Kızım bizi gördü!

5 yaşındaki çocuğun balayında ne işi var? Hadi diyelim bırakacak kimseniz yoktu birlikte gittiniz. İnsan odada bir çocuk olduğunu bilerek nasıl kendinden geçer anlamadım. Konu da çok inandırıcı gelmedi.

Üst komşunun inleme konusu vardı orda şevkle insanlar istedikleri gibi sevişemeyecekler mi sessiz seks mi olur illa ki çıkar vs diyenler vardı, hatta ben elbette ses çıkar ama biraz usturuplu olunur çocuk olunca napacaksınız evde 13 14 yaşında ergenler varken diye sormuştum, doğal birsey demişti bir üye, artık o an sırf beni kendince bozmak için mi dedi bilemem ama seks dedim mi kendini kaybeden insanlar varmış ben o konuda görmüştüm

Konu sahibinin ilişki detayını vermesi abes ama bazı yorumcular daha da abes, ben de zıplarken görsem korkarım ne demek neyinden korkcan evli barklı kadınsın misyoneri bir aş yahu

Bundan sonra Pedagog Pedagog gez konu sahibi, anlatırsın böyle detaylıca doktora

27 yaşındayım, evliyim ama benim annem babam da yapmıyor halen bana göreyakıştıramıyorum bir türlü

ya bu kdar ayrinti vermene ne gerek vardiki yok ziplarken yok inlerken..bde cocugun oldugu yerde nasi bu kdr kendinizden gectiniz anlamadm insan uyanabilecegni dusunur yani...bnm gozumun onune geldi bn bi tuhaf oldum ..o cocugun ic dunyasnda yasadigi travmayi dusunemiyrm. bende kucukken annemle babami gormustumm..ve bi sure cddi anlamda ikisindende sogumustum yani o goruntu hala gozumun onundedir..mutlaka bi pedagogla gorusun..

Komşudan ses geliyor deyince, isteyen istediği gibi sevişir de inler de diyenler gelmiş burda öyle de ses çıkarılır mı bik bik konuşmuşlar. Bir karar verin.
Konu sahibi sana da diyecek söz bulamıyorum, iğrençliğin daniskası.. Benim bile midem bulandı düşününce, çocuk ne haldedir kim bilir..

Yahu balayınızda çocuğun ne işi var Allah aşkına? Aynı süitte, kapı kilitli değilken.. Bi bakıcı tutup evde bıraksaydınız ya da bakıcı getirip küçük bi oda tutsaydınız onlara da. Annenize bi akrabanıza niye bırakmadınız çocuğu? Balayına çocuk götüreni ilk defa gördüm, tövbe Ya Rabbi... o çocuğu en kısa zamanda pedagoğa götürün ve bir şekilde rüya gördüğüne falan inandırmaya çalışın. Büyüyünce anlayacak ne gördüğünü ve hep tiksinecek yeni eşinizden. Geçmiş olsun..

Not: Alay edilecek bir durum değil. Herkesin başına gelebilir. Bundan sonra kapınızı kitler ve biraz sessiz olmayı deneyebilirsiniz.

Herkez fake demis herhalde başlarına böyle şeyler gelmedigi için. Herkez bu kadar şanslı değil...Ister fake ister gercek.... Böyle şeyler yaşanıyor ve kişilikte derin izler bırakıyor. Ben koca kızdım aynı odada yatıyorduk rutin uyandığım bir vakitte hem de , annem babama senin ç...k un çok güzel gibi cümleler kullandı. Sonra devamini duymak istemediğim için uyumadığımı anlasınlar diye kalktım. Annem Pişkinliğe vurup uyanıksın da niye haber vermiyorsun falan demişti... herkez anne baba olmamalı ... annemden bir tane daha nefret etme sebebi iste.... Şimdi bana istediği kadar iyi davransın rahatlığı umursamazligi bencilligi ve en onemlisi cahilligi yüzünden benim hayatım bombok oldu....ayrica ayni odada uyurken babamla birlikte oldular orada da herseyi duydum... yani boyle seyler oluyor. Konu sahibi çocuğu psikologa götürürse belki Çocuk en azından yaptigi hatayi anlayıp telafi etmek icin biseyler yaptigi icin annesini affeder..

İsteyen tabiki istediği gibi sevişir.
Şayet ortada bir çocuk yoksa. Adı üstüne çocuktur. Biz duysak o sesleri , biz görsek o görüntüleri travma yaşamayız belki ama o bir çocuk olduğu için bunun ne anlama geldiğini bilmediği için etkilenecektir. Bir anne ile babanın çocuklarına bunu yaşatma hakkı yoktur.

Ayrıca konu sahibesinin (ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM) zıplıyordum, inliyordum demesi beni rahatsız etti.

Detayları vermeden 'sevişirken' yakalandık deseydi, bu sitedeki herkes anlardı kanımca. İlla derinlemesine anlatması bana fake konu izlenimi uyandırdı. Ben hoşlanmadım.

'Siz hanım hanımcıksınız sanki' denmesinin bir luzmu yok. Çünkü ben zıplanmasına bilmem neyine karşı değilim. Kaldı ki bana ne. Sadece bu kadar ciddi olayda böylesine detaylı anlatabilmesi hala da bana rahatsız veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…