bence hemen boyama saçını daha koyu olur al kepek şampunanın dediğim markayı onu kullandığım için o markayı özellikle diyorum başka sebebi yok. 1 ay kullan bu ara saçın dinlenmiş olur zaten onu bunu sürmeden kafana sadece yıka gün aşırı gör bak nasıl akıcak boya sonra boyarsın. yoksa çok sık boyarsan seneye dert edecek saçların kalmıcak:)
resmini bulamadım ama haden & shoulders hassa saç derisi bakımı aloe veralı beyaz kutu lila etiket var üstünde 7 lira falan bişey marketlerde kometikçilerde var
Ben daha dün boyadım rezalet kırmizili oldu...delirecam yahu...şu kuaförler anliyamiyorum kırmızı istemiyorum dedim halde actilar saçimi..portakal bir renk aldı görunce baia kızdım(merak etme kırmızı olmaz boya sürünce dediler)ama oldu hemde kiremit gibi.Ne yapacam şimdi ne zaman boyamak gerekiyor,eve mi boyayim kuaföre mi gidim gene?karar veremiyorum,bide-nasil bi renk bu kırmızıyi kapatır...lütfen kızlar söyliyin kafayi yiyicam
amelie canım bende ayne mi yapsam?küllü kumral içine yarım tub platin sari mi katsam sence?hemen sonuç verir mi sence?cünkü sacimi daha dün acttılar kuaförde daha bekleyim mi yoksa yapim mi öyle?
oyle yaparım beklerim artık..yapacak birşey yok,sence kuaföre mi gidim yoksa eve mi yapim,ve hangi boya daha iyi..hangi marka ve nr.söylersen cok sevinirim...teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?