- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 37
ozi kardeşim sana kendi küçüklüğümden bahsetmek istiyorum.. biz ben 6 yaşına kadar köyde yaşadık babam da iş hayatınını istanbulda düzene sokmaya çalışıyordu. benim bebekliğimden buyana annem emzirirmiş babaannem hemen yanına alırmış (gece bile), altım pislenirmiş annem temizlermiş hemen yanına alırmış, büyüdüm 5-6 yaşındayken annem bana en ufak sesini yükseltse ben direk babaanneme şikayet ederdim ikisi benim yüzümden kavga ederdi, düşsem biyerim acısa anne diye değil babaanne diye ağlardım. annemi sevmiyordum düşünebiliyormusunuz canım kadr sevdiğim annemi.. annemle olmak beni mutlu etmiyordu istemiyordum annemi.. derken babam memur oldu ve göçümüz istanbula geldik 7 yaşındaydım babaannem dedem de geldiler bizi yerleştirmeye 3 gün sonra bizi bırakıp giderkenn eteğine yapışım ağladığımı bilirim babaannemden ilkkez ayrılıyordum annem bir yabancı gibiydi aynı babam desen tanımazdım ki senede 15 gün görürdüm.. velhasıl kelam aradan uzunca geçen bir zamanla annemede babamada alıştım taaa lise 2 di yani çok uzun bir zaman sonra artık annemi çok sevmeye başladım kılını kimse ile paylaşmazdım. hep annemin yanında olma isteği başladı (özlemişim). vee üniversite 2 ye gidiyordum birgün annemle konuşuyoruz anneme dedim anne suç sende bebeğini nasıl veriyorsun al koynuna uyu benle vermeseydin iyi olurdu - annemin cevabı kızım o zaman istesende istemesende mecbursun o zaman bu zaman gibi değilki dedi. annem bana ben anneme içimi döktüm..
Annem dedi kızım babaannendede suç yok yanlış anlama zaman öyle bi zamandı ki dedi bide köy yeri oldumu böyle oldu dedi.. Babaannemide çok seviyorum ama ANNECİĞİMİN yerini kimse tutamazz..
Anlıyacağınız ozi kardeşim çocuğunla sen daha çok vakit geçirmeye bak senin sevgin herkesin sevgisinden üstün olsun oturun dertleşin, hayaller kurun geleceğe dair, oyun oynayın.. ne gerekirse yapın (her istediğini eline verme haricinde) sizin sevginize ihtiyacı olduğunu sizinle olmadığı zamanlarda anlasın. Rabbim eşinizlede, çocuğunuzlada imtihan etmesin inşallah.. Umarım hayırlı bir evlat olur...
Annem dedi kızım babaannendede suç yok yanlış anlama zaman öyle bi zamandı ki dedi bide köy yeri oldumu böyle oldu dedi.. Babaannemide çok seviyorum ama ANNECİĞİMİN yerini kimse tutamazz..
Anlıyacağınız ozi kardeşim çocuğunla sen daha çok vakit geçirmeye bak senin sevgin herkesin sevgisinden üstün olsun oturun dertleşin, hayaller kurun geleceğe dair, oyun oynayın.. ne gerekirse yapın (her istediğini eline verme haricinde) sizin sevginize ihtiyacı olduğunu sizinle olmadığı zamanlarda anlasın. Rabbim eşinizlede, çocuğunuzlada imtihan etmesin inşallah.. Umarım hayırlı bir evlat olur...
Son düzenleme: