- 27 Temmuz 2009
- 417
- 7
evet ediyor canım
tşk ederim şekercim zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ediyor canım
kuaförümle konuştum boyayı akıtıp koyu kahve boyayacak, saha sonra çikolata kahve fln sitiyorum, özllikel yazın bronz tene süper bence ama önce şu kızıllıklar gitsin.
havalar hala soğuk istanbulda, bahar yüzünü gösterinceye kadar bekleyeceğim. :)
kızlar ben 6 senedir kızıl(DIM). bir aydır değilim, saçlarımı açtırdım üstüne kumral boyattım, bendeki yıpranma saç tellerimin biraz incelmesi oldu o da benim hissettiğim gözle görülür hiçbirşey yok çok şükür. saçlarımın öncesi we sonrasını ekleyeyim bu kırmızı hali hemde çilek kırmızısı Eki Görüntüle 138317
bu da şimdiki hali Eki Görüntüle 138318
bu renk soluk geldiği için altınsarı ile bal köpüğünü karıştırıp boyamayı düşünüyorum ama nası çıkar bi fikrim de yok
kuaföre sordum kusura bakmayın geç yazdım öncellikl kızılı SİYAH kapatır ama kızıldan dönüş ise öncelikle beyaz sabun saçta bulunan kızıl akıtılacak tabi sabunla yıkanınca saç yıpranmasın die bakım şart.ardındak kahve tonları ama kesinllikle kızıl içermeyen kahve tonları olsun saç tan kahve aktıkça kızıl yansır gibi olu ama bir iki daha boyarsan kızıl yok olur ben öyle yaptım ve şimdi sarı balyaj yapıcam
selamm ben sıze cokkk acıl bsey sorucamm.benım saclarım gecen sene karameldi.yazın getirdigi sartlar günes falan derken saclarm cok aktı vee bende koyultym dye palette ın 10 dk lık boyalarından olan kızıl kahveeye boyadım.smdı de karamele dönmek ıstemekteyımm.kızıl kahve aktı tabı allt acık renk oldugu ıcın ama sımdı de renk tonları oldu.bende bugun gittim palette in 3-0 koyu kahvesını aldım.simdi sizlere sorum acaba koyu kahve kahve akmıs kızıl kahvemıııı kapatırmıııı