIPLAR???
İkinci hesap açmaktaki amaç sizi tanıyan insanlardan utandığınız çekindiğiniz için değil midir,İki gün önce yaşandı.Eski eşimden 5 yaşında bir kızım var ve 10 günlük evliyim kızımıda aldık balayına gittik.Yeni eşim ve kızımın arasında bir sorun yok.Her şey normaldi ve kızım uyudu.Onu yatağına koydum ve eşim ve ben yatağa gittik.İlişkiye girerken kızım beni afedersiniz zıplarken gördü.İnlemelerimi de duydu.Onun geldiğini farketmedim bir süre daha sonra kapının yanındaki gölgeye baktım kızım bize bakıyordu.Hemen ayrıldık üstüme geceliğimi giydim.Ağlama krizine tutuldu.Ertesi gün de eşime çok kötü davrandı.Ne desem inandıramadım.Hep yalan soyluyosun diyip durdu.
Hakaret etmek için yazanlar yazmasınlar bi zahmet.
NOT:ikinci üyelik aldım.özel bir konu diğer hesabımda tanıdıklarım beni biliyor.
İyi geceler.
Böyle düşünen var mıdır gerçekten?kulitta , mesajlardan anladığım kadarıyla senin konu sahibi olduğunu söylüyorlar.. O yüzden sana soruyorlar. Diğer başka iki mesajda da sana gönderme vardı.
Böyle düşünen var mıdır gerçekten?
Farklı açıdan değerlendirdiğim için mi?
5 yaşında bir çocuğun annesi olamayacak kadar büyüdüğüm anlaşılmıyor mu ifadelerimden?