Kızım bizi gördü!

Ee sex yapmış arkadaş tüm detayları vermiş ZIP ZIP Zıpladım, ah OH çektim bu ne ya önce biraz utanman olsun,böyle özelini detayıyla anlatmaktan utanmıyorsunda çocuğun izlemiş ondan mı utandın vah vah....sen önce kendin Edepli ol ki çocuğunda senden bişeyler alsın.kazadır olmuş çocuk görmüş anladık anladıkta sex Detayı fazla sapıkça olmuş milletin işi yok çok merak etmiştik ya sende yazmışsın..Ne yorum bekliyorsun anlamadım..

Herkes çocuğu niye otele götürdün demiş ama bu iş sadece otelde yapılmıyor ki.. Onlar zaten çocukla birlikte aynı evde yaşayacaklar.. Bu durumun otelde olması önemli değil bence, evde de olabilirdi..

Üstelik herkesin cinselliği yaşama tarzı vardır, hoplayanlar, zıplayanlar vs. Bence konu sahibi çocuğun tam olarak neyi gördüğünü anlatmaya çalışmış biz ne kadar hoş bulmasakta..

İnleme olayı ayrı durum zaten.. Cinsellik yaşanırken olabilecek bişeydir.. Kendine ne kadar hakim olmak istesende olabilir bazen.. Ha otelde herkesin duyabileceği gibi çığlık çığlığa bi inleme değildir bence bu, hani yan odanın duyamayacağı ama aynı oda da farkedilebilecek bişey olabilir..

Kapı kiletlenebilirdi, doğru.. Fakat dalgınlığa gelmiş olabilir, çocuğun uykusunun derin olduğu düşünülmüş olabilir, yada düşünülememiştir... Herkes hata yapabilir.. Ve bu durumu hepimiz yaşayabilir, yaşatabiliriz...

Çocuk acaba karanlıkta ne kadarını gördü? Ve bu onu nasıl etkiledi.. Olan olmuş artık, geri dönüp değiştiremeyeceğimize göre eleştirmekten vazgeçmemiz gerekiyor... Uzman desteği alınıp çözülmesi gerekir..

Çocuk muhtemelen aklında bir sürü senaryo geliştirmiştir, ona bu durum en iyi nasıl anlatılabilir bunun üzerinde durmak gerekir... Konu sahibi arkadaşım hemen bi pedagogla görüşmelisin...

Ben de babamı annemin ustunde yakalamıştım. Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin.

Neyse
Onlar benim gördüğümü görmediler ben de sessizce cıktım odama gittim hiçbir sey olmamış gibi davrandım.
Bir travmaya sebep olmadı bende. Ama her cocuk aynı olamaz elbette.

Sadece balayı için değil evde de kapıyı kilitlemeli konu sahibi.
Ama balayına götürmesi başlı başına yanlış.
Normal tatile gitmiyor ki balayına gidiyor mesele belli.
Çocuğunun gözünün önünde olmasını istiyordur belki ama çocuğunu bu denli düşünen "bu derece" göz önünde tutmaz.
Yazık yani sen zevkini yaşıycan diye çocuğun pskolojisi gitti.

konu fake bence. detayına kadar vermiş maşallah. ilk sayfası dışında da okumadım cevap verdi mi konu sahibi çocuk için ne yaptığına dair?

Cinselliği ne şekilde yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez ister zıplarsın ister inlersin kimene.
Fakat ortada bi çocuk varken dikkat etmez zorundasın. Balayının amacı bellidir zaten çocuğun orda ne işi var. Madem götürdünüz tutsaydınız kendizi çocuğunuzu hiç düşünmemişsiniz. Çok üzüldüm çocuğunuzun düştüğü duruma yardım alması lazım kesinlikle.

sorumsuzlugun en uc noktasi!!!
o kadar inleme ne ya?yakininda ufacik kizin var sen boyut degistirmisdin.vallahi midem kalkti.sizler anne olmayin ya.
yazdiklarima cevap vermeyrde kalkma.
utan ve o garibin zavalli subyanin pisikolojisi nasil duzelebilir diye al bi zahmet pedagoga gotur.tabi inlemekten ve ziplamaktan zaman bulda..........

Olan olmuş artık.. Bence kınamayalım .. Balayına kızımı götüreyim mi diye sorsaydı da yine sorumsuz derdiniz .En azından bayan kızını önemsiyor ki Balayına götürmüş bırakıp tatil yapmamış ,talihsizlikler olur maalesef ..bayan yeni evlenmiş heyecandan dikkat edememiş olabilir , belkide kızı geceleri hiç uyanmıyordu ona güvendi birde yabancı otel odası kapıyı kilitleyip kızını korkutmak istememiştir.. Bla bla bla.... Daha bir çok neden olabilir.. Son olarak herşey insanlar için...

Bende çoook küçükken tanık olmuştum ve hala her ayrıntısına kadar hatırlarım
Babası ile görse belki bir nebze kaldırır çocuk ama başka bir adam olması onda ne yaralar açmıştır kim bilir.
Bir de baya sizi izlemiş çocuk nasıl bu kadar rahat davrandınız ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…