Kızım bizi gördü!

Ne dediniz de inanmadı merak ettim doğrusu.

Konu neden açıldı ,sanırım yönetim ikinci üyeliğe müsade etti ama kendi kendimize konuşuyoruz,konu sahibi ortada yok. Zaten konu kapanmadan öncede sayılı yorumu var, yorum yapmayacaksa neden actırdı konuyu tekrar izin alıp,anlamadım.
Konuya gelecek olursam. Evet babasından başka biriyle sizi o pozisyonda görmesi kötü olmuş kaldı ki babası dahi olsa eşinizin yerinde yine sorun olurdu diye düşünüyorum zira şahit olmaması gereken bir yaşta kızınız. Pedagoga götürmeniz iyi olur, ağlamış,korkmuş belliki,içine kapanması yada kafasında bambaska şeyler kurması muhtemel.

İlk defa bir konunun dalga geçilmek üzere açılmış olmasını umuyorum.

Belki yadırgayacaksınız ancak evlat sahibi olan kadınların 2. evliliklerini yaparken çok titiz davranması taraftarıyım...

Ne yeni eşiniz ne de siz, çocuk yetiştirmekten aciz insanlarsınız yazık... Gözümde canlandıkça ben ağladım kızınızın o andaki halini gözümde canlandırınca... Çok yazık...

konu fake artık eminim .. ama buket uzuner bi kitabında böle bi konuyu anlatmıştı .. kız küçükken anne babasını görüyor.. annem babamı yedi gibi cümleler kurarak ağlıyormuş daha sı ilerde vajinusmus oluyor.. sevdiğine bile yaklaşamıyor.. falan filan ama psikoloji çok güzel anlatılmış.. görülen ve sonuçlar...
neyse ne konu sahibinin böle bir olay olmuşsa.. çocuğunu düşünmeden bu kadar amiyane bir anlatıma girmesi zaten annelikle aradaki bağı koparıyor sanki.. 5 yaşında cocukla balayına gidilirmi bilmem ama kız çocuğu olan bir annenin çoooooooooook daha dikkatli olması lazım değilmi.. çocuğun yaşadığı psikoloji.. hepimizin başına gelebilecek bişey bu anlık , kapı kilitlenmeli diyor arkadaşlar bazen olaya hadi yapalım diye başlamıyorki.. rutin değil.. sadece tedbir.. dinimizdeki üzeriniz örtülü olsun durumu da önlem demekki şimdi bağdaştırdım tam anlamıyla.. tabi sürekli belli kurallarla olmuyor bu .. ama elimizden geldiği kadarıyla yapabildiğimizi yapmalı..

Ne bicim anne !
Inlemek,ziplamak bunlardan o kadar acik bahsetmeniz nasil bir cocuk yetistirceginizin haberisi.

Cocugun doktora gitmesi gerekiyorrr!!!

O çocuk hiç bir zaman unutamayacak o gördüklerini ve anneden Herzaman nefret edecek gördüğü rezillik için.. Herşeyinde farkında aranızdaki münasebetin falan merak etme eşin sana kötülük ediyor falan sanmıyor.. Anne olmak pek göreceli değil mi.. Sorumluluk,sakınma duygusu.. Bazen sesini kısıp bir kapıyı kitlemektir sorumluluk,düşünce.. Yazık...

Bence konu fake değil,sadece konu sahibi eski üye ve gelebilecek soruları biliyor bu sebeple kızının yaşını yazdı (soran olurdu muhakkak) ne şekilde yakaldı diye soranlarda çıkacaktı muhakkak. Bu sebeple açık açık yazdı ama neden cevap vermiyor. Kızı ne durumda?ne yapmaya karar verdi merak ettim şahsen.

K.bakmayin ama siz hakareti hakediyosunuz
O cocugu baskasina birakabilirdiniz hadi birakamadiniz bari odanizin kapisini kilitleyin biraz daha sessiz olun tovbe yarabbim ya o cocuk nasil bi tramva gecirmistir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…