Kızım bizi gördü!

Tek kelimeyle iğrençsiniz....
ayni şey cok yakin bi tanidigimin başına gelmis küçükken ve cinselligi kafasına oyle kötü yerlestirmis ki yillardir evli ve hala orgazm olamiyor eşi onacocuklarinin yaninda sarilinca bile sinir Küpüne dönüyor psikologa gitmesini önerdim ama istemiyor gerçekten çok etkilenmiş

İşin travma kısmı korkunç şekilde gerçek yalnız. Bu tarz görüntülere maruz kalan çocuklar gerçekten travma geçirebiliyorlar. Benim bir tanıdığımın, adı X olsun, kuzeni vardı, erkek. Bunlar çok küçükken koltukta otururlarken X'in kuzeni X'in üstüne falan çıkmış, eliyle ağzını kapatmış bağırma, sen hiç ses etme falan demiş. O esnada ikisi de küçük, biri kız biri erkek, bu olayı yapan da X'in erkek kuzeni. Neyse X, kızcağız önce bişey yapmamış, hiç durdurmamış kuzenini. Kuzen de X'in üstüne çıkıp eliyle ağzını kapadıktan sonra, açıkça yazıyorum kusura bakmayın ama kendi cinsel organını (bkz: küçük erkek çocuklarda pipi diye geçer) X'in bacağına sürtmüş falan. Sonra X çığlık atarak kuzenini üstünden atmış. X bana bunu anlattığında şok olmuştum. Sonra kendisine cinsel anlamda bir probleminin olup olmadığını sordum, yani X'e. X cinsellikten soğumamıştı ama tabi olay yaşandığında çok korkmuş. Neticede yaşları 8-10 falan. X'in kuzeni köyde yaşıyordu ve köy evlerini bilirsiniz, hani şu tek odalı küçük evlerden. Herhalde ev tek odalıymış ve anne baba çocuk beraber aynı odada yatıyorlarmış. Belli ki X'in kuzeni küçücük yaşında anne ve babasını o vaziyette görüyordu ve bunu X'in üzerinde uygulamaya kalktı.

X'in söylediğine göre bunu yapan kuzeni daha sonra ergenlik yaşlarında, sanırım 16-17 yaşındayken kızın birine tecavüz etti ve hapse girdi.

0 6 yas çocuklar ile çalışıyorum. Biz daima götürmelerini tavsiye ediyoruz balayina.
olayı tasvip etmiyorum ama zaman kaybedilmeden çözüm bulunmalı.
Doğru yöntemle sıkıntı kalmayabilir. Ama anne yada eşi konuyu bilincsizce irdelediklerinde is içinden cikilmaz bir hal alacak ve zaten yaralanmis olan çocuk daha fazla yaralanacak.
Ben konuya çocuk acisindan bakıyorum. Belki çocuk görmedi yada uykuluydu anlamadi.ama anne stres yapti ve gördü sanıyor. Onun icin sormamali gozlemeli.

Anneyi haksız bulabilirsiniz, ama konu sahibi konuyu ben haklı mıyım haksız mıyım diye sormak için açmamış ki. Zaten böyle bir durumda anne haklıdır diyebilecek insan yoktur herhalde, bu olay bir başkasının başına gelseydi konu sahibi de o kişiyi haksız bulurdu. Mesele böyle bir tecrübe yaşayan çocuk için neler yapılabilir, varsa bu konuda deneyimi olan anneler onların fikirleri alınır. Aksi halde 35 sayfa birbirinin aynısı yorum yapılır ve gerçekten konu sahibine yardımcı olabilecek öneriler arada kaynar gider.

Yaşayan anneler var mı burada bilmiyorum ama, ben de bir anne adayıyım ve inşallah böyle bir olay yaşamam. Yaşamamak için her şeyi yapacağım. Burada psikolog üye var mı bilmiyorum ama yoksa öğretmen üyelerden tavsiye alarak işe başlanabilir belki.

Ban tehlikesi olmasa alenen küfür ederim.
Çocuğu da geçtim burada da konuyu okuyan an itibari ile 26bin500 kişinin midesine ettiniz.
Olayı anlatırken bu ayrıntılara girmenize ne gerek vardı?
Ayrıca yazılanlardan faydalanmayacaksanız can sıkıntısına mı konu açtınız?
Bir de açıklama yapılmış, anladık gerçeksiniz, keşke olmasaydınız.

Acaba çocuk rüya gördüğüne inandırılabilir mi? Sanırım görmüş ki ağlamaya başlamış. Yakın çevreye sorduğu sorular, anlattıkları ve oyuncak bebekleriyle ne gibi oyunlar oynadığı bence de gözlemlenmeli.

Neden çocuğun balayına götürülmesini tavsiye ediyorsunuz yani sebepleri neler? Neden çocuk balayına götürülmeli? Götürülmediği zaman ne olur?

