Sevgili arkadaşlar, şimdi anlatsam çok uzar, bebek düşünmeye başladığımızda çocuğun olmaz rahmin ortasında miyom var dedi bir doktor ve ameliyat arkasaından tüp bebek önerdi. diğer doktor polip var bebeğin olması imkansız değil ama zor dedi ameliyat önerdi, o ay hamile kaldım. 8. haftadan 27. haftaya kadar her yediğimi kustum. yaklaşık şubat ayından-temmuza kadar. hayat zindan oldu hiç bitmeyecek sandım eşimin ailesi sadece sen mi hamilesin gibi bir ton söz söyledi, açıkcası psikolojik olarak çok yıprandım , kendi ailem eşimin aliesine eşime kızdı benimle ilgilenmedi, sezeryanımda 1 gün kalıp gitti annem, kızım 7 aylık ancak 6 kere gelmiştir evime, bu arada ben kızım 5 aylıkken işe başladım ücretsiz izin almıştım ama izni iptal ettirdim bunalımdan dolayı... şimdi şükür iyiyim, eşimle birbirimiz çok seviyoruz ama çok tartışıyoruz... yine de kızıma bir kardeş olsun istiyorum (hata mı yapıyorum) . kızımla arası yakın ollursa birbirlerini daha iyi anlarlar gibime geliyor. benim kardeşimle aramda 10 yaş var ve duygusal anlamda hiç birbirimize destek olamıyoruz. bu beni çok üzüyor, zaten annem hiç destek olmaz manen. Kayınvalidem aslında annemden daha iyi çoğu konuda evet gebelikte baya lafları oldu, sonrasında sezeryanda falan o ilgilendi 10 gün kaldı bizde ara ara gelip kaldı beni dinlendirdi, bu çok ağrıma gitti annem yapmadı ama o yaptı 
tabi bir sorun daha 2. gebelikte 1. gibi zor geçerse ya da daha zor, kızımı ihmal edersem, tabi kayınvalidem bizde kalıp kızımla ilgilenecek başka çarem yok.Kayınvalidemlerle sorun yok bakalım şimdi, ben de işime yaradıkları ölçüde sınırları korumaya çalışıyorum... kızıma da eşimin teyzesi bakıyor. Siz olsanız ne yapardınız? görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlarım.

tabi bir sorun daha 2. gebelikte 1. gibi zor geçerse ya da daha zor, kızımı ihmal edersem, tabi kayınvalidem bizde kalıp kızımla ilgilenecek başka çarem yok.Kayınvalidemlerle sorun yok bakalım şimdi, ben de işime yaradıkları ölçüde sınırları korumaya çalışıyorum... kızıma da eşimin teyzesi bakıyor. Siz olsanız ne yapardınız? görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlarım.