- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Ne oldu sonuç şimdi? Merak ettim konu sahibi ne yapmayı düşünüyormuş anlatı gitti herkesi alt üst etti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hiç komik değil. Bu bir cinsel travmadır. Tedavi edilmezse yaşam boyu olumsuz etkileri yaşanır. Lütfen biraz daha duyarlı olun.tedaviye mi ihtiyac duyuyorsunuz
Keşke binlerce kişi gelse arkadaşım. Çok sık rastlanan ve ne yazık ki önemsenmeyen bir travmadan bahsediyoruz. Erkekli kadınlı gelsinler de bari yaşamış insanlardan ve bu konuda tecrübesi olanlardan duysunlar.bu arada bizi sessiz sessiz takip eden gizemli misafirlere de selam ederik, az da değil 78 kişi koğuş olarak geldiler kanımca..
evet buna ihtiyaç duyuyorum açıkçası....bir kızım var ve çok dikkatliyiz...eşimde bu konu anlatmamış olsamda saygı duyuyor görmemesi ve duymaması için elimizden geleni yapıyoruz(kapı kitlemek,derin uykuya dalmasını beklemek,sessiz olmak gibi)evet istediğimiz gibi yaşayamıyoruz ama ona zarar vermekten iyidir..sonuçta sorumluyuzYaşadığınız durum çok normal ve etkilenmeniz sizin zayıf olduğunuzu göstermiyor. Profesyonel yardım almanız için geç değil.
Şuanki davranışlarımızın kökeninin çocukluktan geldiğini bilmiyor musunuz?tedaviye mi ihtiyac duyuyorsunuz
Titizliğiniz takdire şayan. Yine de bu derece dikkatli olmanız sizin bilinçaltınızda bu konuda derin izler olduğunun bir göstergesi olabilir. Cinsel hayatınızın kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama en ufak bir sorununuz varsa profesyonel yardımın büyük faydasını görürsünüz.evet buna ihtiyaç duyuyorum açıkçası....bir kızım var ve çok dikkatliyiz...eşimde bu konu anlatmamış olsamda saygı duyuyor görmemesi ve duymaması için elimizden geleni yapıyoruz(kapı kitlemek,derin uykuya dalmasını beklemek,sessiz olmak gibi)evet istediğimiz gibi yaşayamıyoruz ama ona zarar vermekten iyidir..sonuçta sorumluyuz
Şimdi seni de seks düşmanı ilan edecekler.
Şuanki davranışlarımızın kökeninin çocukluktan geldiğini bilmiyor musunuz?
Gerçekten hiç komik değil. Bu bir cinsel travmadır. Tedavi edilmezse yaşam boyu olumsuz etkileri yaşanır. Lütfen biraz daha duyarlı olun.
teşekkür ederim...benim gibi olmasın diye kızım için yapıyorum bunları...evet derin izler bıraktı 35 yaşındayım ve bazen eşimleyken bile aklıma geliyor tabii ona söylemiyorum fakat destek almaya karar verdim...sorunumuz yok özel hayatımızda çok şükür o konuda anlayışlı sıkmayan zorlamayan bir eşe sahibim..ama yinede izleri silebilmek adına yardım almak en doğrusu...Titizliğiniz takdire şayan. Yine de bu derece dikkatli olmanız sizin bilinçaltınızda bu konuda derin izler olduğunun bir göstergesi olabilir. Cinsel hayatınızın kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama en ufak bir sorununuz varsa profesyonel yardımın büyük faydasını görürsünüz.
tedaviye mi ihtiyac duyuyorsunuz
Niye çok mu komik?Herkes herseyi çok kolay unutmayabilir değil mi?