Madem bizim beyaz kraliçe yok, bizde kulitta ya soralım

İlk soru benden
Bir anne nasıl olur da evladının duyacağını bile bile İNLER!!!, nasıl olur da evladının göreceğini bile bile ZIPLAR???
Bile bile mi dedin kraliçe 86?
Üstelik hiç tanımadığımız, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz bir insan için bu kadarını düşünmek haksızlık olmaz mı?
Sakınılan göze çöp batarmış.
Belki de konu sahibinin fazla hassasiyeti nedeniyle, korku enerjisini açığa çıkarması bunları yaşamasına neden oldu.
Anneler çocuklarının uyku düzenlerini ezbere bilirler. (Yanılma payı koymalıymış.)
Düzenli olarak aynı saat ve aynı derinlikte uyuyan çocuk bunun dışına çıkmaz izlenimi yaratır.
Ben de iki küçük çocuğumu uzun öğlen uykularında, yatağa gömülerek derin derin uyuduklarını bildiğim
için, uyurken bırakıp markete giderdim. (Ah kafam ah. Allah korumuş)
Meğer ben değil onlarmış benim düzenli olarak yaptığımı ezberleyen.
Dışarı çıkacağım günleri davranışlarımdan anlar, birbirlerine bugün annem çıkacak uyuyor numarası yapalım
derlermiş. Ben çıkınca yataktan fırlar artık evin içinde yasak olan neleri ne kadar yaparlarsa fırsatı değerlendirirlermiş.
Nasıl da hiç iz hiç belirti bırakmadan bunu başarırlardı inanılır gibi değil. Marketten döndüğümde mışıl mışıl uyur
bulurdum onlar.
Suçluyum kraliçe ama yemin ederim bile bile değildi.

İkinci hesap açmaktaki amaç sizi tanıyan insanlardan utandığınız çekindiğiniz için değil midir,

Tanıdığınız insanlar sizi biliyorsa,yeni hesabınızı zaten sizi tanımayanlar için mi açtınız

kulitta , mesajlardan anladığım kadarıyla senin konu sahibi olduğunu söylüyorlar.. O yüzden sana soruyorlar. Diğer başka iki mesajda da sana gönderme vardı.

Kesinlikle bir psikologa goturun. Ayni durumu yasadigimi soylemekten utaniyorum ama o gun aldigim parfum kokusu beynime kazinmis ne zaman duysam midem bulanir. Annem tabi ki bilmiyor gordugumu veya duydugumu. Cok kotu bir durum. Herhangi bir sorun yasamiyorum diyemicem cinsel konuda. Arkadasimla cinsel iliskiye giriyorum,zevk alabiliyorum ama tek sorunum orgazm olamamak. Hemen psikologa goturun lutfen.

kulitta , mesajlardan anladığım kadarıyla senin konu sahibi olduğunu söylüyorlar.. O yüzden sana soruyorlar. Diğer başka iki mesajda da sana gönderme vardı.
Böyle düşünen var mıdır gerçekten?
Farklı açıdan değerlendirdiğim için mi?
5 yaşında bir çocuğun annesi olamayacak kadar büyüdüğüm anlaşılmıyor mu ifadelerimden?

Böyle düşünen var mıdır gerçekten?
Farklı açıdan değerlendirdiğim için mi?
5 yaşında bir çocuğun annesi olamayacak kadar büyüdüğüm anlaşılmıyor mu ifadelerimden?

Ben mi yanlış anladım ? Hatta birisi sormuş " nedense siz olduğunuzu düşünüyorum" diye ? Kim hatırlamıyorum.
Mesajlardan bunu çıkardım. İma vardı ya da ben yanlış değerlendirdim.
Ben biliyorum yaşınızın büyük olduğunu bu arada. Duşunen ben değilim.

Kraliçenin mesajını cevapladınız ama oda imada bulunanlardan ve bunu beğenenlerden.
Bunu yazmamın nedeni ise kraliçenin mesajındaki imayı anlamadan cevaplamış olmanız..

bence konuya bu kadar yorum yapılıp durması konunun sıradışı bir durum olmasından kaynaklıyor biraz da. konu sahibi konu fake değilse gelip de anlatmalı bence çocuğu için ne yaptığını.

1Sen
Bana yöneltilen sorular imalı olsa da, yanıtlarım konu sahibi olmadığımın anlaşılmasını sağlayabilir.
Bir insana kitle halinde yüklenerek, eleştirdikten sonra yanıt vermesini beklemek de ayrıca ironik.

Son düzenleme:
Yorumlar var, sadece "ay iğrenç" cümlesinden oluşuyor. Ben bu yorumların çocuğun yakalamasına değil, anne olan bir kadının şehvetle sevişmesine yapılan yorumlar olduğunu düşünüyorum.

Tamam yakalanmış, hoş değil, o çocuğun orada ne işi var, pedagogla görüşülmeli ama Allah aşkına abartmayın. Dünyada milyonlarca çocuk ve ebeveynin başına gelen bir şey bu. Bugün böyle konuşursunuz, yarın sizin minik "kilitlemeyi bir kerecik unuttuğunuz" kapıdan kafasını uzatıverir.

Cinselliğin canavar olduğu ülkemizde anne baba çocuğun yanında öpüşmüyor, doğal olan hiçbir şey evde normalleşmiyor, 23 yaşındaki kızlar babaları evdeyken ped reklamı çıkınca utançtan odayı terk ediyor, tabu görüldüğü için hiçbir cinsel eğitim verilmeyen çocuklar es kaza hamile kalıyor, vajinismus almış başını gitmiş, bir kere bile seks yapamamış kadınlar 3 çocuk sahibi ama vay efendim anne inlemiş.

Kimse kimsenin anneliği sorgulayamaz ama eğer sorgulayacaksak kızına marketten ped alma özgüvenini bile veremeyen anneden başlamak daha doğru. O anneye de "annelik ehliyeti" verilmesin o zaman.

Konu sahibi siz de daha dikkatli olun, çocuk gerilimi hisseder. Normal davranın, soru sorma ihtimaline karşı da bir pedagogla zaten görüşürsünüz.

Not: Hayır konu sahibinin 3. hesabı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…