benim bildiğim kızılı küllü renkler kapatır....
kızıl büyüye boyalı saçlarımı kışkırtıcı kahveye boyayacağım bugün. nasıl olur sizce?
ben kumralım ve kızıl bana yakışmadı hiçç
kızılı için en iyisi kahve tonları bayağı kapatıyor benim kızıl rengimi bir boyamada kapattı.birkaç ay sonra sarı yapacağım
uuf ya ne lanet bi renkmiş demeye basladım kızılaa oysakii 2 sene önce yine kullanıp koyu renge dönmüştüm ama siyahla kapatmştm şimdi siyahla kapatmak istemiorum neva color koyu kestane aldımm şimdi altlar kızıl hiç istedigim gibi olmadıı 2 3 gün sonra yine bi renge boyucam ama hangi renge karar veremedmmmm off mafoldumben
cnm sakın oryal yaptırma ya :/ yeterince yıprandı saçımız kızıllaa koyu bi renkle kapatabilirsen kapat bence ben doal saçıma dönmeye çalışıcam senelerdir boyuorum sıkıldım valla hem bütçeye yazık yauvv opuyorumnanaktan
yok koyuya. benim şu an kahve çoğublukta bi kızıl işte. güneşte kızıl parlıyo. normal ortamda kahve. en kötü ihtimal öyle idare edicem. küllü kumral tutmassa boya silicilere başvurucam. oryal yaptırmicam. asit varmış içinde . en kötü ihtimal bırakırım uzar. onla mı uğraşıcam?. kuaförer işin kolayına kaçıyolar basıyolar oryali. onu yaptıktan sonra ben evde de yaparım. kızdım şimdiserditaa cnm sen kızıldan açık rengemi dönmeye çalışıosun ben koyuya bile dönemiorum ya sinir oldumoff yrn çikolata kahvesi alıp bi boyuyum diorum siah kesinlikle istemiyorum cünkü :sinifsinif:
kızıl boyayı saçtan akıtmak için boya yapacagın güne kadar sabunla yıka sonrada koleston KÜLLÜ KUMRAL 5.0 galiba
ben de bakındım l'oreal 6.1 küllü kumralı var. son çarem o :)
Canim bende kuaföre gittim saclarım siyahtı(kuaför yalniş boyadı)bir süre sonra gene gittim ve saçlarımı açti,bende kırmızılık istemiyorum dedim halde başima geldi-saclarım şimdi kiremit rengi bir hal aldi baia kırmızılık var ve nefret ediyorum.Ne olur bana bir yardım et ne yapabilirim?Şu sabun neymiş?Nasil akıtırm bu kırmızıyi ben küllü kumral istiyorum acaba tutar mi eve boyansam?Artık kuaförlerden hiç güvenmiyorum lütfen yardımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?