cnm sakın yanlış anlama ama bakan kişinin yani babannenin etkisi olabilrmi yani babanneyle anlaşıp size böyle yapması tuhaf geldi asi bir çocuk olsa babanneyede size yaptıklarını yapardı. burda bir çelişki var. iznin fln yokmu 5-10 gün izin alsan daha çok huyuna gitsen parklara vs. götürsen sadece ikiniz başbaşa gezseniz belki anlaşırsınız sen işe gittiğin için sana çok kızgın belliki. evlat yetiştirmek çok zor benimde 6 aylık bir oglum var korkusu sarıyor şimdiden
Kız çocukları biraz şımarık oluyo galiba... bu tepkide onun istediğini yaptırma taktiği sanırım... üzülmeyin ama her istediğini yapmayın... babaanne herşeyine evet diyorsa onunda işine geliyordur orada kalmak...
biraz daha büyüyünce iletişiminiz dahada artacaktır diye düşünüyorum..kreşe devam ederse paylaşmayıda öğrenecektir...
bana babaanne minicik kizin aklina girmis gibi geldi.
kiziniza dese ki yavrum bak annen sana ciciler oyuncaklar alabilmek icin calisiyor.
hem calisirsa sana cikolata da alabilir, mamalar sekerler alabilir.
o calistigi icin de sana ben bakiyorum kizim annen seni cok seviyor, hatta benim seni sevdigimden daha cok seviyor dese...
kizinizin aklina surekli bunlari asilasa kiziniz sizi anlar bence.
kucukler ama akillilar.
bence kayinvalidenizle konusun.
siz yokken cocuga ne diyor?
cocugunuz babaannesine ''babaanne annem beni niye birakip gidiyor?'' diye sordugunda cevabi ne oluyor?
belki minicik cocuga sacma sapan seyler soyluyor kim bilebilir ki...
hatta kayinvalidenizle konusmadan once kiziniza bu soylediklerimi soyleyin kizim sana mama almak icin, oyuncaklar almak icin para kazanmaya gidiyorum seni birakip gittigim icin ben de uzuluyorum deyin.
babaannen ben yokkken sana ne diyor falan diye bir sorun bakalim ne diyecek minik?
kızım hiç birşey anlatmıyor malesef sorduklarınıza cevap vermez bazende uydurma şeyler anlatabiliyor ,kayınvalideme kaza ile bu çocuğa ne diyorsun diyeyim abartmıyorum ama boşanmaya kadar giderim heralde eşimle siz düşünün artık ben eve telefon edemiyorum korkumdan kızımla konusmak istiyorum mesela ararken tedirginlik yaşarım küçükken arıyordum arkamdan ben çocuğa bakamıyormuyum beni kontrol mu ediyor diyomuş
ben kızımın annesi değilim sanki diyelim bi yerden düşüyo benden önce kucağına alıyo bağrına basıyo ben karşıdan bakan oluyorum hep bişey giydirilcek değilmi ben annecim gel giydireyim diyorum o hayır derse ç.çok fazla üstüne gitmiyorum bi bakıyorum almış eline kazağı çocuğa giydirmeye çalışıyo kızımı benden çok sahipleniyo ama hiç bişey diyemiyorum dersem kötü oluyorum ben çocuğumun sevgi ile büyümesini istemiyormuşum o zman bana öyle söylüyor yada al çocuğu git annen baksın diyor hemen bana kalsa götürürüm ama eşim işteannemlere mesela bıraktığım zmanlarda inanaın işten eve gidince kucağıma atlıyor annem annem diyor ama babaannesindeyken asla demiyor
çok dertliyim çok bu kızın annesi kim bilmiyorum bazen
kızım hiç birşey anlatmıyor malesef sorduklarınıza cevap vermez bazende uydurma şeyler anlatabiliyor ,kayınvalideme kaza ile bu çocuğa ne diyorsun diyeyim abartmıyorum ama boşanmaya kadar giderim heralde eşimle siz düşünün artık ben eve telefon edemiyorum korkumdan kızımla konusmak istiyorum mesela ararken tedirginlik yaşarım küçükken arıyordum arkamdan ben çocuğa bakamıyormuyum beni kontrol mu ediyor diyomuş
ben kızımın annesi değilim sanki diyelim bi yerden düşüyo benden önce kucağına alıyo bağrına basıyo ben karşıdan bakan oluyorum hep bişey giydirilcek değilmi ben annecim gel giydireyim diyorum o hayır derse ç.çok fazla üstüne gitmiyorum bi bakıyorum almış eline kazağı çocuğa giydirmeye çalışıyo kızımı benden çok sahipleniyo ama hiç bişey diyemiyorum dersem kötü oluyorum ben çocuğumun sevgi ile büyümesini istemiyormuşum o zman bana öyle söylüyor yada al çocuğu git annen baksın diyor hemen bana kalsa götürürüm ama eşim işteannemlere mesela bıraktığım zmanlarda inanaın işten eve gidince kucağıma atlıyor annem annem diyor ama babaannesindeyken asla demiyor
çok dertliyim çok bu kızın annesi kim bilmiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?